Folleta Folleta komentáře u knih

☰ menu

Fidel a Julie Fidel a Julie Lucie O´Buková

Nechápu jak tuto knihu mohlo nakladatelství vydat. Toto je totálně slátanina. Poté co jsem knihu dočetla jsem jen kroutila hlavou. Rozhodně nejhorší kniha co jsem četla.

29.06.2013 odpad!


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Kniha mi byla předána se slovy ,, Je to perfektní kniha jen prvních 40 stran je nuda´´ a je nemůžu jinak než souhlasit. Opravdu autorka se od Ságy pohnula hodně dopředu. Tahle kniha nemá chybu až na prvních 40 stran kdy se vlastně nic moc neděje. Knihu jsem četla již několikrát a pokaždé mám slzy v očích když se Poutnice loučí s přáteli smířená s tím ,že zemře. Rozohdně doporučuji přečíst a doufám, že se autorka nevrátí ke své předchozí tvorbě, protože tohle je lepší než upíři.

29.06.2013 5 z 5


Román pro muže Román pro muže Michal Viewegh

Nevím asi jsem trochu nechápající, ale autora jsem prostě nestíhala. V knize jsem se ztrácela a vlasně jsem ani nevěděla o čem pořádně je. Tohle byla od autora opravdu slabota doufám, že už nic podobně hrozného nenapíše.

29.06.2013


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Knihu jsem si přečetla jen proto, že jsem na slyšela a četla velmi rozdílné názory. Můj názor je, že nechápu jak to může mít takoví uspěch. Velmi jednoduše napsané předem víte co se stane. Téma je zajímavé, ale rozhodně zde autorka zapojila hodně své fantazie. Přečetla jsem si i druhý díl, protože jsem byla zvědavá co tam autorka ještě vymyslí a jsem zvědavá na poslední díl. Nejvíce se mi na knize asi líbil konec kdy Anastazii konečně došlo co je vlastně Christian zač a s křikem od něj utekla ne proto, že od něj utekla, ale protože konečně se zachovala jako rozumný člověk, který vidí realitu jaká je a nedívá se přitom přes růžové brýle. Jsem zvědavá jestli autorka napíše i jiné knihy, ale tohle si rozhodně můj hlas nezískalo.

29.06.2013


Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Nejdřívě jsem se celkově Hře o trůny vyhýbala už jen z důvodů jak o tom všichni mluvili, ale byla jsem nemocná tak jsem si pustila první díl seriálu. Poté mi trvalo 4 dny shlédnout všechny serie a pak jsem plna očekávání čekala na další díly. nyní kdy musím na další serii čekat rok jsem se konečně dostala k tomu, abych si přečetla knihy a nemohu se od nich odtrhnout. Skvěle napsané už jen to, že každá kapitola popisuje přiběh jiné osoby, takže vás jednotlivé potavy nezačnou nudit, protože v pravý čas přejdete na jinou. Je to velmi poutavý příběh, který vás nepustí dokud nezjistíte, že jste se dostali na poslední stranu a ani o tom nevíte. Rozhodně doporučuji přečíst každému, kdo četl ať už Pána prstenů nebo harry pottera tohle je rozhodně lepší :)

29.06.2013


Řeka bohů: Román ze starého Egypta Řeka bohů: Román ze starého Egypta Wilbur Smith

Knihu jsem si přečetla na doporučení a od přečtení je stále mím favoritem. Kniha je skvěle napsaní dobře se čte. Díky knize jsem si zamilovala starověký Egypt. Rozohdně doporučuju přečíst i když je pravda, že poslední díl je trošičku slátanina, ale stále dobře četilená. :)

29.06.2013 5 z 5


Inheritance Inheritance Christopher Paolini

na knihu jsem se moc těšila po přečtení jsem byla docela zklamaná. Kniha je velmi rozvleklá. Myslim, že kdyby se autor trošičku snažil v pohodě by se mu celý příběh vešel do 3 knih jak plánoval. Jinak děj se povedl. Až do poslední chvíle jsem doufala, že Eragon neskončí sám. Některé události se dali předvídat již několik stran předtím než se staly. Knihu si určitě přečtu znovu, ale předešlé díly byly rozhodně lepší.

29.06.2013