hrubik hrubik komentáře u knih

☰ menu

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Ja tuhle serii miluji. Ikdyz byl treti dil slabsi nez dvojka, tak jsem spokojena.

12.05.2018 4 z 5


Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Strašně dlouho jsem se do knihy nemohla začíst. Ale od půlky mě to chytlo a už nepustilo. Závěr knížky byl přímo famózní. Tolik propracovaný příběh nejde neobdivovat. Moc se těším na další díl.

21.02.2018 5 z 5


Přísaha krve Přísaha krve J. R. Ward (p)

Člověk by řekl, že už to po tolika předchozích dílech bude nuda. Ale nebyla! Další skvělý díl, který byl pro mě - jakožto matku dvou dětí - velmi emotivní, neboť příběh Mary a Rhage a jejich rodičovství prostě nenechal moje oko suché :-) A Axe a Elise byli krásný pár, přišlo mi to i méně křečovité než v případě Paradise a Craega.

23.09.2017 5 z 5


Dokonalá nevěsta Dokonalá nevěsta Sophie Kinsella (p)

Příjemná oddechovka.

08.09.2017 3 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Kdybych mohla dát jako hodnocení víc než pět hvězd, dám je. Možná by jich bylo tolik, kolik na noční obloze. Protože tento příběh mě očaroval. První díl byl krásnou pohádkou. Vždyť příběh Krásky a zvířete je klasikou, kterou zná snad každý z nás. Proto jsem se velmi těšila, co přinese tento druhý díl. Na začátku knihy jsem byla velmi zklamaná a myslela jsem, že knížku dokonce odložím. Protože neustále fňukání Feyre mě opravdu nudilo. Ale pak přišel na scénu Rhys a příběh konečně dostal spád. A ne ledajaký. Najednou jsem od knížky nemohla odtrhnout oči, hltala jsem napjatě stránku za stránkou a ve chvílích, kdy jsem nečetla, jsem stejně tím příběhem žila. Bylo to úžasné, promyšlené, napínavé... dokonalé. Na závěr knihy jsem ani nedýchala, a přestože jsem měla představu, jak tento díl skončí, tak mi závěr vyrazil dech. Miluji tento příběh. A těším se na jeho pokračování. Zatím o něm budu jen snít...

26.05.2017 5 z 5


Bestie Bestie J. R. Ward (p)

Hodně emotivní díl, možná až trošku moc. Ale jinak jako vždy pecka!

05.05.2017 4 z 5


Polibek krve Polibek krve J. R. Ward (p)

Jako vždy dokonalá "wardovka".

22.04.2017 5 z 5


Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Krásné, dojemné, napínavé.

31.03.2017 5 z 5


Jeden plus jeden Jeden plus jeden Jojo Moyes

Krásná knížka, která se četla sama. Nevěřila bych, že mě tak chytne za srdce.

20.03.2017 5 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Krásné, napínavé, plné zvratů. Musím říct, že tenhle díl se mi velmi líbil.

01.03.2017 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Kdyby to šlo, dala bych klidně o jednu hvězdu navíc. Úchvatná fantasy pohádka.

02.02.2017 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst. Bylo to jiné, spousta nových postav... ale pak mě kniha naprosto pohltila. Opravdu skvělý díl, možná zatím ten nejlepší z celé série.

28.01.2017 5 z 5


Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

Moc jsem se na novou knihu od Richelle těšila, protože je to moje oblíbená autorka a píše prostě božsky! I tahle její knížka byla dobře napsaná, ale božská bohužel nebyla. Pro mě trošku zklamání, čekala jsem větší pecku, na jakou jsem u autorky zvyklá, to napětí na konci každé kapitoly, které vás donutí hned se pustit do kapitoly další, tam prostě nebylo, a ačkoli pár napínavých momentů jsem v knize našla, tak ta husí kůže mi zde tentokrát chyběla...

14.11.2016 3 z 5


Neslyšno Neslyšno Richelle Mead

Richelle umí psát, to víme. Když člověk sáhne po její knížce, nikdy se nenudí a nikdy nešlápne vedle. I Neslyšno se četlo samo, mělo nápad, který bavil, člověk chtěl vědět, jak to všechno dopadne, ale... Nevím, možná jsem zvyklá, že její knížky mají vždy několik dílů, že jsou obsáhlejší, podrobnější, napínavější... Tady mi něco chybělo. Jako bych byla o něco ochuzena. Měla jsem pocit, že to mohlo být propracovanější, detailnější, že to bylo příliš rychlé. Určitě to nebylo špatné, ta knížka je dobrá, ale asi jsem u autorky zvyklá na vyšší laťku.

03.04.2016 4 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Zajímavá a napínavá knížka. Měla sice své mouchy, ale dobře se četla a dalším dílům se určitě bránit nebudu.

19.11.2015


Prokletý milenec Prokletý milenec J. R. Ward (p)

Jako vždy výborný díl, plný zvratů, napětí, tentokrát i plný smrti a loučení. Musím říct, že ačkoli byl příběh Seleny a Treze dojemný a smutný a ukápla mi i nejedna slza, něco mi tu chybělo. Nebo spíš vadilo. Napadlo mě, proč autorka odbíhá od podle mě lákavějších příběhů - například Layly a Xcora, které jsem si v knížce užívala daleko víc, a chybělo mi, že jich tam bylo tak málo. Naopak bych vyzdvihla příběh z Teritoria, protože ačkoli byl lehce předvídatelný, byl pro mě zajímavý. Hlavně že všechno dopadlo tak, jak to má být a jedeme dál. Těším se na další příběhy BČD.

24.10.2015 4 z 5


Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Román, ve kterém se toho zas tak příliš nestalo a přitom se v něm stalo všechno. Další dojemný a strhující příběh z pera pana Vypravěče Sparkse.

01.10.2015 4 z 5


… a pak ji políbil … a pak ji políbil Laura Lee Guhrke

Krásná romantická knížka.

28.09.2015 5 z 5


Cress Cress Marissa Meyer

Tenhle díl se mi líbil snad nejvíc. Pořád se v něm něco dělo, mělo to spád a napětí a taky trochu té romantiky že :-) Takže jsem spokojená a těším se na další díl.

20.09.2015 5 z 5


Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Napínavý, akční díl. Jsem zvědavá, jak se příběh bude vyvíjet dál.

10.09.2015 4 z 5