ivca7265 ivca7265 komentáře u knih

☰ menu

Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Nejdřív jsem si myslela, že komentář nenapíšu, ale musím :-) Zpočátku se mi kniha četla skvěle. Příběh cílevědomé ženy a nerudného šéfa. Ovšem jak kniha postupuje a vztah se prohlubuje, tak mi přišlo, že čtu knihu ne o čtyřicátnících, ale o dvacátnících. Kniha by mohla mít o 200 stran méně a stejně by bylo jasné co nám chce spisovatelka sdělit. Pro mě naprostý průměr a konec už mě vyloženě nebavil a musela jsem se nutit do čtení. Hlavně jsem si naprosto jistá, že už za pár dní nebudu vědět o čem kniha byla a vlastně mi to bude úplně jedno.

19.06.2021 2 z 5


Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Strašně dlouho jsem přemýšlela co k této knize napsat. Co se mi na knize líbilo byla jednoznačně čtivost. Zápletka knihy také není špatná - budoucí tchýně co se snaží znepříjemnit život nastávající snaše. Co ovšem absolutně nesnáším jsou hlavní hrdinky, které nemají vlastní důstojnost. Emily je právě taková. I když se k ní její přítel chová špatně, tak se nic neděje - Emily je totiž splachovací a vše se vrátí do "starých" kolejí. Musím říct, že tohle mi na celé knize pilo krev ze všeho nejvíc. Konec je ovšem nečekaný a tím to autorka trošku zachránila. Za mě průměr.

10.11.2019


Sadie Sadie Courtney Summers

Kniha je skvěle napsaná. Příběh o mladé dívce, která se chce pomstít za smrt svojí sestry. Autorka popisuje cestu hlavní hrdinky velmi neotřelým způsobem a každou kapitolou vás nutí číst dál. Kniha je plná emocí - smutek, vztek, pomsta, láska. Za mě jedna z nejlepších knih v rámci YA. Doporučuji přečíst.

05.08.2019 5 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Ach Roberte co mi to děláš? Další případ Eriky Fosterové a další skvělá kniha. Erika vyšetřuje vraždu mladé ženy, která byla brutálně zabita a vše směřuje k tomu, že si ji vrah nejprve vyhlédl a pak se s ní spojil přes sociální sítě. Za mě plný počet hvězdiček :-)

10.04.2018 5 z 5


Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Moje první kniha od této autorky a totálně mě uchvátila. Kniha mi přijde mnohem lepší než některé s tímto tématem od zahraničních spisovatelek. Už se těším na další díl :-)

15.03.2018 5 z 5


Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Skvěle napsaný thriller, který je napínavý a konec hodně překvapivý.

14.03.2018 4 z 5


Dívka na kusy Dívka na kusy Kathleen Glasgow

Kniha vypráví příběh o dívce, která ztratila skoro všechno na čem jí v životě záleželo. Odrazí se ode dna a snaží se najít v životě trošku štěstí, ale i to si s ní zahrává.

05.02.2018 4 z 5


Z písku a popela Z písku a popela Amy Harmon

Příběh plný bolesti, utrpení, zoufalství, ale také odvahy, přátelství, lásky a víry.

21.01.2018 5 z 5


Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Kniha vypráví příběh dvou mladých lidí, kteří se do sebe zamilovali, ale osud tomu chtěl jinak a jejich cesty se rozdělily. První co mě napadá ke knize je: Co by se stalo, kdyby? Kdyby se člověk v danou chvíli rozhodnul jinak? Kniha je dle mého názoru napsána velmi čtivě a až na konci pochopíte formu vyprávění, jakou zvolila autorka.

15.01.2018 4 z 5


Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Noční lov byl podle mě o malinko slabší než Dívka v ledu. Kniha byla ovšem velmi čtivá a už se těším na další díl s Erikou Fosterovou.

12.01.2018 4 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Ke knize jsem se dostala s menším zpožděním, ale stálo to za to. Kniha je napínavá od samého začátku. Erika Fosterová si pomalu spojuje dílky skládačky a finále je překvapivé.

20.12.2017 4 z 5


Dívka jménem Sus Dívka jménem Sus Jonas T. Bengtsson

Kniha velmi realisticky popisuje život mladé holky, se kterou se život nemazlil. Doporučuji přečíst.

18.12.2017 4 z 5


Modrá Modrá Lucy Clarke

Vzrušující příběh plný dobrodružství a tajemství, která vyplavou napovrch až na samém konci.

04.12.2017 4 z 5


Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

Jedna z nejlepších knih, které jsem letos četla. Nádherný příběh plný emocí.

23.11.2017 5 z 5


Dívka, která psala na hedvábí Dívka, která psala na hedvábí Kelli Estes

Krásná kniha, která vás svým příběhem pohltí a nepustí do samého konce.

20.11.2017 5 z 5


Má lady Jane Má lady Jane Cynthia Hand

Historický příběh, ve kterém nechybí humor, láska a magie. Je to skvělé oddechové čtení. Více o příběhu v záložkách recenze:-)

16.10.2017 4 z 5


Sedmé nebe Sedmé nebe Adriana Michálková

Kniha Sedmé nebe je pro mě příjemným překvapením. Jedná YA paranormální romanci. Mou recenzi najdete tady v záložce recenze. Už teď se těším na další díl této andělské série :-)

13.10.2017 4 z 5