Dizzy3 Dizzy3 komentáře u knih

☰ menu

Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Opět naprosto famózní! Myslím, že to Penelope ani jinak neumí! Perfektní po všech stránkách! Přesně ten typ příběhu, kdy se nejste schopni odtrhnout a čtete skoro až do rána :D

Doufám, že už jsou nachystané další její knihy, ideálně všechny, protože je to závislost!

15.04.2024 5 z 5


Manželství pro jednoho Manželství pro jednoho Ella Maise

Půjdu trochu proti proudu. Dle hodnocení jsem od knížky čekala mnohem víc. Moc jsem se na ni těšila. Nebylo to špatné, četlo se to lehce, Jack byl skvělej, Rose mluvila trochu víc než musela, ale zhruba od poloviny to bylo neskutečně a zbytečně natahované až mi to kazilo dojem z celé knihy. A kruci, myslím, si o sobě, že jsem sakra romantickej člověk, ale těch milion vyznání lásky mě nechalo dost chladnou..možná jich bylo až příliš a ztratily na významu..

11.04.2024 3 z 5


Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Mrazivě děsivé, syrové. Představa, že se tohle může reálně stát. Šílené.

09.04.2024 5 z 5


Neviditelný život Addie LaRue Neviditelný život Addie LaRue Victoria Schwab

Geniální námět a nádherně napsáno! Opravdu jsem celou knihu žasla jak je to nádherně a košatě napsané. Plus teda ten příběh - wau! Konec neni klasický happy end a možná jsem divná, ale Luca mi bylo nakonec celkem líto, protože si myslím, že ji svým způsobem vážně miloval.

“Voní jako letní noc, jako hlína a mech a stébla vysoké trávy komíhající se pod hvězdami. A ještě jako něco temnějšího. Jako krev na kamení, jako vlci volně běžící lesem.

19.03.2024 5 z 5


Dvůr trnů a růží 1–3 (box) Dvůr trnů a růží 1–3 (box) Sarah J. Maas

Tyhle tři knihy by se měly prodávat s varováním, protože jakmile začnete číst, jste ztracení navždy. Je to jako droga a vy budete závislý, posedlý a budete chtít víc a víc ! Roztrhá vás to na cucky a zase spojí v totální euforii. A jakmile dočtete, nebudete vědět co se životem a já ten příběh miluju a dala bych cokoliv kdybych si ho mohla přečíst znovu jako poprvé..

09.02.2024 5 z 5


Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Jsem fakt zklamaná.. čtyři knížky to byla taková jízda a teď mi autorka předhodí ufňukanou Nestu! (Ted fňukám uplně jak ona!) Trochu si to napravila tím koncem, ale vůbec tuhle knížku nemůžu považovat za součást série..nemůžu to vystát! na jednu stranu chápu, že to nemohlo být ve Feyřiné situaci celé z jejího pohledu, ale kruci všechno by bylo lepší než tohle, klidně mohla pokračovat ve stylu Dvoru mrazu a hvězd (teď se děsím, že další knížka bude o Elain) mám ji celkem ráda, ale rozhodně ne tak, že o ní budu číst celou knihu jako o Nestě..

Spoiler:
Nicméně co rozhodně nepřekousnu a autorka to naprosto pokazila - těhotenství, porod a něco málo potom. Jako proč??!! K tomuhle přece směřovalo a těšilo se minimálně 80% čtenářek a je to podaný takhle??!! Když už jsem nedostala Rhyse a Feyre 24/7 tak tohle by mělo být rozhodně z jejich pohledu a mnohem víc rozebraný, protože takhle jsme dostali jen ohlodanou kost! kdybych měla nějakou magickou moc tak se při čtení a dokonce ještě teď země otřásá mou zuřivostí!

Možná je moje hodnocení ovlivněné tím, že stále jedu na RF vlně, ale za to si může Maasová sama! Neměla napsat tak boží sérii a pak to takhle utnout! Grrrr!!!!

09.02.2024 2 z 5


Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Epický! Ta bitva! (všem jsem stála po boku a bojovala s nimi) a hlavně ten konec.. přiznám se, omylem na mě vyběhl spoiler, co se stane (měla jsem zástavu srdce, když jsem to zjistila) a jak to dopadne, a i přes to, jsem se k poslední části odhodlávala dva dny, protože jsem si myslela, že to nezvládnu přečíst.. protože mám pocit, jako kdyby byli má rodina všichni do jednoho..

Naštěstí o tom co nás zlomí si rozhodujeme sami :)

04.02.2024


Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Zasloužený oddech jak pro hlavní hrdiny, tak pro čtenáře než všichni nabereme síly do dalšího boje.
Tuto knihu opravdu vítám, protože už tři knihy jsem trochu psychicky labilní a musím dělat pauzy, ty zvraty a vše okolo je neskutečná smršť emocí a jsem z toho na cucky! :D

Bylo to krásný, hlavně linka Feyre a Rhyse. Každou knihou se odkrývá jejich vztah víc a víc a je to dokonalé.

04.02.2024 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Mám dost velký strach, že po téhle knize a sérii si už nikdy nepřečtu nic lepšího.. Nutí mě to zpochybnit všechny mé komentáře u jiných knížek, kde jsem psala o jejich dokonalosti, protože tomuhle příběhu nesahají ani po kotníky... a ten pocit, kdy nedokážete myslet na nic jiného a chcete jenom číst a zárověň doufáte, že kniha nikdy neskončí to jen umocňuje...

A Rhys se mi neměl vůbec dostat pod ruce jsem navždy ztracená..

29.01.2024 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

B. O. M. B. A. Jakože WAU! Už chápu ten humbuk okolo a to mám za sebou první knížku.

27.01.2024 5 z 5


Touha Touha Tracy Wolff

Předčila očekávání! Mne se příběh opravdu moc líbil. naopak mi spousta věcí přišla poměrně originálních (ale třeba nemám až tolik načteno). Se Stmívaním to mělo společnýho maximálně super sexy ochranitelskyho upíra :D což hodnotím jenom kladně :D Grace byla místy typická puberťačka se stíhacími sklony, ale nemůžu jí to vyčítat asi bych dopadla uplně stejně ohledně Jaxona :D konec byl nečekaný a ja jen doufám, že v dalším díle nevznikne nějaky trojuhelník, i kdyz je Flint celkem sympaťák, tak všichni víme, kdo je prostě bezkonkurenčně lepší! Navíc druh a družka, takže se opovaž Grace! :D

08.01.2024 5 z 5


Temná harmonie Temná harmonie Laura Thalassa

Miluju to! A miluji celou sérii! Fakt to nemá chybu. Magie na mne dýchala z každé stránky. Není víc co psát, prostě si to přečtěte a vůbec neváhejte!

*A já to jdu ořvat, že už mám dočteno

03.01.2024 5 z 5


Neznámý žalm Neznámý žalm Laura Thalassa

Opět dokonalost! Boží boží boží a nechápu proč se mi tahle série dostala do ruky až teď.. skvělá zápletka, ktera graduje a Handlíř.. prostě aaaach extra ochranitelský typ to já můžu :D vrhám se na poslední díl a snad to i obrečím, že už budu mít přečteno

31.12.2023 5 z 5


Rapsodie Rapsodie Laura Thalassa

Ovšem tohle! Tohle bylo něco ÚŽASNÝHO! Námět, zpracování, čtivost - stránky letěly ani nevím jak. Bylo to vtipný a všechny postavy miluju! Handlíř a Callypso.. fuuha žhavost tak milion stupňů a zároveň romantika jako blázen. Mam pocit, že tahle kniha má v sobě všechno co je potřeba a je to tak dokonale namíchané až se tomu věřit nechce. Celou knihu jsem si v duchu říkala jak to může být tak moc boží! Miluju!

18.12.2023 5 z 5


Lapeni Lapeni Emily McIntire

Škoda, že jsem jim tu zamilovanost moc nevěřila.. bylo to všechno strašně zrychlené.. námět sice originální, ale něco tomu chybělo.. měla jsem trochu větší očekáváníplácala jsem se v tom a nutila k dočtení..

15.12.2023 3 z 5


Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Dokonalost! A Roth.. láska na celej život.. může být někdo dokonalejší než on?

Rok čekaní se vyplatil, ani jsem to nechtěla dočíst jak to bylo boží.


Spoiler: bože nemůžu uvěřit tomu štěstí, že se Layla rozhodla pro Rotha hned na začátku a z celé knihy tříská romantika na každé stránce! Prostě team Roth forever :D

30.11.2023 5 z 5


Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Zatraceně! Připisuju si Knoxe Morgena na svůj seznam vysněných chlapů.

26.11.2023 5 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Famózní ať si říká kdo chce, co chce. Pro úplný konzervy to holt nebude :D Pravda, první polovina byla opravdu neotřelá, ale bylo to sakra žhavý, takže co :D oči z důlu mi lezly celou knihu, bylo to napínavé až do konce. Závěr byl lehce uspěchaný, ale dostala jsem vše, co jsem chtěla. Doufám, že bude přeloženo víc knížek, protože Penelope to prostě umí.

25.10.2023 5 z 5


Námi to začíná Námi to začíná Colleen Hoover

Kdo se zamiloval do Lily a Atlase, tak si tohle prostě musí přečíst..je to takové uzavření celé jejich cesty. Líbilo se mi, že to bylo hlavně o nich a nebylo tam žádné zbytečné drama navíc. Klidně tam toho o nich mohlo být mnohem víc. Přece jenom je tahle kniha přímo vymodlená, takže čím víc Atlase s Lily , tím líp. Přiznám se, nebylo to tak epický jak bych si přála, ale vědomí, že jsou spolu i na papíře a ne jenom v mé hlavě je zkrátka parádní :)
4,5*

SPOILER
P.S. jsem trochu zklamaná - žádnej popis žádosti o ruku, svatby ani miminko???! na tohle jsem se totiž fakt tešila... + teda nejhorší svatební slib co jsem kdy četla, snad mi to ani nepřišlo jako Atlas..

19.10.2023 5 z 5


Unbreakable Unbreakable Aminokyselinka

Sakra! Bylo to vážně boží! Je uplně jedno, že to první polovinu opravdu připomína Stmívání... má to naprosto stejnou magickou moc jakou si pamatuju, když jsem Stmívání četla poprvé..a tenhle příběh možná ještě větší. Celou dobu čtete naprosto přikováni a stejně vás autorka nechá napnuté až do poslední stránky.. neskutečný, mám přesně ten euforický pocit jak když mi bylo 15 a nemůžu se dočkat pokračování.

18.10.2023 5 z 5