TAIBRA_COPAN TAIBRA_COPAN komentáře u knih

☰ menu

Příběh jednoho kmene Příběh jednoho kmene Cyril Gaja

Měl jsem při čtení knihy pocit jako kdybych byl všeho přímou součástí, jako kdybych byl přímo v knize a vše z povzdálí pozoroval na vlastní oči. Mám dlouhodobou poruchou soustředění a je pro mě velmi obtížné udržet mysl při čtení delší dobu a pak už v podstatě vůbec nevím o čem čtu. Musím říct, že u této knihy jsem měl uplně opačný problém a začetl jsem se natolik , že jsem přišel pozdě do práce ( jenom o hodinku :D ). Lidská fantazie je úžasná věc.

28.02.2019 5 z 5


Shang-Chi Shang-Chi Leandro Fernández

Jistě nejen pro mně méně známý hrdina , ale příběh s ním docela mile překvapil . Sice žádná " topka " , ale dobré . Hodnotím 3 " a půl " hvězdičkami .

12.12.2017 3 z 5


X-Men X-Men Chris Claremont

Jistě je na takové soudy ještě brzy , ale tipl bych si , že toto bude jedna z nejlepších knih celé série .

29.01.2017 5 z 5


Pomsta trpaslíků Pomsta trpaslíků Markus Heitz

O malinko slabší než předchozí díly , ale stále dobrá fantasy .

31.12.2015 4 z 5


Ohnivé znamení: příběhy ze starých časopisů Ohnivé znamení: příběhy ze starých časopisů Jaroslav Foglar

Velmi pěkná dobrodružná kniha , která kombinuje krátké povídky převážně od Otakara Batličky s komiksem Rychlých šípů od Jaroslava Foglara . Jen je trochu škoda , že hodně povídek je již v knize Kavalíři odvahy , takže se zde opakují .

01.10.2015 4 z 5


Legie hromu Legie hromu Stan Nicholls

Kdo má rád bitvy a souboje tak tuto trilogii , která je jimi doslova prošpikována s nadšením uvítá . Setkáme se zde - i když někdy jen okrajově snad s všemi známějšími rasami fantasy světů . Ať již jde o samotné orky o kterých trilogie právě je . Z dalších jmenuji trpaslíky , skřety , koboldy , gnómy , víly ( které prý výborně chutnají ) nebo najády a další . Trilogie mně tak nadchla , že jsem ji přečetl téměř na jeden zátah :-D a pro uživatelku " lanusinka " - fantasy , slovo nereálné nezná :-)

27.09.2015 5 z 5


Kamarádi z prérie Kamarádi z prérie Pavel Kosatík

Na tuto komiksovou knihu si velmi dobře pamatuji . Byla to první kniha , kterou jsem si kdysi dávno půjčil z městské knihovny :-)

16.09.2015 5 z 5


Krása nesmírná Krása nesmírná Irina Karnauchovová (p)

Tato kniha patřila mezi moje nejmilejší dětské knihy . Hltal jsem pohádky , které mi matka nebo sestra četli před spaním a vždy jsem žadonil ještě alespoň o jednu . Bohužel kniha se nějakým záhadným způsobem z domu vytratila a samozřejmě , že nikdo nevěděl kam . Díky tomuto bazaru jsem však sehnal vydání z roku 1977 ve stavu jako nová :-)

14.08.2015 5 z 5


Mikeš Mikeš Josef Lada

Nevím co je na tom pravdy , ale prý některým Romům vadil kocourek Nácíček a chtěli knihu zakázat :-)

13.08.2015 5 z 5


Spravedlivý hněv Spravedlivý hněv Markus Heitz

Senza Jenka - Ježíšek ale dárky pod stromeček nedává .-)

07.08.2015