jana123 jana123 komentáře u knih

☰ menu

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit ne příliš lákavým celkovým hodnocením a spoustou negativních ohlasů tady i jinde. Mně tato knížka velmi sedla. Ani chvíli mě nenudila, naopak jsem se místy velmi dobře pobavila, přitom to zdaleka nebylo povrchní, spíše naopak. A že to bylo chvílemi trochu přitažené za vlasy, mi vůbec nevadilo. Specifické obraty, ne zcela obvyklá větná stavba a celkově "tak trochu jiný jazyk" spisovatelky - to vše mi vyhovuje. Četla jsem od autorky krom jedné vše a tuto hodnotím jednoznačně jako nejlepší!

24.05.2019 5 z 5


Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

četla se sama... zajímavý pohled "z druhé strany"... ale ten konec... spadla mi brada a dlouho mi trvalo, než jsme uvěřila. Moc hezky napsáno, mohu jen doporučit!

08.02.2019 5 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Skvělé, oddechové, nadnesené, veselé čtení. Od reality asi poněkud odtržené, ale vůbec to nevadilo. Určitě si přečtu i druhý díl.

17.01.2015 5 z 5


Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Kniha se četla moc hezky, přestože nejsem zrovna fanda magie, šarlatánství ani lidového léčitelství, tak jsem si knížku přečetla se zaujetím a dozvěděla se spoustu zajímavého, autorčin styl mi vyhovuje, určitě si v budoucnu od ní ještě něco přečtu.

06.02.2014 5 z 5