gordon13
Skvělá krimi Václava Křivance se perfektně čte a pokládá nelehkou otázku " Kam až sahá láska mateřská?"...První díl s Hornem a Bachovou je opravdu povedený!
Neskutečně zamotaný propletenec vražd, záhad a zmizení, který Madison musí rozplést, zamotá hlavu i čtenáři. Skvělý díl, jediné co mi úplně nesedlo byla linka Nata, úplně jsem ho nedokázala pochopit, těch jeho démonů tam zkrátka bylo moc!
Další kniha Petry Langové co mě oslnila...něžná a krásná, příběh o životě po životě, nádherná představa nebe a konec, co mě opět emočně dostal! TOP oddechová knížka!
Lexi mě začíná hodně bavit! Sice trpí obvyklými móresy nezničitelnosti jako každá druhá knižní hrdinka, ale v příbězích je něco víc než čtivost, taková krimi jiskra. Musím se vrátit k druhému dílu, ten jsem ještě nečetla. Zkrátka mám další oblíbenou "holčičí" postavu...
Spojení Aleš Palán a Šumava opět obstálo na jedničku. Laskavý a sarkastický humor, místa a věci známé a neznámé. Večerní literární pohlazení.
Pro tentokrát dávám Darcy vysoké hodnocení, povídky jsou moc vydařené. Bavily mě všechny, parádně nápadité a velice čtivé.
Ohromně působivá kniha! Od prvních slov zaútočí na emoce a vydrží jí to do samotného závěru. A přitom je napínavá a záhadná. Vlastně mi všech hlavních postav bylo hodně líto...a nejvíc mě zamrzela krátká linka Barušky.
Nezničitelná Kate se i s manželem dost zapotí než rozlousknou záhadu odpudivé smrti dvou mladých Amišů. Tradičně čtivé, tradičně pořádné nakládačky a rozbité auto. Trochu jak přes kopírák. :-)
Duchařský thriller, nápaditý, velmi čtivý, chvilkami i naivní a zdlouhavý. Jako příběh ho oceňuji, nic podobného jsem myslím nečetla. Milovníkům žánru doporučuji.
Násilí na komkoliv kdo je slabší nebo se nemůže bránit, včetně zvířat je odporná věc a každý normální člověk s emocemi ho musí odsoudit! Kniha je čtivá, ale závěr příběhu mě zcela znechutil, byl skutečně hodně zvrácený...autorka výrazně popustila uzdu morbidnosti.
Zajímavá kniha. Sice vůbec nesdílím pocity a emoce hlavní hrdinky, ale dokážu je pochopit. A navíc, když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak spousta lidí by radši dítě mít ani neměla...
Po předchozím velice slabém Temném úkrytu jsem myslela, že je s kvalitní Josií konec... naštěstí autorka se výrazně zmátořila a napsala skvělý a nápaditý nový příběh, který čtenáři zamotá hlavu. Tohle se povedlo!
Pokud někdo očekává drsnou krimi ála A.D.L.Motte, bude velmi zklamán.Výrazně je znát ruka manželky a styl Agathy Christie. Klidná, cestopisná detektivka, plná dobrého jídla a letní atmosféry...
Navzdory dvěma skvělým pánům mě jejich společné dílo nikterak nenadchlo! Průměrná sladkobolná love story s duchařinou byla bez jiskry a nápadu. Nic moc, škoda!
Přicházím šéfinspektorovi Kettovi čím dál tím víc na chuť. V první polovině knihy jsem se hodněkrát zasmála vtipným dialogům, což u krimi nebývá tak typické. Děj a hlavně vyústění příběhu bylo vskutku mrazivé a nečekané. Pěkný díl!
Matador v psaní thrillerů a ženských dramat Joy Fieldingová tentokrát sáhla po netradiční zápletce v netypickém prostředí starých, nemocných a umírajících. Málo platné, už má taky věk a ať chceme nebo nechceme, pokud neumřeme mladí, stáří nás čeká všechny. Moc se mi to líbilo!
První kniha autora, která je skutečně slabší. Hlavně v první polovině se prakticky nic neděje a docela jsem se při čtení nudila. V druhé části nabere příběh grády a stočí se k tajuplné duchařině. Mystický nápad mi vůbec nevadil, připadal mi osvěžující a zajímavý.
Další Tomáš Volf se opět neskutečně povedl. Napínavé vyšetřování smrti chlapečka a zmizení jeho sestry, se přirozeně propojuje s Tomášovými vzpomínkami na mládí a událostmi, které ho hluboce ovlivnili. Musím poděkovat Databázi a jejím uživatelům za nalezení skvělého autora, protože pana Březinu bych zcela jistě minula :-)
V dalším díle se Tomáš Volf setkává s rasismem, útokem a bývalou kolegyní Evou. Souběžně se seznámíme s malým opuštěným chlapcem, který tvrdí, že jeho rodina byla vyměněna. Do všeho ještě zasahuje zadlužený lůzr Honza s těhotnou přítelkyní. Zdánlivě nesourodé linky se propojí ve velice překvapivý konec. Super krimi!
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: