dominika1762 dominika1762 komentáře u knih

Obálka knihy Záhada na zámku Styles Záhada na zámku Styles Agatha Christie

Moja prva kniha od autorky Agathy Christie a musim povedat ,ze ma nepustila kym som ju celu neprecitala. Pribeh je velmi putavy. Nadherna jednohubka na vecerne posedenie.

07.08.2026

Obálka knihy Vládca kovu Vládca kovu Rachel Schneider

Nenadchne ani neomrzi. Za mna to bola taka vcelku jednoducha kniha s velkym akoze bum na zaver. Citala sa rychlo a vedela vas vtiahnut. Ale urcite necakajte od toho niaku knihu na ktoru budete este dlho spominat. Jedine co mi asi najviac vadilo bola ta podobnost s knihou bezmocna od lauren roberths. Ten zaver bol hrozne podobny.

08.07.2026

Obálka knihy Tetovaný Tetovaný Peter V. Brett

Tato kniha bola jedna z najlepsich fantasy ake som za tento rok zatial citala. Urcite odporucam vsetkym ,ktory hladaju niaku dobru fantasy s realnymi hlavnymi postavami. Sice je kniha dost hruba ,ale ked sa do nej zacitate tak vam ubehne rychlo. Odporucam od 14 rokov.

17.04.2026

Obálka knihy Asistentka Zloducha Asistentka Zloducha Hannah Nicole Maehrer

Tato kniha urcite nevie zaujat kazdeho, ale ja patrim medzi tych ktorych zaujala. Asi preto lebo je urcena pre mladez. Velmi pekna romantika a vela vtipnych chvil ma do pribehu hned ponorily. Hned si idem precitat aj dalsi diel. Odporucam od 14 rokov.

05.01.2026

Obálka knihy Balada o nešťastných koncích Balada o nešťastných koncích Stephanie Garber

Za mna velmi podarene pokracovanie a velmi ma bavilo. Odporucam vsetkym ktory sa nevedeli odtrhnut od jednotky. A ten koniec?! To sa musim hned vrhnut na treti diel.

05.01.2026

Obálka knihy Bylo nebylo jedno zlomené srdce Bylo nebylo jedno zlomené srdce Stephanie Garber

Kniha plna romantiky, zahad a kuziel. Autorka krasne opisovala svet v ktorom sa nachadzala hlavna hrdinka. Urcite si precitam aj dalsi diel.Odporucam od 13 rokov.

04.01.2026

Velmi dobra a chytlava kniha. Odporucam vsetkym ktory maju radi romantiku, fantasy a zahady. Urcite si precitam aj druhy diel. Vhodne od 13 rokov.

04.01.2026

Obálka knihy Jedno temné okno Jedno temné okno Rachel Gillig

Velmi dobra kniha. Odporucam ju vsetkym ,ktory chcu v pribehu silnu hrdinku a temny fantasy svet.

22.11.2025

Obálka knihy Vyvolenie Vyvolenie Rachelle Dekker

Povedala by som ,ze to nebola ani taka zla kniha ,len my prislo blbe ze preco vyznam tej knihy bol, ze potrebujete stale verit v niakeho vsemohuceho aby ste viedli stastny zivot atd. A este ,ze aj ked tej hlavnej hrdinke tam niekto stale vravel, ze daj si na toho chlapa pozor. Ona si na to pomyslela len ,ze ved to nemoze byt pravda ved je pekny a taketo veci. Ale keby vam nevadili tieto veci tak kniha ako taka sa necitala zle. Vhodne pre deti od 14 rokov.

17.09.2025

Obálka knihy Řekni mi svoje znamení Řekni mi svoje znamení Iva Macků

Mila knizka pre mladez.Rychlo sa citala a bola zabavna.Odporucam.

07.09.2025

Obálka knihy Dosť dobré rande Dosť dobré rande Karen McCombie

Super oddychovka pre mladsie rocniky. Rychlo sa to citalo a uzila som si to. Urcite odporucam ,ked chcete niaku lahku knihu pre mladez.

06.09.2025

Obálka knihy Růže podzimu Růže podzimu Abigail Gibbs

Nebola to zla kniha ,ale jednotka sa citala lepsie a rychlejsie. Zaobisla by som sa aj bez dvojky.

03.09.2025

Obálka knihy Spiaci obri Spiaci obri Sylvain Neuvel

Odporucujem vsetkym ,ktory uz dlhsie necitali sci-fy a chceli by nieco nezvycajne. Rychlo sa to citalo a bolo to zaujimave.

30.08.2025

Obálka knihy Božští rivalové Božští rivalové Rebecca Ross

Dobra oddychovka na letne dni. Rychlo sa cita a odporucam vsetkym. Vhodne od 12 rokov

21.08.2025

Obálka knihy Silo Silo Hugh Howey

Tato kniha bola pekne napisana a rychlo sa citala. Urcite to doporucujem vsetkym aj ked necakajte ,ze sa to bude podobat televiznemu serialu. Vhodne od 13 rokov.

21.08.2025

Obálka knihy Temná hrdinka Temná hrdinka Abigail Gibbs

Tuto knihu som precitala tak za dva dni. Akoze je pravda ze clovek sa nevedel odtrhunt od deja ,ale ta hrdinka na moj vkus moc plakala. Proste vzdycky jej niekto nieco zle povedal a ona sa ako na odpoved rozplakala. To bolo za mna trosku minus ,ale inak to bola dobra kniha.

20.08.2025

Obálka knihy Okouzlená nocí Okouzlená nocí Amy Plum

Cely dej sa mi velmi pacil a rychlo sa cital. Hlavne postavy boli vsetky aspon mne sympaticke. Len co za mna bolo odflaknute bol koniec. Vsetko sa hrozne rychlo udialo a co bolo najviac divne bolo ,ze hlavneho zaporaka zabili uplne zachvilku. Aj ked s nim bojovali zevraj uz hrozne dlho rokov. Ale okrem toho konca bola kniha super odporucam.

17.08.2025

Obálka knihy Den, kdy se rozdělil svět Den, kdy se rozdělil svět Anna Benning

Tento pribeh vas uz od zaciatku vtiahne do deja zvratmi a hlavne zapletkou. Postavy tam boli velmi sympaticke. Urcite je to vhodne pre deti. Uz sa tesim na dalsi diel.

Obálka knihy Nuly Nuly Chuck Wendig

Tato kniha ma velmi bavila a urcite ju odporucam. Bavili ma tie chvilky medzi hlavnymi postavami ked sa tam hadali a hlavne tie rozdielne povahy tam boli skvele. Pribeh ma uz od zaciatku bavil.
Je to vhodne aj pre deti od 13 rokov.

Obálka knihy Podivný príliv Podivný príliv Pascale Lacelle

Dobra zapletka a hlavne prostredie bolo zaujimave. Cely dej je tam opradeny takym pocitom tajomna co sa mi pacilo. Je to kniha vhodna od 12 rokov. Jedine co mi tam vadilo bola ta nebinarna postava ,ktoru tam autorka neviem naco dala.

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi