CHESS CHESS komentáře u knih

☰ menu

Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Tak tohle jsem vážně nečekala. Pitomnější hrdinka snad není, neskutečně hloupá a bez sebeúcty. Ostatní postavy jen do počtu pro plánované čuňárny. Trocha zvrácenosti nevadí, ale musí to být dobře napsané, tohle rozhodně nebylo! Nesmyslné celé, sex scény to nezachrání. Přečetla jsem to celé, doufala jsem v něco... ale prostě nic, škoda penež i času.

09.01.2021 odpad!


Podlý král Podlý král Holly Black

Skvělé pokračovaní, pár věcí, které jsem nečekala, ale kniha velmi dobře napsaná. Už se těším na další díl :)

09.01.2021 5 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Musím říct, že jsem byla nadšená, když jsem četla příběh o hrdince, které něco dokáže a ničeho se nebojí. Oblíbila jsem si snad všechny postavy a hlavní hrdinka je teda dílo :) A to intrikování mě taky dost bavilo. Nečekala jsem to, ale rozhodně doporučuju :)

09.01.2021 5 z 5


Alfa Alfa Jasinda Wilder

Tak teda nebylo to zrovna nejhorší, ale žádná bomba taky ne. Prvních pár stránek nic moc. Vůbec jsem nepochopila proč si brala cizí peníze a proč jí je celý rok posílal aniž by něco chtěl, ale na druhu stranu chápu bylo to pro příběh. A pak přišla ta hlavní bomba. Zavázal jí oči. Bože! To mu jsem se prostě musela smát, protože to jinak nešlo. Dostalo mě, když jí začal říkat, že má nějaké temné tajemství na které zatím není připravená a jak uzavřený člověk je a další hlouposti. Prostě jsem se to mu musela jen smát. Pak se trochu víc rozjelo a už bylo co číst. Prostě klasika. Bohužel některé jeho manýry mi až silně připomínali Christiana Greye, ale kdo v dnešní době všechno nepřirovnává k němu? Děj pak probíhal celkem v pohodě, ale začínám mít dost bohatých chlapů a chudých nezajímavých holek. A další bomba přišla s jejím otcem. Nevím proč, ale připadalo mi to nějak divný. A pak prostě klasika. Uteče a potřebuje nějaký čas, aby si vše srovnala v hlavě a stejně přijde na to, že bez něj nemůže být. Celkově to není špatný příběh, prostě normální oddechovka :)

12.07.2016 3 z 5


Nejsem sériový vrah Nejsem sériový vrah Dan Wells

Perfektní zvrácenost, skvělý popis a praštěné prostředí, které ovlivnilo hlavního hrdinu :)

24.06.2016 5 z 5


Andělé noci Andělé noci Lili St. Crow (p)

Skvělá knížka, jen mě mrzí, že nevyjde třetí díl :(

24.06.2016 5 z 5


Padlí andělé / Leviatan Padlí andělé / Leviatan Thomas Sniegoski

Už je to dlouho, co jsem četla a pamatuju si, že jsem ze začátku do knížky byla dost zažraná, ale pak mě nějak pustila a já jí nedočetla. Dva roky mi leží doma a já se pořád přemlouvám, abych si na ní našla čas :(

24.06.2016 2 z 5


Vědomá prostitutka Vědomá prostitutka Veronica Monet

Očekávala jsem příběh, ne příručku :(

24.06.2016 odpad!


Moje domácí kuchyně Moje domácí kuchyně Zdeněk Pohlreich

Koupila jsem tatínkovi k Vánocům a sem tam mi něco uvaří :) Moc hezké zpracování :)

14.06.2016 5 z 5


Navždy Navždy Lada Jánská

Očekávala jsem podobnou slátaninu, jako upíří deníky. Možná se to trochu v něčem podobalo, ale jinak se mi děj líbil a autorka to pojala velice dobře. Opět jsme u té holčičí naivity a předvídatelnosti, ale vynahrazoval mi to nekompromisní a drsný Alex. Takže, u mě dobrý :) A mám k tomu i takový malý bonus: Autorka je učitelka a náhodou chodíme ke stejné kadeřnici a když jsme si takle jednou povídaly, zmínila jsem se, že jsem upíří knihomol a ona na to: Jo ke mě chodí jedna profesorka a ta píše podobný věci... a už to bylo. Přinesla jsem si knihu a zpátky jsem jí dostala s podpisem a milým věnováním :)

14.06.2016 4 z 5


Prokletí Prokletí Claudia Palumbo

Je vážně vidět, že to psala nezletilá. Slátanina, copyright a nesmyslný příběh. Jedna hvězda za obálku a druhá za snahu. Dočetla jsem jen s donucením, protože mi bylo líto, že jsem si jí koupila a tak jsem jí dočetla, ale od té doby jsem na ní nesáhla a dost pochybuju, že se ještě někdy uvidíme zblízka :)

14.06.2016 2 z 5


Tohle bude bolet Tohle bude bolet Nikki Sixx (p)

Mám doma a musím uznat, že Heroinové deníky byly mnohem lepší, tohle je jen poděkování a kecy o pokoře a ... ale fotografie hezký :)

14.06.2016 4 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Teda tak musím říct, že jsem čekala něco lepšího. Kniha se mi sice líbila, ale dost mně irituje Hardin a je chování a Tessina naivita a pokrytectví je taky něco. Chce Hardina, ale přesto není schopná se rozejít se svým stávajívím přítelem, jenom proto, že on pro ní vždycky představoval jistotu, ale ne lásku a vášeň. To jí obstarává Hardin a velice rád k tomu přidává ponižování, křik a podupávání Tessina ega a holka se stejně pořád vrací pro víc... Ale i tak dobrá oddechovka :)

14.06.2016 3 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Mám doma všechny tři díly a nemůžu říct, že bych litovala, že jsem si je pořídila. Začátek je trochu zdlouhavější, ale pak se vše rozjede a děj vás vtáhne a už nepustí. Velice mně překvapila propracovanost knihy, styl psaní a hlavně Lisbeth a její život. Vážně skvělý detektivní příběh :)

14.06.2016 4 z 5


Pirátova milenka Pirátova milenka Shannon Drake (p)

Skvěla oddechovka, jenom trochu víc předvídatelná. Naivita a uječenost Skye je fakt něco. A že jí trvalo, než přišla na to, kdo je doopravdy Jestřáb, já to věděla už od začátku :) Prostě stará dobrá klasika asi funguje nejlíp pro zkrácení dlouhé chvíle :)

14.06.2016 3 z 5


Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Tajný deník - Otevřená zpověď luxusní prostitutky Madam Camilla

Šílená blbost a pěkně pitomá naivní holka a nesmyslný příběh...co k tomu víc dodat :D

11.06.2016 odpad!


Nesmrtelná láska Nesmrtelná láska Jen Holling

Naprostá bomba, četla jsem stokrát a nejspíš ještě stokrát číst budu :)

11.06.2016 5 z 5


Můj nesmrtelný ochránce Můj nesmrtelný ochránce Jen Holling

Úžasný příběh, ale předchozí díl se mi líbil daleko víc :)

11.06.2016 4 z 5


Schůzka se smrtí Schůzka se smrtí Agatha Christie

Četla jsem ještě na základce a musím přiznat, že to nebylo vůbec špatné. Děj rychle ubýhal a nakonec jsem byla překvapená tím, kdo je skutečný vrah. Ale asi si další knihy nepřečtu....

11.06.2016 3 z 5


Polibek půlnoci Polibek půlnoci Lara Adrian (p)

Nebylo to špatné, ale tak trochu parodie na Bratrstvo černé dýký od Ward...

11.06.2016 3 z 5