Danielka959 Danielka959 komentáře u knih

☰ menu

Nahá Nahá Raine Miller

Doporučila mi ji mamka, jakože kniha se mi ze začátku docela líbila, ale od půlky už tak moc ne. Myslím si že už vím jak to chodí mezi dvouma lidmi když spolu spí, ale kniha mě docela zklamala. Vůbec se mi nelíbilo že ji Ethan pořád poroučel co má dělat. A ona byla tak naivní že byla hned u něj v posteli. Ale když už jsem ji dočetla tak si musím přečíst i ty dva díly

07.04.2024 2 z 5


Říkej tomu, jak chceš Říkej tomu, jak chceš Brigid Kemmerer

Knížka se mi moccc líbila. Bylo tam hodně věcí na porozumění a líbilo se mi jak byla knížka napsaná. Opět doporučuji a tuto knihu si musíte přečíst teda hned jak si přečtete ty dva předchozí ;))

07.04.2024 5 z 5


Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Tuto knížku jsem vzala z mamčiny police a rozhodně jsem si ji musela přečíst. Bylo tam tolik emocí najednou a na konci knížky jsem se rozbrečela (ale knížka dopadla dobře). Přečetla jsem ji během tří dnů a opět můžu doporučit (myslím si že na věku nezáleží a že si to můžou přečíst jak teenageři tak dospělí). Do Emmy jsem se hodně vcítila byla jsem ji dost podobná a jsem rada že jsem si ji přečetla ;))

07.04.2024 5 z 5


Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Tuto knihu jsem si úplně zamilovala. Mohu knihu jenom doporučit. Má zajímavý příběh a na můj věk přímo vystižená. A jestli chcete jaká knížka byla tak si ji musíte přečíst ;))

07.04.2024 5 z 5


Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Na to že mi je 14 a tato kniha je od 9 začetla jsem se do ni jako malá ale i dospělá holka. Úplně nevím komu bych tuto knížku doporučila snad úplně všema. Je jiná než jsem četla jiné knihy a mocc se mi líbila a přečetla bych si ji klidně znovu a znovu;))

29.11.2023 5 z 5


Myší díra Myší díra Simona Votyová

V této malinké knížce jsem se začetla s mamkou. Pomalu jsem se v té knize ztratila kde ta myška zrovna je a nebo u koho zrovna ta myš byla. Kniha byla ale pěkná a klidně bych si ji přečetla znova

29.11.2023 4 z 5


Mango nepadá daleko od stromu Mango nepadá daleko od stromu Kereen Getten

Tato kniha se mi líbila. Kniha byla napínavá a pomalu jsem se v knize ztrácela ale byl to svým způsobem smutná kniha ale dá se říct že dopadla dobře ;))

29.11.2023 3 z 5


Morová epidemie: Deník londýnské dívky z roku 1665-1666 Morová epidemie: Deník londýnské dívky z roku 1665-1666 Pamela Oldfield

Moc pěkný příběh. Vyprávění mladé dívky se mi líbil jak popisuje dobu a morovou epidemie

29.11.2023


Petr a Lucie Petr a Lucie Romain Rolland

Kniha byla krásná ale pro mě bylo to čtení v nekterých částech težší a některým věcem jsem pomalu ani nerozuměla. Děj se odehrává za první světové války

29.11.2023


Nemusíš nic říkat Nemusíš nic říkat Jana Kawuloková

Četla jsem ji se svoji Mamkou a svím způsobem nebyla kniha ani špatná ale ani ne moc pěkná ;)

29.11.2023


Odpusť, tati! Odpusť, tati! Jitka Komendová

Jak popsat tuto knihu? Kniha svým způsobem byla hezká ale chvílemi ne. Nelíbila se mi Lenčina drzost a chování, ale jsem stejně stará jako Lenka a v některých částech jsem se viděla jako ona. Více méně to za mě četla Mamina a ráda ji poslouchám a líbí se mi jak v některých knihách se spolu ztratíme a vnímáme jenom ten příběh

29.11.2023 2 z 5


Divá Bára a jiné prózy (4 povídky) Divá Bára a jiné prózy (4 povídky) Božena Němcová

Tuhle knížku jsem měla v povinné četbě, ale kniha byla dobrodružná a krásná moc se mi líbil konec a četla jsem ho i s mamkou.... Podíváme se i na film jestli to bude mít stejný děj a doufám že ano ;)).

23.01.2022 4 z 5


Ledová země Ledová země John Flanagan

Kniha byla úžasná ale nejdřív se mi do ní moc nechtělo ale jsem ráda že jsem si ji s mamkou přečetla a jsem moc ráda že dobře dopadla sice Halt ještě musí najít Willaa ale těším se na další díl ;))

27.12.2021 5 z 5


Čarodějův učeň Čarodějův učeň Otfried Preussler

Viděla jsem kreslenou pohádku, zfilmovanou pohádkovou verzi a teď jsem přečetla i knížku.Jsem ráda,že mám vše splněno.Kdybych měla posoudit,co bylo hezčí,tak kreslená pohádka,ale knížka je mnohem podrobnější:o))

29.11.2021


Keltské báje a mýty Keltské báje a mýty Vladimír Hulpach

Kniha byla pro mě trošku složitější....,hlavně různé názvy jmen a měst... ,ale přečetla jsem...bylo to di čtenářského deníku.

20.11.2021 4 z 5


Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže Alan Marshall

Knihu jsem si vybrala jako do povinné četby a čtenářského deníku.Jako"šesťanda"nevím jak knihu posoudit.Bylo mi Alana líto,když tak brzy onemocněl...,ale zase jsem ocenila,že svou nemoc bral přirozeně a pokoušel se i s berlema,žít jako jiné děti....:o)

16.05.2021 3 z 5


Příběhy ze zakletého ananasu Příběhy ze zakletého ananasu Stephen Hillenburg

Komiks byl povinný do čtenářského deníku....komiks se čte sám a lehce:o)))

16.05.2021 4 z 5


Oficiální průvodce filmem Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň Oficiální průvodce filmem Letopisy Narnie: Lev, čarodejnice a skříň Perry Moore

Moc pěkná knížka...hodně dobrodružná. Zfilmované to bylo také pěkné,hlavně lev Aslan mě zaujal:o))

29.03.2021 4 z 5


Nejkrásnější pověsti české Nejkrásnější pověsti české Břetislav Nikl

Tato knížka byla náročná, ale moc se mi líbila. Alespoň jsem se dozvěděla něco více o pověstech...

03.03.2021


Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Moc pěkná knížka,hodně to srovnávám s filmem,v knížce je toho mnohem víc:o))Těším se až se vrhnu na 3 díl...

11.02.2021 5 z 5