HofHof HofHof komentáře u knih

☰ menu

Labyrint pohybu Labyrint pohybu Pavel Kolář

Výborná kniha, komplexní pohled na člověka, uvědomění si, že vše v těle souvisí se vším, spojení duše s tělem, vhled do příliš specializované medicíny, kde se vytrácí přirozené vnímání člověka jako celku. Krásné čtení s velkým přínosem.

25.04.2019 5 z 5


Svět podle Agnes Svět podle Agnes Agnes Pechová

Agnes jsem sledovala na facebooku, prispevky byly vzdy vtipne, az k neuvereni:) Kniha je soupis techto statusu a prihod. Jako statusy supr, ale cela kniha je asi uz moc. Mistama mi to prislo az moc nepravdepodobne a pribarvene, ale i tak jsem se zasmala a knihu docetla. Nic pro upjate slusne holky:)

25.12.2018 3 z 5


Raději zešílet v divočině. Setkání s šumavskými samotáři Raději zešílet v divočině. Setkání s šumavskými samotáři Aleš Palán

Krásná kniha, zajímavé osudy, přiblížení k přírodě, člověk touží zažívat chvilky jako lidé v knize. Samota po dočtení knihy láká:) Přečteno jedním dechem.

06.11.2018 5 z 5


Poslední stop: Afrika Poslední stop: Afrika Tomáš Poláček

Věděla jsem, že kniha bude mít spád, doslova jsem ji zhltla za pár večerů. Skvěle si člověk udělá představu, jak to v Africe chodí, jak velké jsou rozdíly mezi státy, čemu se raději vyhnout, kam se naopak nebát jet podívat. Možná bych uvítala více informací o historii či zvyklostech atd. daných zemí, ale pravda...kniha je o stopu a lidech, má svůj styl a lehkost, proto se tak dobře četla:) Je s podivem, že Tomáš (nejen) Kongo projel bez újmy, když se do všech situací člověk vžil, nechtěl by tam být:) Velký obdiv!

28.06.2018 4 z 5


Kočky jsou vrženy Kočky jsou vrženy Jakub Horák

Místy vtipná kniha, velká nadsázka. Bez znalosti událostí z politiky posledních let, je v podstatě nečitelnou:) V závěru to ztrácelo, posledních dvacet stran je horko těžko vypocených.

12.06.2018 3 z 5


451 stupňov Fahrenheita 451 stupňov Fahrenheita Ray Bradbury (p)

S ohledem na rok vzniku romanu je neuveritelne, jak moc se Bradbury priblizil tomu, jak bude budoucnost vypadat. Telesteny jsou dost pravdepodobne a omezeni osobni komunikace na minimum - to uz se mnohdy deje.

13.07.2016 5 z 5


Všichni žijem' v blázinci Všichni žijem' v blázinci Radkin Honzák

Jeden dlouhý rozhovor plný pravd a moudrosti. Pan Honzák má neskutečný přehled a navíc je vtipný;)

26.08.2015 5 z 5