Eliška_Florbal Eliška_Florbal komentáře u knih

☰ menu

Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Skvělá kniha!Zezačátku mě moc nebavila,ale pak mě hned chytla.Je to kniha k zamyšlení a uvažování o životě,kdy si můžete uvědomit co je v životě důležité,a že i ve spatne situaci muže být něco dobrého.Skvěle bylo i dodání citátů.Doporučuji přečíst..

01.05.2018 5 z 5


Smolařka Smolařka Barbora Robošová

Kniha byla úžasná, přečetla jsem ji za jediný den. Strašně mi bylo líto Páťi, jak nespravedlivě se k ní chovali, a že ji to s Honzou nevyšlo. Rozhodně čtěte.

22.07.2017 5 z 5


Populární snadno a rychle Populární snadno a rychle Maya Van Wagenen

Asi do strany 150 mě to vůbec nebavilo, chtěla jsem čtení této knihy vzdát ale pak jsem si řekla že to ještě zkusím. A jsem ráda že jsem to udělala protože ta část byla super. Líbilo se mi že to napsala ze svého života a líbilo se mi že zkoušela takhle experimentovat. A konečně jsem si uvědomila v čem je popularita. Měli byste si ji přečíst. Je pro dívky asi od 12 let, ale myslím že by to bavilo i šestnáctiletou. Líbilo se mi jak ji postupně všichni začali mít rádi a podpora její rodiny byla úžasná. Dávám ale ****, kvůli začátku který mě nebavil, ale neříkám že nebude bavit nikoho.

27.06.2017 4 z 5


Nejdelší velrybí píseň Nejdelší velrybí píseň Jacqueline Wilson

Kniha se mi celkem líbila. Ale nelíbily se mi části kdy se Ella chovala až moc dětinsky jak k chování k Jackovi tak ty její velryby(tím nemyslím to že se o ně zajímala) a nebo to jak si hrála s Josephem s postavami zvířátek na cirkus i když ji je asi 11 pokud jsem to pochopila správně .. Ale to je styl Jacqueline - některé hlavní postavy v jejich knihách jsou až moc dětinské.Ale bylo by lepší kdyby ta kniha ještě pokračovala aspoň 20 stránek. Pro mě to byl celkem otevřený konec kdy jsem si pokládala mnoho otázek. Seznámila se s Martou? Bavila se s ní Sally nakonec nejvíc? Jak to pak doma zvládali? Přijel někdy za ni její pravý otec? To vše a možná ještě něco mě napadlo po konci knihy . Jinak dávám 4 hvězdičky.

09.06.2017 4 z 5


Dědečkův velký útěk Dědečkův velký útěk David Walliams

Nejlepší kniha snad od Davida Walliamse. Strašně mě bavila ta zápletka a to jak byl Jack odvážný.. Ale přišlo mi divné že by se v muzeu neozval alarm kdyby tam proborili tankem zeď ale ok:). Skvělá určitě doporučuji. Akorát trochu smutný konec.

28.05.2017 5 z 5


Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Krásná kniha, první jsem nepochopila to číslování jak tam bylo 11 let, 12 let (ti co to četli pochopí) ale v polovině už jo a líbilo se mi to že to bylo takto napsáno. Ale u konce jsem se málem rozbrecela.. Rozhodně si chci přečíst další díly.. Doporučuji

20.05.2017 5 z 5


Džínový deník Džínový deník Zuzana Šulajová

Úžasná kniha!!! Rozhodně stojí za přečtení... Někdy jsem se sice sama nevyznala v tom Patrikovi a v těch klucich, ale to není minus je to záměr knihy byla prostě super. Vím že má asi 7 nebo 8 dílů a některé série mají i přes 600 stran. Tak jsem sama zvědavá jestli mě budou ty další díly bavit.

22.04.2017 5 z 5


Princezniny deníky Princezniny deníky Meg Cabot

Výborná knížka, sice jsem film nikdy neviděla tak nemůžu porovnat, ale co jsem Četla na internetu liší se od filmu např tím že Miin otec v knize žije a ve filmu nežije.

14.04.2017 5 z 5


Klára miluje matikáře Klára miluje matikáře Barbora Robošová

Super kniha:) určitě si ji oblíbí ti co rádi čtou dívčí romány.

14.04.2017 5 z 5


Nová holka @ Tajnosti v dívčí škole Nová holka @ Tajnosti v dívčí škole Carmen Reid

Doporučuji přečíst... Krásná kniha, s dobrým dějem. Je zajímavé jak se s fifleny stane normální holka.. Knihu jsem četla asi před rokem takže si už moc nepamatuju ale určitě si ji přečtěte dávám *****

14.04.2017 5 z 5


Nebezpečné léto Nebezpečné léto Eli Toresen

Skvělá kniha :)

14.04.2017 5 z 5


Nejprotivnější holka ze školy Nejprotivnější holka ze školy Enid Blyton

Super série... Má devět dílů nebo nějak tak a proste všechny knihy byly nejlepší... Jsem ráda že jsem na tuto knihu(nebo sérii) narazila... Všechny knihy mě bavily.. I když jsou některé z té série z roku 1942 tak to není nějak zastaralé. Doporučuji

14.04.2017 5 z 5


Léto, slunce, prázdninové lásky Léto, slunce, prázdninové lásky * antologie

Kniha byla super, teda až na povídku,, záhadné polibky,, ta nedavala moc smysl a byla nudná... Celkově ty slova tam byly nesmyslné.. Ale jinak kniha super:)

14.04.2017 4 z 5


Příšerná teta Příšerná teta David Walliams

Skvělá kniha:) řekla bych že od Davida Williamse zatím nejlepší. Byla místy i napínavá a měla zajímavý děj. Doporučuji

14.04.2017 5 z 5


Noční můry! Noční můry! Kirsten Miller

Bezvadná kniha... Někteří píšou že až moc fantasy... Ja osobně fantasy nesnáším ale toto bylo super... Nemohla jsem se od té knihy odtrhnout a živě jsem si představovala celý děj jako u každé knihy kterou čtu. Bylo to i strašidelné v některých částech jsem se i bála.. Doporučuji přečíst a dávám *****

14.04.2017 5 z 5


Sama doma Sama doma Jacqueline Wilson

Nejlepší kniha od Jacqueline Wilson. Velmi dobrodružné, chápala jsem Lily prostě jsem se vzila do příběhu . představovala jsem si ty situace v hlavě (jako u každé knihy) ale fakt tato kniha je nejlepší!!!! Doporučuji

29.01.2017


Tereza – Etiketa pro dívky Tereza – Etiketa pro dívky Ladislav Špaček

Doporučuji, výborná knihy především pro dívky. Je to kniha psaná formou etikety není to nudné ba naopak přečetla jsem to za jeden den. Nemohla jsem se od této knihy odtrhnout.

28.01.2017 5 z 5