HankaSkorepova HankaSkorepova komentáře u knih

☰ menu

Americká královna Americká královna Sierra Simone

Žádnou podobnou knihu jsem snad ještě nikdy nečetla. Upřímně kam se na tuto knihu hrabe 50 odstínů šedi. Já osobně jsem ulítlejší knihu v ruce nedržela. Někdy jsem se fakt musela až zastavit nad tím koho vůbec takový příběh napadne. Otevřené puse dokořán se slovy “Co to sakra....” jsem se opravdu při čtení této knihy nevyhnula. Jednoznačně je to originální kniha, která se nedala přestat číst, i když jsem si občas říkala, že už dál nechci, že je to na mě moc ujetý. :D

08.04.2021 4 z 5


Zrůda mezi námi - Síla jedné lásky Zrůda mezi námi - Síla jedné lásky Marta Lhoťanová

Velmi zajímavá a perfektně napsaná kniha. Nejsem zrovna milovnice detektivek, ale tento krimi románek mě neskutečně pohltil. Autorka má ode mě velkou pochvalu, že mě i na těchto "pár" stránkách dokázala rozbrečet, ale i několikrát rozesmát. Doporučuji všem bez ohledu na to, zda detektivky čtou, či nečtou - tahle kniha vás dostane!

25.04.2018 5 z 5


Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Kniha byla perfektní, dokud nezemřel Kyle, poté jsem se musela doslova přemáhat, abych knihu dočetla. Je to doposud moje nejdéle čtená kniha. Do druhého dílu se pravděpodobně nepustím.

25.04.2018 2 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Za mě nejslabší díl z celé série, ale i tak se mi kniha líbila. Autorka píše opravdu skvělé knihy, celou sérii jsem si celkově moc užila. Všem vřele doporučuji.

12.02.2018 3 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

Po přečtení celé série musím zhodnotit, že se mi celkově líbila. Knihy se hezky čtou, jsou zábavné, i když musím podotknout, že 1. díl byl oproti zbylým fantastický. Poslední díl mi přišel ze všech asi nejslabší, i přesto ale mohu celou sérii doporučit.

04.12.2017 3 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Musím přiznat, že mi tato kniha vyrazila dech. Ani pouhou minutu jsem se u knihy nenudila, doslova jsem hltala stránku po stránce. Závěr byl neuvěřitelný, jsem z něj v šoku a už se nemůžu dočkat, až otevřu druhý díl této série. A to po přečtení resumé jsem si říkala, že příběh bude nic moc, ale jelikož měla kniha dobré hodnocení a krásnou obálku, rozhodla jsem se do ní pustit a opravdu nelituji!
Jedna z nejlepších knih, co jsem doposud četla! Vřele doporučuji.

30.11.2017 5 z 5


Isla a šťastné konce Isla a šťastné konce Stephanie Perkins

Po druhém dílu, který mě zklamal přišlo velmi milé překvapení a musím dokonce říct, že za mě byl třetí díl této série nejlepší!

29.11.2017 5 z 5


Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

První díl série (Polibek pro Annu) se mi líbil, ale tento díl byl přesný opak. V knize se nic nedělo, příběh mi přišel hrozně nudný, konec (posledních cca 50 stran) byl sice hezký, ale to celou knihu bohužel nezachránilo. Neustále jsem se musela přemáhat, abych knihu dočetla.

26.11.2017 1 z 5


India Place India Place Samantha Young

Pro mě byl tento díl zatím jeden z nejlepších z celé série. Vůbec mi nevadilo, že je psaný trochu jiným stylem, než předešlé díly. V knize se mi líbily jak "úryvky" z minulosti, tak i to, že autorka do knihy zahrnula částečně hrdiny z předešlých dílů.

13.11.2017 5 z 5


Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Kniha se mi líbila. Je velmi čtivá a má pěkný příběh. Nicméně mám pocit, jako bych četla další knihu od autorek série Božského bastarda - Christina Lauren. Autorky mají velmi podobný styl psaní. Už se těším na další knihu, snad nezklame. Určitě doporučuji.

17.10.2017 4 z 5


Čarodějnice z Hex Hall Čarodějnice z Hex Hall Rachel Hawkins

Čtivá trilogie, která není špatná, nicméně mě moc nenadchla. Čekala jsem víc. Uvítala bych, kdyby byly knihy více rozepsané. Pozitivně hodnotím humornou povahu hlavní hrdinky.

15.10.2017 4 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Perfektní série. Knihy jsem přečetla jedním dechem. Bylo dokonce těžké se od knih odtrhnout, ani jedna kniha mi nepřišla "slabší", všechny byly perfektní. Vřele doporučuji.

09.10.2017 5 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Velmi zajímavá kniha. Nejdříve jsem jí moc nedokázala přijít na chuť, ale postupem času se to změnilo. Po přečtení mohu říci, že se mi kniha opravdu líbila.

01.10.2017 4 z 5


Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Pro mě nejslabší kniha z celé série. Chvilkama se mi četla dobře, ale někdy jsem měla pocit, že se musím dokonce dokopávat k tomu, abych knihu vůbec dočetla. Nevadí mi, že tam není tolik sexu, ale celkově mě příběh této knihy tolik neoslovil.

01.10.2017 2 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Skvělá kniha.
Velmi čtivá a chytlavá. Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout, ani chvilku jsem se nenudila, pořád se tam něco dělo. Akorát mě štve, že musím čekat na druhý díl tak dlouho - jsem na něj zvědavá
Za mě 5 hvězdiček!

14.10.2014 5 z 5


Nadpozemská Nadpozemská Cynthia Hand

Všechny díly této série jsou úžasné! Určitě doporučuji si je přečíst. :)
Knihy jsme přečetla během pár dní, nemohla jsem se od nich odtrhnout.

22.07.2014 5 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Tato kniha se mi moc líbila. Kdybych jí měla porovnat s 50 odstíny šedi, tak bych zvolila tuto sérii knih. Na všech dílech se mi líbí, že je jedna kapitola psaná z pohledu dívky a druhá z pohledu muže, takže si přečtete, co prožívají oba dva :) Nejsou tam přehnané a extra zdlouhavé erotické scény, což mi někdy u 50 odstínů vadilo. Kniha se četla velmi dobře, přečetla jsem jí během pár dní. Ostatní díly byly na tom stejně (cizinec, hráč). Ostatní jsem zatím ještě nečetla, ale určitě se ještě pustím do Božské kočky.

19.07.2014


Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Začátek knihy mě vůbec nebavil, ani jsem pomalu nevěděla o čem tam mluví, ale pak nastal zlom a konečně se tam začalo něco dít. Kniha mě docela bavila. Nemůžu jí hodnotit jako nejhorší, ale ani jako nejlepší, spíše takový průměr.

02.11.2013 3 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Skvělá kniha, má výborný děj a hezky se čte. Pokud vás hned na začátku pohltí, pak se od ní neodtrhnete. Mám přečtený i druhý díl (Rezistenci), ale Divergence se mi líbí víc. Už se těším na 3. díl, doufám, že bude přeložený co nejdříve. Nicméně poklona autorce, dokáže omámit i nečtenáře, jako jsem já..

20.10.2013 5 z 5