Příspěvky

Kniha ve mně zanechala hluboký citový zážitek,je to o tom,co pro svoje dítě může udělat pouze matka. Kniha o hlubokém citu,mateřské lásce a velké oběti. Za mě *********.

Kniha se mi líbila,měla děj, bavilo mě škádlení hlavních hrdinů.

Za mě luxusní počteníčko,hltala jsem jedním dechem. Už mám další díl.

Se začátkem knihy jsem měla problem, na což u teto autorky nejsem zvykla, ale pak jsem se začetla a bezva.

A luxusní počteníčko, od začátku napínavé. Jen mi trošku dal začátek,abych se zorientovala,ale pak supr.

Opět napínavé čtení,které se nedá odložit,dokud kniha není dočtena.

Kniha mě bavila,chemie mezi hlavními hrdiny,přečteno jedním dechem,už se těším na další díl.

Kniha se mi líbila. Líbili se mi hlavní hrdinové, bavil mě děj,je tu romantika,napětí,legrace.

Opravdu velice pěkná kniha,přečteno za dva dny. Bohužel má kniha námět,který je reálný. Už se těším na další díl.

Kniha spíše plná erotiky,ale bavila mě,oddechové čtení s otevřeným koncem.Druhý díl si ráda přečtu.

kniha se mi moc líbila, je to již několikátá kniha od této autorky a opět bezva

zatím jsem četla 3 knihy a moc vtipně napsané, lehké, oddechové čtení, líbilo se mi

přemýšlím, co napsat, na záčatku Vás autor naladí napínavým dějem, pak se vše strašně táhne, furt jsem tak nějak čekala, co bude, občas jsem chtěla i knihu odložit, ale byla jsem zvědavá, jak vše dopadne. Velmi zvláštní čtení, knihu bych už podruhé číst asi nemusela.

Moje první kniha od této autorky. Zpočátku jsem měla problém se v knize orientovat,ale posléze jsem se tak začetla,že jsem knihu nemohla odoožit. Krásné,napínavé,čtení.Už se těším na další knihu.

Sice nejsem již náctiletá,ale kniha se mi velice líbila,je to podobné Odstínům. Děj i hrdinové si mě získali,už jsem se hned pustila do II.dílu. Za mě supr romanťárna. Film I. se mi také libil.

Přečteno za 1 den,kniha protkaná sexem,erotikou,děj opředen tajemstvím,jen ten závěr nic moc.

Lehké oddychové čtení,bavili mě hlavní hrdinové,jejich věčné hašteření,za mě supr.

Opět nezklamalo,čtivé,baví mě škorpení hrdinů,jejich usmiřování,jejich vášeň. Jdu na další dík,už se těším.