hrabalikoval hrabalikoval komentáře u knih

☰ menu

Vodní hrob Vodní hrob Martin Goffa

Zatím asi nejslabší kniha ze série :( ale i tak se dobře četla děj byl zajímavý, ale to konec byl takový. Jako kdyby si někdo řekl už jsem napsal dost stránek tak to ukončím. Né moc jasné, urychlené a takové oproti ději bez nápadu

10.09.2023 2 z 5


Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Štvalo mě že kniha není rozdělená na více kapitol. Mám to radši. Každopádně v pohodě knížka a těším se na další ze série

05.08.2023 3 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Střed knihy byl trochu moc natahovaný, ale pak už to jelo. Bum bum a člověk moc nechápe. Opět velice dobře napsaná kniha a podle závěru se těším rovnou na další díl.

03.07.2023 4 z 5


Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Jsem rozpolcená. Předchozí knihy byly určitě lepší. Tato kniha byla čtivá, všechno to rychle plynulo, ALE. nevím proč, ale mě tam prostě něco chybělo. Něco co v předchozích knihách je. Něco co více popíše více pocity hlavní hrdinky. Všechno to bylo šup šup a nakonec jste si sice řekli wau, ALE. Každopádně to není úplně špatná kniha a doporučuji si ji přečíst. Akorát jsme od autorky asi moc rozmlsaní a čekáme víc. Každopádně na další knihu se těším už teď.

12.06.2023 3 z 5


Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Nebylo to špatné, ale já si prostě nemůžu pomoct a Erika je Erika. Děj byl trošku slabší a minimálně od poloviny knihy Vám zápletka a rozuzlení dojde. Což mě zase tolik nebavilo. Pořád je Bryndza, ale čtivý a jeho knihy budu kupovat i nadále hned jak vyjdou.

08.06.2023 3 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Tohle mě bavilo. Zajímavý příběh ikdyž vraha jsem tipla docela na začátku. Každopádně děj plynul. Mám ráda v knihách krátké kapitoly. A těším se na další díl.

12.05.2023 4 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Tak tohle bylo mnohem lepší než jednička! Konečně to mělo něco společného s erotickým románem. Ale co si budeme ten zbytek děj byl teda taky pořádně wau. Na konci mi spadla brada a potřebuju hned další díl.

15.04.2023 4 z 5


Člověk za oponou Člověk za oponou Martin Goffa

(SPOILER) Kniha byla super. Zápletka opět na konce rozuzlila víc než jsem si myslela. Kniha mě bavila a těším se na další knihy Goffy.

PS: ti co máte arachnofóbii jako já pár odstavců (dokonce asi i stránek) vynecháze. :D

09.04.2023 4 z 5


Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Tohle bylo lepší než první díl. Celou dobu jsem byla aspoň trochu napnutá co bude dál a to mě nutilo číst dál. Jsem zvědavá co nám příští díl.

31.03.2023 4 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Zajímavý příběh. Ale do čtení jsem se místy musela nutit. Každopádně konec je napínavý a skončilo to tak, že si ten druhý díl prostě přečíst musíte. Jsem na něj velice zvědavá a doufám že drama se trochu víc rozjede.

12.03.2023 3 z 5


Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Josef Mareš - Moje případy z 1. oddělení Martin Moravec

Tohle mě prostě bavilo moc. Neměla jsem o toho ani žádné očekávání jenom jsem věděla, že tu knihu potřebuji. Nevěděla jsem ani jak je psaná a co v ní je. A moje hlava to asi moc dobře věděla, že mě to bude bavit a tak to i bylo. Jsem ale ráda, že jsem před přečtením knihy viděla seriály a mohla si tak případy spojit i "s obrázkem".

03.02.2023 5 z 5


Ženská na odstřel Ženská na odstřel Martin Goffa

Knihy od Goffa mě baví a čtu je s radostí. Tento díl mi ale přišel oproti ostatní docela slabí. Byl dost předvídatelný a nebyl tolik napínavý a strhující jako předešlé. Každopádně furt byla zápletka dobrá a kniha mě bavila. I tak se těším na další díly.

28.01.2023 3 z 5


Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Tohle mě opravdu bavilo. Na lednové počtení jako stvořené. Člověk se víc vcítí do zimy a chce se do knihy úplně přenést. Čekala jsem že tento díl mě bude bavit, ale bavil mě víc než jsem čekala. Už se těším na další díl.

15.01.2023 5 z 5


Devátý hrob Devátý hrob Stefan Ahnhem

(SPOILER) Tohle mě prostě baví. Přečteno šup šup za pár dní. Líbí se mi jak se dokážou propojit různé případy a navíc se kombinují dvě země. Baví mě, že prvoplánově nepřežijí ty u kterých to očekáváme a říkáme si: to je v pohodě to se stihne. Opravdu zajímavá detektivka a těším se na další díl.

01.01.2023 5 z 5


Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

(SPOILER) Po všechny vychvalováních jsem musela po Keplerovi sáhnout. A musím říct, že mě to prostě taky bavilo. Chytlo mě i propojení příběhů a že vlastně úplně jednoduchý případ se propojil s druhým, který se vlastně stal hlavní případ. Zajímavá kombinace a těším se na další díl.

23.12.2022 3 z 5


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Mona to prostě umí! Kniha je napsaná tak, že prostě musí číst dál. Má spád a čte se sama. Ikdyž je tlustá můžete ji přečíst klidně hned. Swayer mě bavila i v dílech předtím a tak jsem její samostatnou knihu přečetla rychle. Tohle mě opravdu bavilo.

18.11.2022 4 z 5


Sekta Sekta Martin Goffa

Tak toto bylo zase něco. Goffa nezklamal a předvedl co umí! Jedním slovem: psycho.

03.11.2022 4 z 5


Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Erika je prostě Erika a já ju miluju. Moc mě kniha bavila. Už se těším na další díl a jak se bude její život vyvíjet. Kniha měla moc bavila a i zápletka byla moc fajn a přesně to co jsem čekala od nové knihy.

30.10.2022 4 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Přečteno asi za dva dny. Nečekala jsem, že kniha o Japonsku mě tak chytne. Spisovatelka dokážu krásně popsat všechny zákoutí, tradice a dobu v dané zemi. Přijde mi že dokonce dalším a dalším dílem se v tomto zlepšuje. Láska jako vždy hraje roli ale to mě ani nikdy nepřestane bavit. Těším se na další díl.

24.09.2022 4 z 5


Temnota Temnota David Lagercrantz

Kniha mě moc nebavila. V ději jsem byla zmatená, všechno se tam motalo. Někdy jsem nevěděla kde a v jaké čase jsem. Dočetla jsem to tak tak ale musela jsem se nutit a to není nic na co jsem zvyklá. Končilo to návaznosti ma další díl. Ale nemůžu říct, že hned poběžím a další díl koupím. Budu si to hodně promýšlet.

21.09.2022