Cleverfox Cleverfox komentáře u knih

Obálka knihy Nova Nova Rebecca Yarros

Prvni knizka Wilder byla zajivejsi a akcni.Tato druha se tocila okolo jedne veci a chybela tak akce odpadliku.jsem zvedava na treti dil

05.12.2025

Obálka knihy Wilder Wilder Rebecca Yarros

Už třetí kniha od Rebecca Yarros mě naprosto baví ,napínaví příběh,akce láska a adrenalin.uz se pouštím do druhého dílu.doporučuji všem

28.11.2025

Obálka knihy Asistentka Zloducha Asistentka Zloducha Hannah Nicole Maehrer

Tesila jsem se na knizku.Ze zacatku to bylo zajimave nove cteni v prostredku to bylo takove moc zdlouhave a opakovali se trosku veci ale konec byl zase zajimavi a trosku akcni .A nakonec se tesim na druhy dil.

21.11.2025

Obálka knihy Vánoce v New Yorku Vánoce v New Yorku Mandy Baggot

Příjemné čtení s vánočním příběhem.

13.11.2025

Obálka knihy Království hvězd a stínů Království hvězd a stínů Holly Renee

nevím, jak začít, tohle bylo skvělé čtení.Tenhle příběh je přesně ten typ fantasy romance, který si vás omotá .jenom ten konec mohl být lepší.nebo je v plánu další díl???

07.11.2025

Obálka knihy Onyxová bouře Onyxová bouře Rebecca Yarros

Cela serie byla vyborna a napinava.jedna z nejlepsich serii co jsem cetla.Byla tam akce,Laska,Draci a valka,....Tesim se jestli bude dalsi dil

21.10.2025

Obálka knihy Poslední gambit Poslední gambit Jennifer Lynn Barnes

Za mně v třetím díle bylo už moc přehádánkováno. Nejvíc se mi líbil první díl i druhy dil byl super.
Asi proto že to bylo nové překvapivé téma.No, ale pak už toho všeho bylo nějak moc.Zbytecne dlouhe a mohlo tam byt vice romantiky.

17.09.2025

Zavřít