emilieselden
Až po rozečtení jsem zjistila, že je to druhý díl, takže mi chyběla návaznost a nemohla jsem si to pořádně užít.
Bohužel nic moc, postavy nevýrazné, žádná hloubka, o temné atmosféře si můžete nechat jen zdát. Zkrátka nevyužitý potenciál.
Rozhodně jedna z nejlepších knížek, jaké jsem přečetla. Všem ji teď budu doporučovat, protože na tohle by se nemělo nikdy zapomenout.
Bohužel mi většina povídek nesedla, takže za mě zklamání. Nejvíce se mi líbily povídky: Kousáček, Jizvy a šrámy, Pan řídící a Šest neděl.
Další díl takové klasické detektivní série, která ničím nevybočuje z průměru.
Moje první náhodná kniha od autorky a další zrovna vyhledávat nebudu.
Od autorky jsem četla už několik knížek a docházím k závěru, že jsou všechny (ale všechny!) na jedno brdo.
Jasně, jako první díly to není, ale i tak jsem se pobavila.
Klasická Klevisová. Detektivka s pomalejším tempem ale detailním vykreslením charakterů postav a vztahů v menší komunitě.
Chris Carter je pro mě sázka na jistotu.
Čtu ho průběžně už pár let a vždy mě to baví.
Rozhodně silná kniha s důležitými tématy, ale nedotkla se mě tak, jak jsem čekala. Postavy mi prostě moc nepřirostly k srdci.
Nikdy jsem to neviděla ani nečetla a určitě už nejsem cílovka, ale nebylo to tak hrozné, jak jsem čekala. Jako odpočinkovka se to dá.
Zajímavé a rozhodně velmi originální téma, ale z konce jsem lehce zklamaná.
Od autora už jsem četla Půlnoční knihovnu ale tohle bylo ještě lepší, moc mě to bavilo, takže spokojenost.
Tahle knížka mě úplně rozsekala a bude trvat dlouho než se s tím nějak srovnám. Přes slzy jsem ani nemohla číst. Bylo to děsivé a strašné a zároveň tak krásně a s citem napsané. Jedna z nejlepších a nejsilnějších knížek jaké jsem kdy četla.
Autorčin průměr. Na knize je nejzajímavější jenom její název. Takže asi tak.
OK, ale nadšením z toho z okna skákat nebudu.
Určitě je to lepší pro někoho, kdo tu dobu zažil.
Za mě zatím nejlepší, co jsem od Lapeny četla. Akorát konec mohl být víc rozvedený.