bronn bronn komentáře u knih

☰ menu

Život a smrt Život a smrt Robert Kirkman

Upřímně jsem si myslel, že už mě Kirkman, po těch letech, nemůže ničím překvapit nebo šokovat. Bože jak moc jsem se mýlil, jak moc!

27.02.2018 5 z 5


Ostří mrtvého muže Ostří mrtvého muže Luke Scull

Se zakončením této série jsem více než spokojen, bylo tam vše čest, zrada, hrdinství, hodně krve a několik zvratů se kterými jsem ani v nejmenším nepočítal. I když jsem knihu dočetl už před několika dny, pořád nemůžu dostat z hlavy otázku kdo vlastně byl Jerek?!

05.01.2018 5 z 5


Poslední stadium Poslední stadium Jiří Pavlovský

Jiří Pavlovský v posledním díle první série překonal všechna má očekávání, jako vždy byl příběh akční a plný hlášek, ale objevily se zde i momenty, nevím zda říci temné nebo smutné, například Walter a jeho holky. A ten cliffhanger na konci, jedním slovem PARÁDA!

14.08.2017 5 z 5


Nebezpečné ženy Nebezpečné ženy Lawrence Block

Velké zklamání, skoro všechny povídky jsou horší než špatné, zdlouhavé, nudné, často bez pointy a v některých ani nevystupuje (jak avizuje název) ona nebezpečná žena. Na knihu jsem se velice těšil už podle toho co slibuje anotace a o to větší je moje zklamání.

15.07.2017 1 z 5


Temné bratrstvo Temné bratrstvo Luke Scull

Nějakou dobu mi trvalo než jsem se začetl a začal se orientovat v postavách, ale když se tak stalo, už jsem se nedokázal odtrhnou. Je opravdu znát, že je to autorův debut, ale i tak vytvořil, zajímavý příběh v dobře vymyšleném světě a s barvitými charaktery. U mě nejvíce bodovali Brodar Kayne a Jerek, válečníci jak má být a potom Barandas. Jsem zvědav na pokračování.

27.10.2015 4 z 5


Mstitel Mstitel Frederick Forsyth

Perfektní kniha! Příběh zasazený do reálné historie, brilantní popis vietnamské války a situace v Bosně a Srbsku. A ten závěr mi naprosto vyrazil dech.

20.02.2015 5 z 5