dee95 dee95 komentáře u knih

☰ menu

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Geniální! ????

18.01.2021 5 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Za mě absolutně nejlepší z cele série!! (a to miluji každou jednu knihu) ❤️

13.08.2020 5 z 5


Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Působilo to, jako kdyby autorka vzala všechny sny a přání a zavázala je do úhledného balíčku. Bylo to dechberoucí, okouzlující a naprosto dokonalé. Velmi silný příběh, který s semnou žil ještě dlouho po dočtení. Víc takových knih prosím :)

08.04.2018 5 z 5


Všechny jeho touhy Všechny jeho touhy C.C. Gibbs (p)

Autorka je dáma v určitém věku a na její tvorbě je to znát. Kniha se čte hezky, ale postavy i příběh jsou dost naivní. A český překlad spíš uškodil než pomohl. Celkově se četlo příjmně, těším se na pokračování, ale znovu už po knize asi nesáhnu :)

08.04.2018 3 z 5


Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Nejspíš mi to z počátku přišlo jako zbytečné protahování série, ale nakonec jsem za tenhle díl byla vděčná. Bylo to vtipné, romantické a hezky se to četlo. Je dobré vědět, že konec jedno vztahu není konec života. Díky! :)

23.02.2018 5 z 5


Vášnivý hříšník Vášnivý hříšník Christina Lauren

Lola a Oliver. Bylo fajn, že to tentokrát nebylo jen o tom jednom i když to samozřejmě nechybělo. Trošku mi neseděla plachá povaha Loly a zároveň její odvážné jednání, ale to už je asi jenom můj problém :)

23.02.2018 5 z 5


Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Bylo to super čtení tak jak je u této autorské dvojice už zvykem. Příjemně jsem si u toho odpočinula a zhltla to jedním dechem, super :)

23.02.2018 5 z 5


Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Kniha byla super, příběh byl originální. Ale bohužel někde selhal překlad. Netuším co bylo špatně, protože ostatní díly série jsou zase super a já věřím tomu, že i tahle kniha je napsaná bravurně, takže možná sáhnu po originálu :) škoda

23.02.2018 4 z 5


London Road London Road Samantha Young

Rozhodně se mi líbila víc než první díl. Netuším proč ale oba aktéři mi byli sympatičtější a příběh nebyl tolik uspěchaný. Za mě palec nahoru :)

23.02.2018 5 z 5


Božský Božský Christina Lauren

Ale jo, bylo to super čtení. Laurenová mě ještě nezklamala, Pippa i Jensen byli odlišní od předcházejících hrdinů, ale i tak mi přirostli k srdci :) Nicméně v mých očích už asi Willa a Ziggy nic nepřekoná

14.02.2018 5 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Kdyby šlo dát víc než pět hvězdiček tak tahle kniha má za mě celá souhvězdí. Nejlepší díl série. Dean je absolutní bůh a celý příběh je jedna velká naivní romantika. Ano prosím! :)

13.02.2018 5 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Z nějakého důvodu se mi kniha líbila nejméně z celé serie. Tuck byl super, ale Sabrina mi lezla na nervy. Pořádně nevěděla co chce a jak to chce a no prostě tak. :D Kniha se sice četla dobře, ale předchozí díly byly jednoznačně lepší :)

13.02.2018 4 z 5


Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Uvítala jsem i Gideonův pohled na věc, super! :)

13.02.2018 5 z 5


Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Dovolím si nesouhlasit s většinou komentářů tady - pro mě to určitě nebylo zbytečné pokračování. Kniha sice v první polovině postrádala nečekané zvraty, ale život zkrátka takový je. Ne vždycky se musí dít něco "extra" naopak já autoce děkuju, že nám ukázala i trochu z "normálního života" a nechala hlavní hrdiny aby si trochu užívali zamilovanosti.

13.02.2018 5 z 5


Obnažená Obnažená Sylvia Day

No co dodat, super čtení pro nás věčně romantické duše. Erotika je vítaným zpestřením a celá série poukazuje na to, že když milujete, tak se dá překonat téměř všechno. Po dočtení série jsem měla srdíčka v očích, jen tak dál :)

13.02.2018 5 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

Pohodové čtení, ale byla to má první kniha od autorky a na rozdíl od autorek jako je Sylvia Day nebo Christina Lauren mi kniha přišla hodně uspěchaná a stručná. Pro někoho je to v tomhle žánru plus, ale já si potrpím na delší knihy. Nicméně jinak super.

13.02.2018 4 z 5


Dlouhé ticho Dlouhé ticho Patricia Briggs

Sérii o Mercy jsem věrná už roky a ani tato kniha pro mě nebyla ničím jiným než skvělým čtením. Spojení s Prahou pro mě bylo zvláštním, ale zajímavým zpestřením a jsem ráda, že se díky tomu alespoň trošku rozšíří povědomí o Praze - snad :)

16.01.2018 5 z 5


Krvavý vítr Krvavý vítr Jakob Melander

Když jsem knihu brala do rukou neměla jsem velká očekávání a velmi jsem se spletla. Jedná z nejlepších knih co jsem za poslední dobu četla. Detektivní příběh který má všechno co dobrá kniha potřebuje, napětí, strach, zděšení a malinko zamotané vztahy. Místy velmi sadistické vyprávění, ale líbilo se mi, že se toho autor takříkajíc nebojí. Nemohla jsem se odtrhnout!

30.12.2017 5 z 5


Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Sparkse miluju a nikdy jsem se v jeho tvorbě nezklamala. Výborná kniha od výborného autora. Silný a dojemný příběh. Co víc dodat, kéž by všichni muži byli takoví romantici. :)

28.11.2017 5 z 5


Zabiják Zabiják Jonathan Kellerman

Zase mě dokonale zmátl, jak jenom to dělá :) Příjemné a napínavé čtení. Příjemé bylo i setkání s Effem, pro mě jakožto diabetika, super vložka :)

03.11.2017 5 z 5