derminator
Jako tradičně Rollins nezklamal. Kniha je tedy o malinko slabší oproti předchozím dilum série, ale i tak konec napovídá další strhující akci takže knihu doporučuji a dávám 75%.
Kniha mě bavila, i když jsem od začátku tušil kdo je vrah a trefil jsem se. Kniha čtiva, napinava a mohu jen doporučit. Knize dávám 90%.
Shari opět nezklamala, sice od začátku víte nebo tusite, kdo je vrah, ale stále vám to nedá se do knihy více ponořit. A závěr je opět perfektní. Dávám 90%.
Něco tomu chybělo, ale tak nějak nevím co... Deaver v této knize docela zklamal, moc mě to neoslovilo, děj se moc táhne a je to prekombinovane. 60%.
Série s Colterem mě baví a i tato kniha jede ve stejných obratkach jako ty předchozí. Zápletka střídá zapletku a konec slibuje další možná ještě lepší pokračování série. Doporučuji a dávám 90%.
Co na to říct, knihy Jo Nesba mě v současné době přijdou že mají klesající tendenci. Tato kniha se točí okolo aktuálního tématu zbraní v USA a bohužel přijde mi že je to jedna z nejslabších Nesbovo knih. O to nic příběh zajímavý ale dalo se s ním lépe pracovat, zaporak ujde, ale nemá to takové koule jako série z HH. Za mě knihu pošlu dál jelikož už se k ní v budoucnu nevrátím. Hodnotím za 60%.
Jedna z nejlepších knih Roberta Bryndzy doslova se od ní nedá odtrhnout! Konečně se dozvídáme jak to bylo v Manchesteru kdy přišel o život Eriky muž. Musím říci, že kniha je tak uvěřitelná na dnešní dobu že před autorem smekám klobouček a knize dávám 100%.
Tak tohle byla jízda od začátku do konce. Skvělá kniha, Tim Weaver dokazuje že je mistr thrilleru současnosti. Kniha je skvělá, má výborné zvraty a az do konce jste napnuti. Nemohu jinak než doporučit za 100%.
Tak to byla jízda od začátku do konce. Kniha je skvělá, čte se výborně. Hlavní hrdina je prostě machr a děj uveritelny. Dávám 100 % a doporučuji.
Šedý muž opět nezklamal, tentokrát to sice taková jízda nebyla, ale protivník byl dobrý, děj také. Doporučuji, těším se na další díl a dávám 85%.
Jedna z nejlepších knih roku 2025 kterou jsem četl. JACK Carr je v současné době jeden z nejlepších spisovatelů thrilleru a již se těším na další pokračování. Dávám 95%.
Tento díl je pro mě asi nejslabší. Sice je zde spojení Jessicy a Thea, ale ten příběh kam se upina, mě moc neseděl. Je to napínavé to jo, ale vše moc pritazene za vlasy. Doporučuji, ale tentokrát hodnotím pouze za 75%.
Dan Brown kdysi platil aspoň pro mě za jednoho z nejlepších autorů thrilleru na této planetě. Každopádně Šifra Mistra Leonarda taková byla, bohužel jeho poslední knihy jsou... no dost mimo mísu. Tajemství všech tajemství je tedy lepší než jeho poslední kniha Počátek, ale i tak je kniha až moc dlouhá, děj se pořád omyla dokola a zaporak také vlastně nic moc. Za mě dost podprůměrný thriller a musim říct, že už mnoho jiných autorů u mě Browna překonalo. Dávám za roman z Prahy 65%.
Serie s Leo se povedla i třetí kniha je velmi dobrá a povedená. Už se těším na další díl a tento plný skvělých ztrátu doporučuji a dávám 100 %.
Kniha je slušný průměr, rádoby se chce vyrovnat Agathe Christie, ale pořád zde něco chybí. Tato kniha mě spíš než detektivku připomíná cestopisny román z prvky červené knihovny. Autor umí líp za pozitivní beru dobré vyprávění a Hugo docela nezklamal. 50%.
Tak tahle kniha měla neuveritelne tempo, připadal jsem si jak v kině na super dobrém akčním filmu. Dez je perfektní hrdina co dovede i prijmout nakladacku. Kniha má vše co ma mít. Za mě 100%.
Kniha dobrá, čtiva. Mám rád tento druh knih, ale kdyz porovnám třebas Carra tento autor je o něco slabší. Knihu doporučuji ale za průměrný děj dávám 80%.
Kniha dobrá, čtiva ale už to není taková jizda jako první díl. Rozuzlení jsem čekal také lepší sumasumarum hodnotím za 80%, ale doporučuji.
Po opětovném přečtení před tím než začnu číst krále musím říct že Království je top od Nesba 100%.
Kniha má dobrý základ, vlastně i po celou dobu tušíte nebo vlastně víte kdo je vrah jen ten konec mě přišel takový dost uspěchaný. Autor mohl děj více rozvést. S kniho jsem spokojený, je to oddechovka, doporučuji a dávám 70%.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: