Denitek Denitek komentáře u knih

☰ menu

Severská mytologie Severská mytologie Neil Gaiman

Hodně pohodové čtení. Úsměvné příběhy a dobře zpracovaná fakta v příběhu, který příjemné plyne. Moc se mi kniha líbila. A Lokiho už nikdy,, neuvidím" stejně jako dřív.

27.08.2020 5 z 5


Akta Joshua - Neviditelné město Akta Joshua - Neviditelné město Maria G. Harris

tuhle knihu jsem taknějak dostala a nepatří zrovna k mé věkové kategorii, ale téma mě zaujalo, tak jsem se na ni vrhla a popravdě? .... musím říct, že příběh je natolik komplikovaný že si nedokážu představit že by z toho 12tiletý čtenář mohl mít rozum?!
Pro mě byla knížka hezky našlápnutá, ze začátku se děj hezky odvíjel, člověk si stíhal utvářet obraz, ale asi tak za polovinou už vše tak nějak strašně spěchalo ke konci. Už už aby to skončilo. A konec knihy prostě nějak úplně zavadl...
Za mě 2 hvězdičky, pro pěkný začátek a námět(téma)...

06.11.2015 2 z 5


Kočky - síla a elegance Kočky - síla a elegance Renate Jones

Hezká knížka pro milovníky koček, přehledná a srozumitelná i začátečníkům v chování těchto pokladů :-)

13.05.2015 4 z 5


Dcera Kury Dcera Kury Debra Austin

Kniha mě doslova pohltila, během čtení jsem byla vždy plná očekávání...hezky vylíčené jednotlivé děje, potom přechod na vyprávění rozděleného ústředního páru každého zvlášť. Příběh byl celkově poutavý a vždy když jsem se ke knize vrátila jsem přesně věděla co se odehrálo, kdo je kdo. jen mi možná ke konci přišel příběh trochu uspěchaný a lehce předvídatelný.

ALE jako odpočinkové čtivo pro mou fantazii naprosto skvělá knížka. Stala se i mou první (pokud nepočítám lovce mamutů na ZŠ:-) ) s pravěkou tematikou a rozhodně ji vřele doporučuji.

13.05.2015 4 z 5


Anděl Apokalypsy Anděl Apokalypsy Hans Kneifel

totální snůška hovadin, knihu jsem nebyla schopná dočít. Knihy jako tato opravdu patří do odpadu!!

19.06.2014 odpad!


Les mytág Les mytág Robert Holdstock

Výborný čtenářský zážitek!!! Spisovatel mě dokázal obklopit fantasy světem, že jsem přestala rozlišovat jestli žiju v knize nebo v současnosti. Příběh skvělý, ale víc mě ohromila atmosféra a to jak kniha dokáže čtenáře obklopit šustěním listí tajemného lesa

14.04.2014 5 z 5


Tajuplný ostrov Tajuplný ostrov Jules Verne

Kniha která mi jako malé holce brala dech :)

06.04.2014


Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Kniha, která mě velmi oslovila. Naštěstí jsem právě tuto knihu měla i u maturity. Rozhodně o tomto příběhu lze povědět více než o knize od pana Kafky - Proměna

06.04.2014


Dekameron Dekameron Giovanni Boccaccio

Já jsem tuto knihu přečetla snad naráz :-D patřila mezi knihy, se kterými obědváte, snídáte, chodíte ven, usínáte, ,,učíte se", relaxujete a prostě všechno :)

06.04.2014