iveta3689
Pohodové, milé čtení. Lehce napsané, s humorem a nadsázkou.
Příliš nenávisti, to by asi bylo stručné hodnocení. Autorka píše skvěle. Má krásný a bohatý styl, přesto to zní přirozeně a lehce. Bohužel obsah mi byl dost nepříjemný. Souhlasím s komentářem dříve, kdyby to byla žánrovka, tak je to asi v pořádku. Tady bylo zla moc.
Opět super napínavé, dobře napsané. I přes tloušťku knihy ji člověk slupne jako malinu.
Za začátku to vypadalo zajímavě. Vyprávěno z pohledu oběti, z pohledu vraha, který o tom navíc píše knihu. Ale bylo to jen o nesmyslných zvratech a skocích v čase. Situace se stále opakovaly, děj mi připadal dost zacyklený. Kniha se četla sice sama, autor jistě dokáže psát napínavě, jen by měl trochu vylepšit námět.
Opět parádní čtení. Poctivá detektivka bez omáčky, bez nadliských výkonů, uvěřitelná, dobře napsaná.
Velmi cením, že autoři od předchozího dílu brali na nechutnosti scén. Určitě to prospělo. Jinak je děj stejně čtivý jako v minulých dílechh, zvratů není málo, velmi se těším na pokračování.
Ze začátku rozvláčné, ke konci zvrat na zvratu. Čte se dobře a snadno, ale rozhodně bych ubrala na nápadech a fantazii.
Smutné čtení, ale nějak jsem se nedokázala začít. Hlavně do linky z roku 1938. Kdyby v knize nebyla, ani by mi nechyběla.
Kniha je místy zbytečně nechutná a brutální, není to nutné. Je psaná chytlavě a napínavě.
Zajímavé čtení. Určitě otevírá vážné téma, podobných knih jsem zatím moc nepotkala.
Kniha nemá nijak převratný děj, ale je krásně napsaný. Plynutí času v Benátkách bylo vymyšlené neotřele, i přiznané skoky v čase mě ohromně bavily.
Velmi příjemná a přímočará jednohubka. Děj je jasný, bez zbytečné omáčky, autorův styl se mi hodně dobře četl. Určitě se podívám po dalších knihách.
Musím jít s hodnocením bohužel proti proudu. Děj téměř žádný, šlo hlavně o patlání se v osobních problémech jednotlivých postav. Navíc je tu rozehráno toluk témat, že je z toho spíš kočkopes než thriller.
Výborná knížka. Měla jsem strach z tématu, to pro žádného rodiče není nic příjemného. Ale autor to zpracoval s citem, nevypisoval zbytečné detaily na sílu. Přesto dokázal popsat všechno, vytvořit děsivou atmosféru noci, lesa, strachu, pohrdání, nepochopení.
Nebylo to špatné. Noc převratného, děj je od začátku jasný, ale četlo se to dobře.
Opravdu otevřené. Některé názory byly překvapivé, ale vše je vysvětleno, proč to tak měl. Zajímavé čtení. Popisy zápasů byly někdy zbytečně podrobné, ale chápu, proč tam patřily.
Tato knížka pro mě byla velké překvapení. Je ohromně milá, přesto napínavá, zajímavě propletená.
Kniha je napsaná s respektem k obětem, bez senzací. Je o životech před i po havárii, hlavně o myšlenkách, které se jim honily hlavou.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: