hana.v hana.v komentáře u knih

☰ menu

Matné zlato Matné zlato Virginia Cleo Andrews

Autorka této pentalogie má opravdu velmi čtivé a poutavé příběhy. Ani tento nebyl výjimkou, ale v ničem mě nepřekvapil, protože všechno bylo již řečeno v předchozích dílech. Na můj vkus až moc tragédií a smutných osudů. Už se těším na změnu žánru.

17.09.2021 5 z 5


Utajený drahokam Utajený drahokam Virginia Cleo Andrews

Tato kniha, stejně jako předchozí tři, mě nezklamala svým poutavým příběhem. I když se musím přiznat, že jsem se do ní dlouho přemlouvala. Těch tragédií je tam na můj vkus až moc.

19.08.2020 5 z 5


Falešný třpyt Falešný třpyt Virginia Cleo Andrews

Druhý díl pentalogie nebyl tak dobrý, jako první a tento třetí, ze kterých jsem byla nadšená. Sice mě trochu štvalo, jak Ruby pořád někomu ubližovala a neřeší se skoro nic jiného, než smrt blízkých osob. V závěru je ale knížka hodně čtivá s napínavým příběhem, od kterého se nejde odtrhnout. Myslím ale, že je dobré v nejlepším přestat a nevím, jestli se mi chce do dalších dílů vůbec pouštět.

29.03.2020 5 z 5


Perla v mlze Perla v mlze Virginia Cleo Andrews

Kniha se skvěle čte a stejně tak, jako první díl, ani tenhle druhý mě nezklamal. Opět napínavý příběh plný zvratů nutí ke čtení jedné strany za druhou. Některé části mi ale přišly, že jsou až příliš "přitažené za vlasy".

23.03.2020 4 z 5


Rubínová zář Rubínová zář Virginia Cleo Andrews

Knihu jsem četla už podruhé a zase téměř jedním dechem. Je to naprosto poutavý příběh plný zápletek.

17.03.2020 5 z 5


Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Pro mě moc zajímavý a čtivý příběh. Trochu jsem měla ze začátku problém se orientovat v postavách, kdo s kým je příbuzný, ale knížka je opravdu super.

21.02.2020 5 z 5


Život udeří, kam se mu zachce Život udeří, kam se mu zachce Petra Hülsmann

Super kniha! Pěkně se mi četla a i přes vážné téma jsem se v určitých částech hodně nasmála.

14.11.2019 5 z 5


Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka je hezky napsaná a dobře se čte, ale celkově mě moc nezaujala. Jsou to sice příběhy ze života, ale za mě je kniha až dost negativní. Vadilo mi, že je v podstatě bez konce.

29.10.2019 2 z 5