ivaivaiva ivaivaiva komentáře u knih

Obálka knihy Jak dostat tatínka do karantény Jak dostat tatínka do karantény Vojtěch Bernatský

Poslouchala jsem audioknihu. Něco se mi líbilo, něco ne. A divím se, co všecko o sobě a o své rodině Vojtěch Bernatský prozradil.

16.08.2026

Obálka knihy Zločin v Amalfi Zločin v Amalfi Anders de la Motte

Taková milá detektivka, kde podezřelí jsou úplně všichni. Navíc je zde popisováno krásné prostředí a dobré jídlo. Pěkně se to četlo. Těším se na třetí díl.

16.08.2026

Obálka knihy Když kvete Wiliwili Když kvete Wiliwili Vojtěch Bernatský

Je z nich i u nich doma cítit pohoda, pokora a vděčnost za to, že tu pořád a hlavně spolu jsou. Str. 75
Poslouchej víc srdce než mozek. Pak budeš vědět, že je maminka pořád s námi. Str. 101
Krásná kniha. Láskyplné, jemný humor, styl psaní mi sedl a moc dobře se to četlo.

09.08.2026

Obálka knihy Souřadnice Vegy Souřadnice Vegy Pavlína Křivánková

Kniha má vysoké hodnocení, ale všechny postavy mi byly nesympatické a styl psaní mi také nesedl. Přitom Chalupa se mi líbila.

05.08.2026

Obálka knihy Blíž, než se zdá Blíž, než se zdá Jessica Redland

Pohádka, na mě ale až příliš sladká.

02.08.2026

Obálka knihy Zločin na Capri Zločin na Capri Anders de la Motte

Žádné hrůzy a potoky krve, ale příjemná a romantická detektivka.

30.07.2026

Obálka knihy Co dělat, až už tu nebudu: Maminčiny rady pro dceru Co dělat, až už tu nebudu: Maminčiny rady pro dceru Suzy Hopkins

Tady půjdu proti proudu. Mně se kniha nelíbila a humor jsem v ní hledala marně. Ale je dobře, že si kniha své nadšené čtenáře našla.

27.07.2026

Obálka knihy Pohlédni na svět srdcem Pohlédni na svět srdcem Eva Grübl (p)

Moc krásná kniha, nezapomenutelná.

27.07.2026

Obálka knihy Můry Můry Eva Střihavková

Krásně napsaná kniha, na kterou dlouho nezapomenu. V hlavě mi zní jen tři slova: nepředstavitelné, nepochopitelné a neomluvitelné. Knihu doporučuji.

25.07.2026

Obálka knihy Letní záře Letní záře Rena Rosenthal

Konečně jsem dočetla, ale dalo mi to zabrat. Zdlouhavé a natahované. A ten konec - neskutečná pohádka. Tohle že má být historický román?

21.07.2026

Obálka knihy Převaděč Převaděč Michaela Levíčková-Vlková

Předvídatelné, ale dobře se to četlo.

14.07.2026

Obálka knihy Šepot za zdmi Painswick Court Šepot za zdmi Painswick Court Julie Klassen

Je důležité psát i takové knihy, pozitivní, laskavé a s duchovním přesahem.

12.07.2026

Obálka knihy Dopisy od Sybil Dopisy od Sybil Virginia Evans

Moc pěkná kniha. Dobře promyšlená. Autorka opravdu umí krásně psát.

09.07.2026

Obálka knihy Ordinace Ordinace Petra Dvořáková

Krásné to bylo. Vážné i vtipné, poučné i napínavé. Mám ráda humor v knížkách. Zejména proslovy pana doktora neměly chybu, to jsem se nasmála.

09.07.2026

Obálka knihy Doktorka z domu Trubačů Doktorka z domu Trubačů Ilona Borská

Obdivuhodná žena.

06.05.2026

Obálka knihy Sestřičky a vánoční přání Sestřičky a vánoční přání Donna Douglas

Celá série je naprosto skvělá.

02.03.2026

Obálka knihy Co s těly Co s těly Ken Jaworowski

Kniha se četla jedním dechem a uznávám, že má něco do sebe. Ale černý humor tohoto autora mi moc nesedl nebo jsem na něj nebyla správně naladěná.

09.02.2026

Obálka knihy Alžběta Pomořanská – Žárlivá císařovna Alžběta Pomořanská – Žárlivá císařovna Hana Parkánová-Whitton

Autorka nám podává historii s velkým citem a s láskou. Opět se to krásně poslouchalo.

09.02.2026

Obálka knihy Neviem plávať Neviem plávať Zdenka Wenzlová Švábeková

Knížka je napsaná krásně. Je to smutné čtení plné emocí. Ale chování hlavních postav je mimo mé chápání.

07.02.2026

Obálka knihy Mezi dvěma srdci Mezi dvěma srdci Lucie Kunešová

Lucie Kunešová je každou knihou lepší a lepší. Příběh se moc dobře čte.

06.02.2026

Zavřít