Jajíček Jajíček komentáře u knih

☰ menu

Poprask v sýrové uličce Poprask v sýrové uličce Robert Fulghum

Robert Fulghum je pro mě něco jako kouzelý dědeček, vždy mě dokáže rozesmát, ale má i tu schopnost donutit mojí mysl zamýšlet se nad věcmi. Obyčejnými věcmi a věcmi, které jsou často raději nediskutované, avšak lidské. Četla jsem mnoho jeho knížek, všechny miluji, třebaže každou jiným způsobem... Tahle konkrétní knížka mojí náklonost nemění, naopak, budu jí číst znovu a znovu a pokaždé, když mě přepadnou chmury. Doporučuji. :)

07.02.2017 5 z 5


Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

U mě stále vede díl první. :-) Ačkoliv jsem se u tohoto dílu častokrát zasmála, asi tak poslední třetina knihy mě překvapila, bohužel ne pozitivně. Ale celkově knížku doporučuji všem, kteří po náročném dni potřebují vypnout a relaxovat ve společnosti dobrého humoru. :-)

25.01.2017 4 z 5


Osudný polibek Osudný polibek Maggie Stiefvater

Tuto knížku jsem dostala od sestry. Ani neví jak moc jsem jí vděčná. Knížka mě nadchla od začátku... Má úžasný, nutno dodat i do detailu propracovaný, příběh, styl psaní mi naprosto vyhovuje a knížka se čte skoro sama. Doporučuji! :) Doufám jen, že se dočkám dalších dílů...

01.11.2016 5 z 5


Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Tato kniha mě neuvěřitelně překvapila. Zpočátku jsem byla na pochybách zdali ji vůbec dočtu, ale po pár stránkách jsem se do knížky beznadějně zamilovala. Teď je to moje nejmilovanější knížka vůbec. Rozesmála mě, rozbrečela a donutila zamyslet se nad životem jako takovým... Tuto knihu doporučuji přečíst všem. :)

01.11.2016 5 z 5