Elis- Elis- komentáře u knih

☰ menu

Unbreakable Unbreakable Aminokyselinka

Naprosto neskutečná kniha!
Příběh jsem poprvé četla na Wattpadu v době kdy stále vycházel a jsem neskutečně pyšná na to, že můžu říct že jsem jeho vývoj zažila a netrpělivě čekala na každou další kapitolu!
Osobně si myslím, že toto je jedna z nejlépe (možná dokonce nejlepší) napsaných knih, která z této aplikace a především pera české/slovenské autorky vzešla. Sama jsem si knihu koupila již v samonákladovém vydání pár let zpátky a od té doby ji čtu alespoň jednou ročně a už se moc těším, až mi přijde nová verze do sbírky :)

Co se týče příběhu tak naprosto miluji osobnost hlavní hrdinky a celkově velmi propracované charaktery všech postav. Zároveň se mi líbí, jak je vše přirozené a nedostává se nám typického uspěchané knižního vztahu :Dd.

Prostě a jednoduše, už je to 8 let co jsem knihu poprvé četla a stále jí mám na vrcholu mého žebříčku a nenechám si to vymluvit. A ano, samozřejmě tam cítím lehkou inspiraci Stmíváním, kterou dozajista budou někteří vytýkat, ale po začtení se do příběhu zjistíte že se jedná opravdu jen o inspiraci a tento příběh si žije vlastním životem a má vám skutečně co nabídnout!

Takže pokud ještě váháte, tak strašně moc doporučuji a věřím, že nebudete litovat!

25.08.2023 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Naprosto dokonale zakončení série

11.03.2020 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Ahoj, chci se zeptat jestli je tahle kniha smutná nebo s happyendem? :D Chtěla bych ji jako dárek prp kamarádku ale ona není moc na smuný přběhy tak se radši ptám ;D

26.11.2015


Poslední z bohů Poslední z bohů Rick Riordan

Bez chyby! Skvělé zakončení série a vážně nečekaný konec :o :D

22.11.2015 5 z 5


Bitva o labyrint Bitva o labyrint Rick Riordan

Skvělá kniha pro příznivce fantasy fikce a řeckých bájí :)

22.11.2015 5 z 5