Caminka Caminka komentáře u knih

☰ menu

Staré křivdy Staré křivdy John Marrs

Kniha byla čtivá, celou dobu nevíte, kdo je ten špatný. Ale přesto mi to celé připadalo přitažené za vlasy. Určitě tato kniha nedosahuje kvalit jako Spřízněné duše nebo Pasažéři.

17.06.2022 3 z 5


Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Čtivý thriller, ale protože už mám mezi thrillery něco načteno, tak se žádný wow efekt nekonal.

05.06.2022 3 z 5


Kodaňská Píseň písní Kodaňská Píseň písní Annette Bjergfeldt

Neobyčejně psaná rodinná sága, která ale moc mile překvapila. Tvrdou Varinku, divokou Olgu, chrta Igora a vlastně všechny ostatní si zamilujete. Není to kniha plná napětí, ale lásky, smutku, snech a životě jako takovém.

Slovo "trtkání" už nechci ani vidět.

Moc doporučuji, Kodaňská píseň písní je milé pohlazení po duši.

05.06.2022 4 z 5


Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Špinavá politika a pašování zbraní? Nic moc pro mě. Ale to jsem se pěkně mýlila. V podání Larse Keplera pecka! Kniha byla jedna velká jízda a za mě lepší než Hypnotizér. A ještě jsem se něco zajímavého přiučila o Paganinim.
Joono Linno, začínám vás mít ráda :-)

19.03.2022 5 z 5


Chyť mě Chyť mě Lisa Gardner

Knížka, která mě nalákala svou anotací. Knížku jsem přečetla jedním dechem, příběh byl svižný, což se mi líbilo. Ale přeci jen jsem byla po dočtení trochu v rozpacích. Závěr mi přišel trochu překombinovaný a i přesto že překvapil, představovala jsem si jej jinak.
Za závěr dávám hvězdičku dolů, ale jinak mě knížka bavila a to hlavě proto, že autorka se pustila do tématu o týrání dětí.

18.12.2015 4 z 5


Game Game Anders de la Motte

SKVĚLÉ!
Bylo zajímavé sledovat přeměnu HP z nudného a nesympatického chlapíka, do podoby HP na vrcholku žebříčku game.
Celá knížka si mě získala ať už tématem dnešní doby, nebo anglickými frázemi, které tomu dodávaly to pravé. Autor svojí prvotinou zaujal a už se těším na další dva díly.

21.06.2014 5 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Kniha nebyla až tak zlá, ale očekávala jsem trochu víc. Začátek mě nudil a přemýšlela jsem jestli ve čtení pokračovat. Naštěstí to druhá polovina knihy zachránila.
Rodinka je jak vyšitá z hororu, hlavně matinka :-).

21.06.2014 4 z 5


Šmírák Šmírák Charlotte Link

Tato kniha mě opravdu nadchla, ze začátku jsem měla problém zorientovat se v postavách ale i to nakonec dávalo smysl. Povedená zápletka, která mě překvapila. Rozhodně se těším na další knihy od autorky.

21.06.2014 5 z 5