Dandy1
V reálném světě byste hlavnímu hrdinovi přáli dlouholeté vězení. Kniha je napsaná tak, že mu vlastně držíte pěsti.
Kniha je přehlídkou zvrácených povah hlavních hrdinů. Totální kolaps mravů bez příběhu. Poselství knihy? Žádné. Nechápu kladná hodnocení uživatelů. Je tolik lepších knih z tohoto období.
Čekala jsem od knihy víc. Chybí tomu děj a spád. Je to pro milovníky pomalu plynoucího času. Napsáno je to moc pěkně, ale já potřebuji akci.
Je to čtivě napsáno. Průměr dávám za to, že jsem vraha odhalila hned.
Současné fotografie jsou foceny téměř ze stejných míst. Proměna města je dobře vidět. Už se těším, jak se bude nad knihou bavit babička s dědou.
Víc než pes, mě zaujal život v Japonsku. Země, která je pro nás výkladní skříní pokroku, je tady představena se svojí chudobou, zločinností a zoufalstvím obyčejných lidí, kterým do života zasáhly pohromy tsunami a zemětřesení.
Líbil se mi autorův styl. Lehká deprese z děje už tak moc ne.
Mám ráda příběhy z kanclu detektivů. Už se těším na další díl.
Vtipná knížka pro milovníky koček. Autorka musí určitě nějakou chlupatou potvůrku mít doma, jinak by to tak věrně nenapsala.
Úplně by mi stačil jen příběh Mei Lien. Současnost byla moc předvídatelná a romantická.
Po přečtení mohu říct jen to, že se tady v ČR v současnosti máme hodně dobře.
Baví mě kancelářská solidarita i postupné skládání událostí ze střípků svědectví. Těším se na další díl.
Do poslední chvíle jsem nevěděla jestli je Ursa opravdu malá mimozemšťanka. Vzpomínka na tuto knihu určitě nevybledne.
Přišlo mi to takové jalové. Žádné napětí ani zvědavost jak to dopadne se nedostavila.
Miluju cestování. Něco takového bych chtěla zažít, ale nemám na to odvahu. Děj jsem prožívala jako by byl můj vlastní. Obdivuji Tomáše, že to tolikrát dokázal nevzdat.
Přečteno za chvilku. Tak nějak se nemůžu rozhodnout, kdo vlastně byl oběť a kdo manipulátor.
Tento díl si mě nezískal. Dvě časové linie byly zbytečné. Celá kniha je boj za bojem. Číst to bylo utrpení.
Kniha z období konce války a začátku 50. let vypráví příběh, který jsem vůbec nečekala. A to jsem toho přečetla už hodně.