gattousti gattousti komentáře u knih

☰ menu

Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kmiha se mi velmi libila, vlastne cela tato serie ma moc dobry napad a naboj. precetla jsem za 5 dni vsechny 3 dily a s napetim ocekavala, jak knizka dopadne. Postavy mi byly sympaticke, ackoliv u nekterych by jeden sotva veril v totalni promenu v zaporaky ci naopak dobraky. jedine, co mi na zaver chybelo bylo, jak to teda vlastne dopadlo s prazdninama a nacvikem leteckeho pristani :))))))))

29.03.2024


Vlak do Paříže Vlak do Paříže Lorraine Brown

A vite, co? Ja nemela zadne ocekavani je. Touhu po nenarocnem milem hezkem cteni a tu mi tato kniha poskytla je pravda, ze mi ze zacatku Hannah hodne lezela v zaludku, nemam rada tyhle pritelkyne alias koule u nohy pro muze, ale nakonec jsem knihu zavirala s usmevem a prijemnym pocitem davam o hvezdicku min, ale oddychove cteni pekne..

17.03.2024 3 z 5


Hra Hra Elle Kennedy

Ja tuto autorku proste zeru :)
Velice mi vyhovuje jeji pojeti s humor, ktery me vzdy rozesmeje. A to, jakym stylem umi popsat tu chemii mezi lidmi hned se ze me stava chemicky prvek, co by se chtel vylit na stranky :)))

23.01.2024


Lov Lov Elle Kennedy

Diky za turo serii. Kdo chce skvele nenarocne cteni plne lasky, erotiky a hlavne nadherne ctenarsky zpracovane chemie, smele do toho :)

23.01.2024


Risk Risk Elle Kennedy

Tahle kniha se mi z cele serie libila nejvic. Od zacatku trosku pruhledny pribeh, ale cesta k vysnenemu konci byla trnita a dala ji zabrat. Moc rada tuto autorku ctu.

23.01.2024


Mami, vrať se! - Ponížená až na samé dno Mami, vrať se! - Ponížená až na samé dno Oxana Kalemi

No, nedokazu si vubec predstavit sebe na jejim miste, moje kniha by byla asi polovicni delky, protoze uz bych si to asi davno hodila. Oxana muze byt rada, ze mela kolem sebe tolik hodnych lidi, kteri se ji v UA bide o deti postarali. Pribeh naprosto sileny a zdrcujici, nedokazu si vubec predstavit nic z toho. Obcas mi jeji jednani prislo uplne zcestne, ale jak se rika, zoufali lide delaji zoufale veci. Trosku mi to pripomnelo knihu “Zotrocena, ale tam byl za me pribeh lepe zpracovan. Asi si po tomhle dam zase trosku lehci temata a cteni. Zuzka

23.01.2024


Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Zotročená - V pasti obchodníků s bílým masem Sarah Forsyth

To byl hodne tezky pribeh, velmi knihu doporucuji. Ackoliv si neumim predstavit, ze bych se ocitla v kuzi hlavni hrdinky, knize davam plny pocet hvezdicek..

29.09.2023


Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Noo, jako kdyz jsem chtela nenarocnou oddechovku, tak jsem nesahla spatne. Jen je kniha od prvni stranky absolutne pruhledna.. a vlastne me nemela za celou dobu tendence prekvapovat, coz tuto knihu dela docela nezajimavou.. :)

30.08.2023


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Po přečtení této knihy jsem ihned letěla do knihkupectví, abych mohla pokračovat dál. Příběh mě naprosto pohltil a z příběhu jsem prostě unešena :) Miluji knihy tohoto typu - lehké čtení se zajímavou zápletkou :)

07.07.2017 4 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

I přes počáteční odpor ke knize, která je psaná stylem divadelní hry jsem se k ní prokousala a opět moc hezký a zajímavý příbeh :) Možná mi malinko chyběly ty obří ¨Harry bichle¨, které by mi vydržely o trošku dýl.

07.07.2017


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Moc povedený příběh, ráda čtu knihy tohoto typu, určitě se těším na pokračování.

07.07.2017


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Tak nádherný a přitom tak smutný příbeh. Moc povedená kniha, která i toto šíleně smutné téma dokáže odlehčit. Musím se přiznat, že jsem posledních cca 50 stran probrečela.. Zdraví především!

07.07.2017


Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Dlouho jsem se ke čtení této knihy nemohla odhodlat, nakonec na dovolené přišel ten pravý čas a musím uznat, že to je překrásná kniha a také velmi smutná.
Bohužel mi velkou část dojmu pokazilo to, že autorka občas upustí něco z budoucího děje knížky, jinak pro mě moc hezky napsáno s úžasným pohledem dětské naivity.

07.07.2017


Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Super, jsem z VA úplně nadšená, taky mě mrzí, jak to skončila s Adrianem, nic méně teď s plným očekáváním čekám na zfilmování :) Nevíte, jestli je něco nového? :)

17.08.2011 5 z 5