Etoiles Etoiles komentáře u knih

☰ menu

Strmý pád Strmý pád Bianca Iosivoni

Bohužel musím ubrat jednu hvězdu, za zdlouhavost. Místy autorka zbytečně utíkala daleko od příběhu, v první polovině jsem se až chvílemi nudila. Téma bylo zajímavé a nápadité, jen bych ubrala pár desítek stránek.
A stejně jako u Nedotýkej se mě, si myslím, že mělo být rovnou uvedeno, že se jedná o první část série. Tento závěr totiž nemůže nikoho uspokojit. Tudíž se samozřejmě pustím i do dalšího dílu, který má co nevidět být vydán.

23.01.2021 4 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

V pořadí má druhá knížka s pilotem v hlavní roli, a zase paráda! Jen trochu smutná část jeho minulosti, ale to k životu bohužel patří. Četla jsem jako první knihu od Colleen a rozhodně ne poslední!

23.01.2021 4 z 5


Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Mělo by být rovnou uvedeno, že se jedná o první díl. Konec doslova v tom nejlepším. S hlavní hrdinkou jsem měla od začátku problém, byla mi přímo protivná. Sympatičtí mi byli ale všichni ostatní, takže jsem dala Sage šanci a jsem ráda, ve druhé polovině už byla snesitelnější a příběh se mi líbil.

I přes prvotní rozpaky, si druhý díl přečtu.

22.01.2021 3 z 5


Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Klasická červená knihovna, kde už od začátku tušíte, jak dopadne. Konec mohl být lépe propracovaný, a lépe vysvětlený. Nejzajímavější bylo prostředí, kde se děj odehrává. A samozřejmě také mužný hlavní hrdina v uniformě pilota!

22.01.2021 3 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Přečteno přes noc, nešlo knihu odložit. Čtení v noci dodalo ještě atmosféru mrazivému příběhu. Několikrát během čtení proběhlo ono "ne, ne! ". Příběh sice nepravděpodobný, přesto skvělý!

22.01.2021 5 z 5


Dobrodruhům Dobrodruhům Tereza Ramba

Cestopis nejen po světě ale hlavně po Terezčině duši. Poutavý a čtivý text, doplněn o zajímavé fotografie. Originální pojetí knihy jen utvrdilo kreativitu autorky.

22.01.2021 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Velice poutavě zpracované téma. Z očekávané romantiky se vyklubal nečekaně příběh plný lásky, nenávisti, strachů a démonů minulosti, při kterém se vám střídají emoce jako na houpačce. Jedna z nejlepších autorčiných knih.

22.01.2021 5 z 5


Milovala jsem život Milovala jsem život Abby Fabiaschi

Smutný příběh plný emocí, který nás donutí zamyslet se nad tím, jak přistupujeme k životu, a že bychom naše blízké neměli brát jako samozřejmost.

22.02.2018 5 z 5


Hrdý Budžes Hrdý Budžes Irena Dousková

Moje maturitní otázka :) i přes to ji mám moc ráda. A jako bonus dokonalé divadelní ztvárnění s Bárou Hrzánovou. Nejlepší hláška: Sníh já můžu, ten není vůbec žádnej tučnej... :))

29.01.2018 5 z 5


Krysař Krysař Viktor Dyk

Moje nejoblíbenější kniha. Četla jsem několikrát. Úžasný příběh o lidských vlastnostech. Ne nadarmo v povinné četbě!!

29.01.2018 5 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Knihu jsem dostala a její přečtení dlouho odkládala. Tato tématika mě nikdy nezajímala, naopak jsem se jí vyhýbala. Nakonec jsem se ovšem přiměla a knihu přečetla. Přestože, jak jsem zde četla, ji někteří lidé dost kritizují, mě kniha nadchla. Moc se mi líbil příběh i nečekaný konec. A musím se přiznat, že tato kniha ve mne vyvolala novou zálibu v této tématice. Od té doby jsem přečetla spoustu jiných knih a jsem nadšená. Za mne tedy mohu knihu doporučit.

29.01.2018 5 z 5


Maestra Maestra L.S. Hilton

Velké zklamání. Dala jsem na výborné recenze a opravdu kvalitní reklamu, a knihu si hned po uvedení do prodeje koupila a těšila jsem se až se do příběhu ponořím. Hned po prvních stránkách, jsem však začala tušit že poutavá obálka a dobrá reklama, bude asi vše, co mě zaujme. Příběh byl nereálný a zmatený. Jen s velkým přemáháním jsem knihu dočetla. Zde dokonale platí, že není všechno zlato, co se třpytí....

29.01.2018 odpad!


Hana Hana Alena Mornštajnová

Velice poutavě napsaný příběh. Krásně vykreslené mezilidské vztahy v dobách nejtěžších. Knihu mohu jen doporučit. Smutný a dojemný příběh, který jsem přečetla doslova jedním dechem.

29.01.2018 5 z 5