ivaivaiva
Poslouchala jsem audioknihu. Něco se mi líbilo, něco ne. A divím se, co všecko o sobě a o své rodině Vojtěch Bernatský prozradil.
Taková milá detektivka, kde podezřelí jsou úplně všichni. Navíc je zde popisováno krásné prostředí a dobré jídlo. Pěkně se to četlo. Těším se na třetí díl.
Je z nich i u nich doma cítit pohoda, pokora a vděčnost za to, že tu pořád a hlavně spolu jsou. Str. 75
Poslouchej víc srdce než mozek. Pak budeš vědět, že je maminka pořád s námi. Str. 101
Krásná kniha. Láskyplné, jemný humor, styl psaní mi sedl a moc dobře se to četlo.
Kniha má vysoké hodnocení, ale všechny postavy mi byly nesympatické a styl psaní mi také nesedl. Přitom Chalupa se mi líbila.
Žádné hrůzy a potoky krve, ale příjemná a romantická detektivka.
Tady půjdu proti proudu. Mně se kniha nelíbila a humor jsem v ní hledala marně. Ale je dobře, že si kniha své nadšené čtenáře našla.
Krásně napsaná kniha, na kterou dlouho nezapomenu. V hlavě mi zní jen tři slova: nepředstavitelné, nepochopitelné a neomluvitelné. Knihu doporučuji.
Konečně jsem dočetla, ale dalo mi to zabrat. Zdlouhavé a natahované. A ten konec - neskutečná pohádka. Tohle že má být historický román?
Je důležité psát i takové knihy, pozitivní, laskavé a s duchovním přesahem.
Moc pěkná kniha. Dobře promyšlená. Autorka opravdu umí krásně psát.
Krásné to bylo. Vážné i vtipné, poučné i napínavé. Mám ráda humor v knížkách. Zejména proslovy pana doktora neměly chybu, to jsem se nasmála.
Kniha se četla jedním dechem a uznávám, že má něco do sebe. Ale černý humor tohoto autora mi moc nesedl nebo jsem na něj nebyla správně naladěná.
Autorka nám podává historii s velkým citem a s láskou. Opět se to krásně poslouchalo.
Knížka je napsaná krásně. Je to smutné čtení plné emocí. Ale chování hlavních postav je mimo mé chápání.
Lucie Kunešová je každou knihou lepší a lepší. Příběh se moc dobře čte.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: