dedicak dedicak komentáře u knih

☰ menu

Bourneův odkaz Bourneův odkaz Eric Van Lustbader

Lustbader trochu ubral na umění Ludluma. Ale jsem nadšený, že pokračuje dále. Zde se zároveň rozchází i film s knihou a kniha tak dominuje nad filmem. Kniha je plná zvratů a nečekaných rozhodnutí. A díky těmto rozhodnutím a zvratům se v dalších knihách dostaneme do úplně jiných příběhů s jinými postavami. Tato kniha je zlomem v celé sérii.

03.07.2020 4 z 5


Bourneovo ultimátum Bourneovo ultimátum Robert Ludlum

V této knize se objevuje postava Šakala. První úhlavní nepřítel a doporučuji číst i další knihy a pokračování, neboť takovýchto postav se bude objevovat více.

03.07.2020 5 z 5


Bourneův mýtus Bourneův mýtus Robert Ludlum

Nové a další zápletky a větší pavučiny, které Jason rozmotává. Příběh je strhující a napínavý.

03.07.2020 5 z 5


Agent bez minulosti Agent bez minulosti Robert Ludlum

Kniha naprosto strhující a odhaluje různá zákoutí ze světa tajných služeb. Ludlum i Lustbader si zakládají na detailech a odbornostech. Někdy se tedy série knih čtou hůře až složitě, ale zase na druhou stranu, proč se něco nedozvědět. Rozhodně super kniha

03.07.2020 5 z 5


Bourneův klam Bourneův klam Eric Van Lustbader

Tato kniha se mi četla ve vlnách, které střídaly napětí se zmatkem. Když Jason bojuje o svůj život a příběhová pavučina se začíná zamotávat a autor skáče od jednoho dění k druhému, zvažoval jsem zda knihu dočtu. Ale několik posledních kapitol se opravdu vyplatilo přečíst a knihu dočíst.

03.07.2020 4 z 5