ElenRiannon ElenRiannon komentáře u knih

☰ menu

Zlodějský tanec Zlodějský tanec Mary E. Pearson

Úplně zlé to nebylo, ale přečetla jsem to a po dvou měsících pořádně nevím o čem to bylo a další díl mě neláká. Samozřejmě se jednalo o jednoduché oddechové čtení. Takže proč ne jednou za čas. Ale nic převratného, nebylo bráno do hloubky, nápad celkem fajn, ale nerozvedený do nějaké zajímavé linky. Začátek knihy (v řetězech) měl tolik potenciálu...

21.08.2019 2 z 5


Seznam mrtvých Seznam mrtvých Jennifer L. Armentrout

Kniha se dobře a rychle četla. Děj měl dobrý nápad, ale postupem času mi to začalo připadat víc a víc přitažené za vlasy. Dost věcí tam bylo nepravděpodobných a konec nebyl nijak šokující. Ale na oddechové čtení fajn :)

19.07.2018 3 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

První a druhý díl mě fakt bavil, ale u třetího dílu autorka nebyla schopná nijak překvapit a přišlo mi, že úplně přesně neví jak z toho všeho vybruslit. Díl byl zbytečně natahovaný a věřím, že posledních 100 stran by vyšlo lépe ve filmu, než v knize. Špatné to nebylo, ale po druhém díle, kdy nastalo spousta wow okamžiků jsem prostě čekala víc. Škoda :)

11.04.2018 3 z 5


Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Nic zajímavého se tam nestalo :) a velmi nepravděpodobný příběh :)

05.12.2017 1 z 5


Plamen v nás Plamen v nás J. Lynn (p)

Nebylo to špatné, ale ničím nepřekvapilo a žádný zvrat se nekonal :) k Jill jsem měla asi nejvlažnější vztah a její osud mě nijak zvlášť nezasáhl. Nicméně na nedělní čtení to úplně stačí :)

19.11.2017 2 z 5


Kukačka Kukačka Karolina Limrová

Zajímavé, zajímavé pak chvíli nuda, nuda a pak docela dobrý konec :) Nevšední příběh zaujal.

27.09.2017 3 z 5


Gabrielovo inferno Gabrielovo inferno Sylvain Reynard

Hrůza, po pár stránkách jsem musela skončit protože se to nedalo číst. Úplně špatně byl příběh, postavy a myšlenky postav. Tohle fakt ne.

27.09.2017 odpad!


Malý vlkodlak Malý vlkodlak Sandra Vebrová

četla jsem to ještě jako dítě a už tehdy mi ta kniha nepřišla moc zajímavá. Ale na českého autora asi dobrý.

27.09.2017 2 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Moc se mi tento díl líbil, možná se mi místy zdál příliš zdlouhavý, ale autorka to vždy nějak zachránila takže to bylo v pohodě. Jediné, co mě mrzelo byl Tamlin, který se tak zvláštně choval, to jsem moc nečekala, protože jsem mu fandila. Jsem zvědavá na poslední díl. :)

27.09.2017 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Ze začátku jsem se nemohla moc začíst, protože jsem měla pocit, že se tam nic pořádně neděje a měla jsem strach, že se celá kniha odehraje jen na jednom místě. Naštěstí to tak nedopadlo a ke konci jsem byla příjemně překvapená, co z toho vyšlo. Sice tam vidím motivy z jiných knih, ale neřekla bych, že je autorka kopíruje, spíš si tam našla inspiraci. Rozhodně lepší kniha než skleněný trůn.

19.09.2017 5 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Knihu jsem ani nechtěla dočíst do konce. Od začátku se hlavní postavy chovaly naprosto divně a všechno se tam událo hrozně rychle. Chyběla mi tam hloubka postav, děje...všechno to bylo málo pravděpodobné, u některých knih to nevadí, ale tahle mě fakt nezaujala ničím... škoda :(

20.06.2017 1 z 5


Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Dobrý nápad, ale zpracováním velmi jednoduchý a pro mladší čtenářky. Žádné napětí, ani strach o hrdinku jsem neměla. škoda, že jsem knihu nečetla před pár lety, to bych si asi užila víc :)

19.06.2017 3 z 5


Krev elfů Krev elfů Andrzej Sapkowski

Skvělé, co dodat :)

05.06.2017 5 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Děj ani zápletka mě neoslovil..tak už to ale asi bývá u čtvrtých dílů jedné série s jedním tématem :)

01.06.2017 1 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Moc pěkně se to četlo :)

29.05.2017 4 z 5


Taťána a Alexandr Taťána a Alexandr Paullina Simons

První díl byl naprosto boží, ale ten druhý mě moc nebavil. Kapitoly z Alexandrova dětství moc zajímavé nebyly a neustálé čekání a vyrovnání se s žalem bylo podle mě moc dlouhé. Tři čtvrtiny knihy se v podstatě nic nedělo a poslední část byla zase tak málo pravděpodobná, že mě konec moc neuspokojil. Autorka se do tohoto dílu vůbec pouštět nemusela, protože to šlo shrnout do pár kapitol, které mohly být až ve třetím díle.
Na druhou stranu, jako oddychové čtení...vlastně proč ne :)

18.05.2017 3 z 5


V ringu V ringu Katy Evans

Příběh takřka žádný a podle mě špatně napsaný. Se stejným materiálem, ale jiným autorem, by se z toho dalo vytřískat více. Štvalo mě, že hlavní hrdinka pořád opakuje ta samá slova dokola, stejné fráze, nepravděpodobný příběh, u kterého nenadejde ani jedna překvapivá situace. Chyběla mi tam nějaká hloubka postav, rozhodně jsem nesoucítila ani s jedním, i když oba dva měli své problémy. Možná na tom další díly budou jinak, ale teď to nebudu zkoušet.

12.04.2017


Jako led Jako led J. Lynn (p)

Nezajímavé, předvídatelné a poměrně nudné, bohužel to nešlo dočíst. :(

15.03.2017


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Jako divadelní hra určitě fajn, ale kdybych to měla vzít jako příběh, tak nic moc :) jen doufám, že někoho nenapadne z toho udělat film..

23.11.2016 4 z 5


Svět ledu a ohně Svět ledu a ohně George R. R. Martin

Nádherně zpracovaná kniha o světě ledu a ohně. Výborné doplnění informací, které se nevešly do knih. Pro fanoušky určitě vřele doporučuji. Moc se mi na knize také líbí ilustrace. Jen mi trošku vadí, že kniha je dost těžká a nedá se držt, když si chcete číst v postel :D, ale to je jen malý detail, který knize nijak neubírá na její kráse :)

19.09.2016 5 z 5