Brolly Brolly komentáře u knih

☰ menu

Truly Truly Ava Reed (p)

Kniha se dobře čte a má skvělé postavy. V zásadě je to napsáno tak, abyste se soustředili na hlavní dvě postavy, ale zároveň pokukujete po těch ostatních a těšíte se, až dostanou prostor v dalších dílech. Myslím, že příběh mohl být složitější a také prostředí univerzity jsem viděla mnohem lépe popsané. Tady to na mě působilo, jako by snad ani na školu nechodili a jen pracovali v baru.

01.09.2021 4 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Do knihy jsem se pustila díky komentářům. A jsem ráda. Zajímavý příběh, zápletka, taková, kterou jen tak nepotkáte. Postavy taky super.
Nebála bych se děj ještě více rozpracovat. Ubírám jednu hvězdu kvůli tomu, že ke konci jsem se už musela nutit to dočíst. Tak trochu jsem čekala nějakou typickou zradu a podobně. Ale naštěstí konec nebyl přehnaný, naopak překvapivý. Doporučuji.

01.09.2021 4 z 5


Rytmus, já & Malychin Rytmus, já & Malychin Mariana Zapata

Po Kultim další úžasná kniha. Sice byla kratší než Kulti, ale zase jsme zbožňovala Gabyin humor a ty "tři magory" :D

06.03.2021 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Jedna z nejpovedenějších knih. Víc k tomu není třeba.

06.03.2021 5 z 5


Hra Hra Elle Kennedy

Z této série za mě nejlepší díl.

29.11.2020 5 z 5


Zapletený Zapletený Emma Chase

Konečně je něco napsané z pohledu chlapa.

29.11.2020 4 z 5


Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Strašně moc zamotané. Hlavní pár se mi moc líbil, mám ráda první to kamarádství, pak láska, ale příště ubrat drama a bylo by to mnohem lepší. Druhý díl z pohledu Travise jsem ani nedočetla, protože se mi nechtělo znovu číst tu horskou dráhu emocí.

29.11.2020 2 z 5


Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Škoda, že to nebylo delší :( jinak fajn oddychovka.

29.11.2020 5 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Mám ráda, když je hlavní postava nějak "střeštěná". Kniha super, ale přála bych si, aby to bylo hlubší, ne povrchové.

29.11.2020 4 z 5


My My Elle Kennedy

O jednu hvězdičku méně než první díl, ale pořád parádní :)

29.11.2020 4 z 5


On On Elle Kennedy

Do této knihy jsem se první bála jít, nevím, nejsem homofob, ale asi jsem se bála, že by mě to nebavilo a možná i šokovalo. Musím ale říct, že kniha mě fakt překvapila a přečetla jsem ji jedním dechem. Zbožňovala jsem ty dva.

29.11.2020 5 z 5


Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Moc pěkné. Čekala jsem nějakou oddechovku, ale mělo to hlubší myšlenku a doporučuji :)

29.11.2020 5 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Nejslabší z celé série. Sabrinu jsem moc nemusela a strašně mě štvala svým chováním k Tuckerovi. Docela mě mrzí, že v předchozích dílech byl Tucker zastrčený. Jinak trojice Garrett, Logan a Dean peckovní, škoda že těch vtipných scén tam nebylo víc, i v minulých dílech.

02.11.2020 3 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nekecám, když řeknu, že tuto knihu jsem za poslední rok přečetla asi 5x. Zařadila se tak na seznam mých oblíbených knih a kdykoliv potřebuji nepřemýšlet, tak si vezmu tuto knihu a zažeru se do ní.

31.10.2020 5 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Čekala jsem, že s dalšími díly bude mé hodnocení klesat, ale zatím pořád dobrý. Jsem ráda, že se autorka pustila do příběhu Deana a musím říct, že jsem tuto knihu přečetla v rekordním čase, snad ještě rychleji než Návrh. Příjemná oddechovka.

31.10.2020 5 z 5


Omyl Omyl Elle Kennedy

Druhý díl mi trval trochu delší dobu než jednička. Ani nevím proč, začátek jsem přímo hltala, ale ke konci už jsem to dočtení jen protahovala. Asi jsem jen čekala na ten "závěrečný zvrat" co bývá na konci knihy, ale docela mě potěšilo, že se to stalo vlastně na začátku knihy. Takže milé překvapení. Jinak jako první díl hodnotím všemi hvězdičkami i tento. S každým dílem se mi mužští hrdinové zdají lepší a lepší.

30.10.2020 5 z 5


Návrh Návrh Elle Kennedy

"Nesuď knihu podle obalu."
Fakt dobrá kniha, nebýt těch pozitivních komentářů a hodnocení, tak si ji snad ani nepřečtu, ale jsem ráda, že jsem to udělala. U většiny knih mě štve to, že to vidím pouze z pohledu jednoho člověka, nevím, co si myslí ten druhý. Ale tady se střídají 2 vypravěči a jsem tomu moc ráda! Sice jsem se občas ztrácela, z čího pohledu to je, ale to je spíš moje nesoustředěnost.
Jinak se mi moc líbil problém Hanny, kolem kterého se celá kniha točila. Nebylo to přemrštěné, jak to v ostatních knihách bývá, nebyl to problém, přes který se "hrdinové musí dostat". Moc doporučuji a jdu na další díl!

29.10.2020 5 z 5


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Zatím tuhle knihu hodnotím jako nejlepší ze série. Chybí mi však poslední 3 knihy, tak uvidíme ;)
Každopádně všechny knihy ze série jsou velmi čtivé a popravdě jsem od žádné nemohla odtrhnout oči a četla celý den, i když jsem měla na práci důležitější věci! Ach jo, když ono to nejde nepřečíst během jednoho dne.

02.07.2020 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Já tu knihu žeru! :D Fakt jsem se musela smát. Zbožňuji ten vztah mezi hlavními hrdiny.

15.06.2020 5 z 5


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Přemýšlím, která kniha z této série se mi líbila nejvíc, ale každá má své kouzlo, postavy jsou sympaťáci. Sice už u dalších knih od Mony očekáváte nějaké drama v minulosti hlavních postav, ale vůbec mi to nevadilo.

15.06.2020 5 z 5