bookmania bookmania komentáře u knih

☰ menu

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Co k této knize napsat? Colleen Hoover je podle mě jedna z nejlepších spisovatelek knih pro dívky. Její knihy vás vtáhnout do děje dřív, než stačíte lusknout prstem. Miluju všechny její knihy a tahle není vyjímkou!!! Moc moc doporučuji.

04.08.2017 5 z 5


Zpovědi podezřelé Zpovědi podezřelé James Patterson

Patterson je jeden z mých velmi oblíbených autorů. Tato kniha byla trošku slabší než jsem u něj zvyklá, ale i tak se mi moc líbila. A tím,že je mi sedmnáct jsem se úplně vžila do role hlavní postavy Tandy. Za mě úplně super.

04.08.2017 4 z 5


Oko za oko Oko za oko Jenny Han

Nemůžu ani slovy vyjádřit, jak moc se těším na další díly!!! Tahle kniha se mi velmi líbila. Byla poutavá,zajímavá a téma pomsty je dokonalé...

04.08.2017 5 z 5


Krabáci - Totálně trapná lovestory Krabáci - Totálně trapná lovestory Lucy Ivison

Myslím že název na tuto knihu sedí úplně přesně. Totálně trapná lovestory. Tím ale nemyslím, že by kniha byla špatná. Já si ji vzala letos k moři a byla prostě úžasná. Taková ta klasická láska, kdy všechno dopadne kouzelně. Určitě doporučuji.

04.08.2017 5 z 5


Kůže Kůže Mo Hayder

Spisovatelka Mo Hayder mě velmi zaujala. Líbí se styl, kterým píše a proto jsem si pořídila další její knihy. Jsem velmi zvědavá na její knihu "Panenka" a co se týče této knihy, tak mě se opravdu líbila. Kniha mi přišla poutavá a velmi zajímavá.

04.08.2017 3 z 5


Řekni mi tři věci Řekni mi tři věci Julie Buxbaum

Oddychové čtení pro teenagerky.

23.02.2017 4 z 5


Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

Všechno,úplně všechno se změnilo po přečtení této knihy. No dobře. Nebudu přehánět. Ale tato kniha byla fakt úžasná a rozhodně stojí za přečtení. Já ji přečetla za 3 hodiny a chtěla jsem číst dál i po skončení knihy. Olly mi byl velmi sympatický a tak stejně i hlavní hrdinka. Zápletka byla přímo famózní a nemoc téhle dívky komplikovala všechno- potě úplně všechno. Skvělé!!!!

27.12.2016 5 z 5


Smršť Smršť Johan Theorin

Četlo se to úplně samo!!! Kniha byla čtivá a hlavně se mi líbila atmosféra. Samotný děj mi nepřišel nějak úžasný,ale ten konec byl skvělý!! Celou knihu se tam skoro nic nedělo a nakonec tolik nečekaných zvratů!! Rozhodně doporučuju!

26.12.2016 4 z 5


Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Tenhle díl se mi líbil o něco více než díl předchozí. Skvělá kniha plná napětí a nečekaných zvratů!!

25.12.2016 4 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Tak to byla jízda!!! Tolik nečekaných zvratů! Z této knihy jsem opravdu nadšená! Líbí se mi,že víte,že se vyšetřuje vražda ale nevíte,kdo je oběť a kdo vrah. Příběh Jane i Madeliene mě opravdu bavil,ale nejvíce jsem si užívala Celeste a jejího manžela. A ten konec? Dokonalý!

09.12.2016 5 z 5


Květiny pro Lauru Květiny pro Lauru Táňa Keleová-Vasilková

Moje prvotina od této spisovatelky. Moje maminka četla všechny její knihy a opravdu tuto spisovatelku miluje. Já si prostě řekla,že je na čase poslechnout moudré rady moji maminky a knihu si také přečíst. A tak sem tady. Dokonalá kniha plná smutku,bolesti a trápení! Knihu jsem zhltla za jeden den,protože jsem se nemohla odtrhnout. Skvělé!!!

04.12.2016 5 z 5


Perla v mlze Perla v mlze Virginia Cleo Andrews

Bohužel jsem nečetla první díl. Vlastně jsem až do teď nevěděla,že tato kniha je druhý díl série. Jsem ale velmi mile překvapená a knihy si musím co nejdříve přečíst. Její knihy jsou dokonalé,plné nečekaných zvratů. Konkrétně tato kniha byla velmi smutná a depresivní. Zanechala ve mě mnoho pocitů a klidně bych si ji přečetla znovu. Těším až si přečtu další díly a doufám,že to bude brzy!!!

03.12.2016 5 z 5


Odpusť mi. Megan Odpusť mi. Megan Abbie Rushton

Velmi čtivá a příjemná kniha. Jasmine mi byla hrozně sympatická,Megan byla dost smutná a někdy i depresivní. Každopádně se mi kniha moc moc líbila.

03.12.2016 4 z 5


Šest let Šest let Harlan Coben

Coben mě opět nezklamal. Kniha byla velmi čtivá. Celkový děj byl zajímavý ale né nějak moc originální.. Ale jinak určitě super!!!!!!

17.11.2016 4 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Nevím, co jiného napsat než že t bylo dokonalé. Kniha se mi moc líbila. Celková kompozice byla skvělá. Líbilo se mi, že kniha byla psána i z pohledu Megan a Anny. Alkoholička Rachel mi přišla jako velmi hodná osoba i přes ty problémy, které měla. A ten konec mě úplně dostal!!!!

10.11.2016 5 z 5


Byla jsem tu Byla jsem tu Gayle Forman

Za mě opravdu super. Skončilo to tak,jak jsem chtěla,takže jsem spokojená. Sebevražda je dost depresivní téma..Líbí se mi debata o posmrtném životě a peklu. Moc dobrý!

06.11.2016 4 z 5


Mesiáš Mesiáš Boris Starling

Asi nejlepší kniha jakou jsem četla v této oblasti. Já miluji brutální vraždy!!! Ne jako že bych ráda někoho zabíjela, ale že mě baví o nich číst, koukat na filmy a bát se. Ráda si představuji, jaké to je být v kůži člověka, kterého se někdo chystá rozřezat! Musím říct, že jsem si moc nechtěla představovat, jaké to je mít staženou kůži zaživa. Je pravda že se mi občas chtělo zvracet, ale ustála jsem to. Je to geniální a knihu jsem četla do jedné do rána, protože jsem nemohla přestat číst a protože jsem nemohla jít spát, aniž bych věděla, kdo je tak chytrý na to aby zabil tolik lidí. Dokonalé!!!!!!!!!!!!!!!

26.10.2016 5 z 5


Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Kniha se mi moc líbila. Přišlo mi skvělé jak byl pachatel chytrý a věděl, co má udělat, aby po sobě zakryl stopy. Samotná dvojice Carl a Asad jsou úžasní už jako lidé, ale vyšetřovatelé jsou ještě lepší!!! Do Carla jsem se asi zamilovala a chtěla bych si ho vzít. Kniha je čtivá, napínavá a líbí se mi pohled ze strany více lidí. Můžete nahlédnout do mysli pachatele, jeho manželky a samotného Carla.

26.10.2016 4 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Nikdy bych nečekala, že tak tenká kniha mi toho může tolik přinést. Brala jsem ji jako nudnou povinnou četbu, ale po pár stranách si získala i mé srdce.

27.09.2016 5 z 5


Hanin kufřík Hanin kufřík Karen Levine

Kniha na mě zapůsobila hlavně díky černobílým fotografiím. Příběh byl emotivní a smutný, ale čekala jsem trochu více popisu a slz. Jednohubka na odpoledne.

14.08.2016 4 z 5