Čtenář_e-knih Čtenář_e-knih komentáře u knih

☰ menu

Stanice Zodiak Stanice Zodiak Tom Harper (p)

Bohužel jsem to četl dlouho (neudělal jsem si na to čas), tak jsem byl trochu při střídání těch dějových rovin dezorientován, ale román se mi líbil, hlavně zajímavým prostředím Arktidy. Záchranná loď, deníky ... jaký vztah to vzájemně má? Závěr mi na rozdíl od jiných čtenářů nevadil - překvapení to bylo, spíš jsem bádal nad motivací Toma Harpera nasazovat život a vyšetřit onu smrtelnou událost svého školitele. Byla vysvětlena i motivace vraha Andersona? Taky jsem to nějak nepostřehl. Že bych to dal ještě jednou ...?

14.09.2017


Angličtina jedna pět II. Angličtina jedna pět II. Richard Ludvík

Nejdříve jsem si stáhl ukázku knihy do appky Knihy Google pro iPad, ale tam se nějak zobrazování této knihy pošramotilo a nešla zobrazit. Reklamoval jsem to (nevěděl jsem a nevím kde - na koho na Googlu se obrátit?) přímo u vydavatele, čímž jsem se seznámil s velmi sympatickým vydavatelem panem Kohoutem. Nemůže s tím asi nic dělat. Občas se to prý stává i s Androidem. Přitom na mobilu v aplikaci KnihyGoogle, na Androidu, s topuito knihou žádný problém není - ale jsou tam pro mě relativně malá písmenka. Včera jsem si knihu na GooglePlay koupil a myslel jsem, že už bude i na iPadu všechno OK. Bohužel problém přetrvává. A to jsem zkoušel odebrat obsah, přeinstalovat aplikaci Knihy Google na iPadu ... všechno marné - nemáte někdo řešení. Je náhoda, že se to stalo zrovna u téhle knihy!, zkusím možná stáhnout v jiném formátu ... Jinak se mi knížka velmi líbí a doufám, že se mi něco z ní uloží do hlavy.

01.08.2017


Babiš - Příběh oligarchy Babiš - Příběh oligarchy Tomáš Pergler

Už mě to skoro nebaví číst, i když si říkám, že bych měl, abych byl v obraze (in?). Anonymita zdrojů? Nečtu všechny poznámky pod čarou, ale přijde mi, že zdroje nejsou anonymní, že jsou jasně dané.
Bohužel většina voličů ANO si tuto knihu nikdy nepřečte, raději si přečtou O čem sním, když náhodou spím (Adrej Babiš). Já té knize říkám: Co jsem podělal, když jsem se náhodou posral :) a doufám, že na má slova dojde.
A to mám ještě v mobilu Žlutého barona a Kalousek 20 úřednických a politických her jako protiváhu.

01.08.2017


Žlutý baron Žlutý baron Jakub Patočka

Už jsem četl - čtu také Babiš - příběh oligarchy. Už mě to nějak nebaví, zvláště když si tyhle knihy nepřečte většina národa, kteří chtějí volit ANO.

01.08.2017


Od Atlantidy k duté Zemi Od Atlantidy k duté Zemi Viktor Farkas

Taky mi ta první půlka s výčtem, jak jsme na tom špatně, přišla nudná, nekonečná, bez jediného světlého bodu. Bojím se, že když do tohohle člověk zabředne, přečte si třeba ještě Přišel bůh z vesmíru, tak z toho může zblbnout - začít tomu věřit ...?!!

01.08.2017


Přišel Bůh z vesmíru? Přišel Bůh z vesmíru? Mauro Biglino

Trochu mě přijde nelogické, proč "mimozemšťané" na takové úrovni technologie potřebovali do zlatých dolů na Zemi pracovní sílu - nejdřív svoji, pak - když ta selhávala - tak jinou, lidskou ... proč jim zlato netěžely stroje? Další věc je, proč se na nás už dlouho nepřiletěli zase podívat? nebo nás pozorují? A není jim tam za Nepunem, kde žijí na neznámé, neviditelné planetě trochu zima? - možná to mají už zmáknutý, díky zlatu ze Země, ale co před tím - jak se mohli v takový zimě třeba množit ... Na to mě zatím kniha neodpověděla a možná ani neodpoví. Má někdo nějakou te(r)orii? Díky za reakce.

01.08.2017 5 z 5