Daemon Daemon komentáře u knih

☰ menu

Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Je pár knih, u kterých mi na Databázi chybí šestá hvězda. Tohle je jedna z nich...

17.07.2021 5 z 5


Láďa Hruška se vrací – Kuchařka pro samouky Láďa Hruška se vrací – Kuchařka pro samouky Ladislav Hruška

Již druhá sonda do hlubin čecháčkovské duše. Doba je zlá, potraviny jsou předražené, všichni si zanadávejme a pojďme společně všichni utratit dalších 200 Kč, protože jen tak se naučíme vařit LEVNĚ a CHUTNĚ, jinak se nikdy nedozvíme, že když smícháme tvaroh a sůl, vznikne sýr BALKÁN!!! Ano, tento recept tam skutečně je a ještě další ultralevné a samozřejmě ultrachutné recepty, například guláš z tlačenky, játrové knedlíčky do polévky z játrové paštiky - ale teď už mě prosím omluvte, nějak se mi navaluje, jdu blejt! ;-) ........ po pár dnech musím naštěstí doplnit, že jsem se nepletl, když jsem komentoval první díl této "kuchařky" před rokem. Bez loňské gigantické reklamy na NOVĚ je tohle její pokračování momentálně lapač prachu v knihkupectvích - loni cca. 300 000 prodaných a suverénní první místo v žebříčcích prodeje - nyní po měsíci na pultech hluboko, na 209 místě. Snad za to nemůže jen (ne)reklama, ale Ti, kteří si tuto šílenost loni koupili, se možná trochu probrali (nebo je probral první žlučníkový záchvat). Pár skalních fandů chemika Ládi zůstalo, Ti se v nové kuchařce například také dozví, že když smíchají pundinkový prášek, cukr a mléko, vznikne pudink - ano, toto je také jeden z receptů v této skvělé parodii na kuchařku. Mimochodem, když jsem si pod svým komentářem přečetl jiný, kde se píše o LEVNÝCH a přitom VÝŽIVNÝCH a CHUTNÝCH POKRMECH, málem mě roztrhal záchvat smíchu - dlouho jsem se tak nezasmál, absolutní PECKA, Ace_McIntosh fakt jede BOMBY ;-) DÍKY a dobrou chuť!

23.09.2015 odpad!


Hovno hoří Hovno hoří Petr Šabach

Moc nechápu komentáře typu: ,,Pravda, v knize jsou scénky, které jsou i ve filmu Pelíšky, ale nijak mi to nevadilo. Chápu, že dobrým znalcům tohoto filmu to vadit může.´´ (niika) Šabach napsal Hovno hoří v roce 1994 a tedy je to literární předloha filmu Pelíšky... Pelíšky, Pupendo, Šakalí léta, U mě dobrý a Občanský průkaz - scénáře těchto filmů jsou napsány podle různých knih Petra Šabacha. I když jsou Pelíšky skvělé, u knížky jsem brečel smíchy...

11.02.2015 5 z 5


Vaříme s Láďou Hruškou Vaříme s Láďou Hruškou Ladislav Hruška

Výsměch poctivým kuchařům, výsměch všem spisovatelům. Nejprodávanější kniha v ČR? Ukázka toho, co dokáže reklama na nejsledovanější české televizní stanici v hlavním vysílacím čase, vysílaná po celý rok! Vytištěné recepty, které našel Hruška na internetu a přivlastnil si je. Autor kuchařky, který ani nepozná ukázkově sražený krém a před kamerou řekne, jak je to skvělé! (viz.PUDINKOVÁ BOMBA) Pokud je tohle nejprodávanější kniha v ČR = ostuda celého národa.

08.02.2015 odpad!