eliza_479 eliza_479 komentáře u knih

☰ menu

Get the Louk: # je to na tobě Get the Louk: # je to na tobě Lucie Dejmková

Moc dobře napsaná kniha , jen mi příjde že mi uniká pojinta knihy . Na Lou koukám už 4 roky a Když se zmínila o knize hned jsem letěla do knihkupectví . Ano ta kniha vypadá moc dobře to se jí moc povedlo .Ale v té knize je to samé co ve videích . Pokud ji sledujete dlouho tak ta kniha vám je k ničemu, protože stačí se kouknout na pár jejích videí a je to to samé jako byste četli knížku . Neříkám že to je propadák .... Ale není to ani bomba

28.11.2017 3 z 5


Já, Jůtuber Já, Jůtuber Tereza Hodanová

Na to že jsme se na ní těšila tak vůbec mně nezaujala .... A lituji toho že jsem si koupila i další dvě knížky než jsem si ji přečetla .Ted'kom mi budou ležet v knihovničce a bude se na ně prášit ....

11.11.2017 3 z 5


Kočičí gen Kočičí gen Thomas Brezina

Velmi dobrá knížka ,spíš pro dívky . Čte se hezky je hezky zpracovaná .Je jednou z mích oblíbených :)

11.11.2017 5 z 5


Mimoni Mimoni Brian Lynch

Horší kopije filmu ... Nenadchla mě, víc mě nadchl film . Byli tam i scénky popsané jinak než ve filmu .Rychle se čte . Ta knížky vypadá vzhledově jako by byla pro žáky 1 stupně ZŠ .Vůbec mně nezaujala .

11.11.2017 2 z 5


Deník malého poseroutky Deník malého poseroutky Jeff Kinney (p)

Mám doma všech 11 dílů Malého poseroutky a myslím si že první díl ,byl nejzajímavější :) .Přečteno za jeden den = strašně rychle se čte .
Nejvíc mně štve že je tam moc obrázků ,protože já moc knihy s obrázkami nečtu .
Jinak hezky zpracována čte se to a vypadá to jako deník což se mi moc líbí .

11.11.2017 5 z 5


Jednou ano, dvakrát ne Jednou ano, dvakrát ne Cylin Busby

Tato kniha se mi moc líbila ,je jednou z mích oblíbených :)
Když jsem u ní brečela tak i přesto mně zaujala , i když nemám moc ráda smutné knihy . Jak jsem se do ní zažrala tak jsem jí měla přečtenou za 2 hodiny .Tuto knihu jsem doporučila i své třídní učitelce a doporuču ji i vám .Krásně zpracována a velmi napínavá .

11.11.2017 5 z 5