Ivushka_If Ivushka_If komentáře u knih

☰ menu

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Stephenie Meyer

Jsem ráda, že jsem se mohla díky této knize dozvědět, co se dělo v momentech, kdy Edward nebyl "na scéně" ️ Celá Twilight saga je prostě srdcovka a buď ji někdo nemá rád nebo miluje - i s chybami!

26.06.2021 5 z 5


Mistr úniků Mistr úniků Brad Meltzer

Kniha se mi moc líbila. Byla napínavá od začátku do konce a pěkně se četla.

12.05.2021 5 z 5


Hati: Prastaré vlčí legendy Hati: Prastaré vlčí legendy Blanche

Příběhy se mi moc líbily. Je to něco nového a jiného než na co jsme tady zvyklí, ale v dobrém slova smyslu. Nejvíc se mi líbil příběh o člověku a psu.

12.05.2021 4 z 5


Jáma a kyvadlo a jiné fantastické povídky Jáma a kyvadlo a jiné fantastické povídky Edgar Allan Poe

Některé povídky tají dech, některé mi bohužel hlava nebere :-)

06.03.2021 3 z 5


Stíny mezi námi Stíny mezi námi Martin Rousek

Zajímavý děj, jako fantasy dobrý. Konec opravdu překvapil. Já jsem v celku spokojená.

06.03.2021 4 z 5


Dvojí mysl Dvojí mysl Martin Rousek

Nikdy jsem podobný styl nečetla. Kniha byla zajímavá a jediné, co bych mu vytkla byl konec. Lilliina bratra už bych nejspíš neoživovala.

06.03.2021 3 z 5


Síla hlasu Síla hlasu Martin Rousek

Doufala jsem ve šťastnější konec. Hlas mě trochu zklamal. Už od poloviny knihy jsem tušila kdo by to mohl být, nicméně svými vědomostmi tomu nemohl odpovídat a přeci jen to tak bylo.

06.03.2021 3 z 5


Komunita truchlících Komunita truchlících Jeffery Deaver

Opravdu napínavé, nemohla jsem přestat číst... Jeffery Deaver je opravdový profesionál ve svém oboru. Vždy mě okouzlí svými vědomostmi, kterými se málokterý autor zabývá. Věřím, že knihu jen nepíše, ale poctivě se na ni "učí" a to je kouzlo jeho knih.

06.03.2021 5 z 5


Hodinář Hodinář Jeffery Deaver

Všechny případy Lincolna a Amelie mám ráda. V této knize bylo až neuvěřitelné, kolik falešných záměrů měl pachatel. Co na to říct... někdy méně znamená víc...

21.06.2019 4 z 5


Dvanáctá karta Dvanáctá karta Jeffery Deaver

Jedna naprosta hloupost je hned na zacatku jak pachatele dokazala obelstit mlada holka, to bylo hodne pres caru. Mam rada kdyz na konci vyjde najevo neco necekaneho, ale nebylo toho taky prilis? Jinak jsem zatim cetla od autora z tehle rady dve knihy a hlavni detektivy jsem si oblibila :-)

25.03.2019 4 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Asi podle reklamy jsem cekala neco vic. Myslim, ze je to jen dalsi klasicka detektivka... Spousta jmen, ze jsem se nad nimi kolikrat musela pozastavovat a premyslet kdo to je :-) ale jinak zajimave, prijemne...

25.03.2019 3 z 5


King King T. M. Frazier

Myslim si, ze tato kniha ma dobre hodnoceni jen kvuli erotickym scenam. Ale nic pro romantiky. Ta sprosta slova mi tam jsou proti srsti... A i kdyz dej sam o sobe je zajimavy, nejsem si jista jestli takovy styl chci cist znovu. A nechce se mi verit, ze tohle napsala matka od rodiny :-) myslim ze je to taky originalni kousek a zadny podobny zatim neznam...

22.03.2019 2 z 5