Ak sa mi páčil prvý diel, tak Skúška ohňom ma dostala ešte viac. Druhá časť je temnejšia, napínavejšia a ukazuje, že víťazstvo Katniss a Peetu bolo iba začiatkom, nie koncom ich utrpenia.
Začiatok bol pre mňa trochu smutný, tie povinné rozhovory a návštevy krajov ukázali, že Kapitol má stále nad všetkým kontrolu. Navyše som mala pocit, že medzi Katniss a Peetom to bolo napäté, akoby bol Peeta zranený tým, že ich láska v prvých hrách bola len „hra o prežitie“. To celé dodalo príbehu ešte väčšiu emocionálnu váhu.
Musím spomenúť aj Haymitcha, jeho cynizmus a humor mi skvelo sedeli a robili dej o niečo znesiteľnejším.
Najsilnejšie momenty však opäť patrili Katniss a Peetovi. Ich vzťah sa tu vyvíjal inak a bozk v aréne bol pre mňa highlight celej knihy. Peeta je jednoducho zlatíčko, ktoré si zaslúži všetko dobro. Naopak, scéna, keď Katniss pobozká Hurikána, ma sklamala, som jednoznačne #TeamPeeta.
Celkovo bol pre mňa druhý diel ešte lepší než prvý, viac akcie, viac emócií, viac politiky a pocit, že sa blíži niečo veľké. A ten koniec? Brutálny cliffhanger, po ktorom sa nedá nesiahnuť po tretej časti.
Asi každý z nás pozná filmy Hry o život, no vieme aj to že knihy sú lepšie ako filmy. Filmy som videla ako prvé niekoľkokrát a milujem ich, takže som sa rozhodla si pred rokmi prečítať aj tuto sériu v knižnej forme.
I keď som vedela čo sa v deje bude cca diať tak to bolo viacej zaujímavé ako film. Vidieť tie myšlienkové pochody Katniss keď sa prihlásila namiesto svojej sestry a počas hier bolo mega zaujímavé, taktiež aj jej spomienky a vymýšľanie stratégii. Jediný rozdiel čo som tak vnímala medzi filmom a knihou je romantická linka. Síce Peeta miluje aj v knihe Katniss tak to nebolo tak ukazovanie ako vo filme. Aspoň ja dom mala taký pocit. Okrem tohto filmy naozaj idu podľa knihy.
Prečítanie knižky odporúčam každému kto miluje aj filmy. A tým kto to nepoznajú tak tiež odporúčam.
(SPOILER) Mega som sa tešila na príbeh Dcéry Garretta a Hannah z knihy Návrh. Milujem ich príbeh a teraz milujem aj príbeh Gigi a Rydera. Gigi je krásnou kombináciou Hannah a Garretta a Ryder, aj keď by to Garrett nikdy nepriznal, sa niekedy podobal na Garretta čo sa záujmov týka.
Veľmi som sa nasmiala už hneď na začiatku, keď sa Ryder a Gigi prvýkrát stretli. Bolo to na kempe pre hokejistov, ktorý usporiadal Garrett Graham a Ryder si myslel, že si Gigi pomýlila termíny lebo krasokorčuliarsky kemp je cez iný týždeň. Milujem ako sa Gigi s ním zahrávala a to keď Ryder zistil, že je to dcéra Garreta Grahama, bol úplne v šoku. Vždy bol hotový keď počas príbehu zisťoval aj to kto všetko sú jej strýkovia.
Taktiež som sa ešte veľmi nasmiala pri scéne keď sa Gigi stretla s Deanom a Loganom. Bože Dean zostal Deanom aj po 20 rokoch. Keď si Logan odbehol, Dean dal Gigi to najväčšie balenie kondómov aké môže byť so slovami, že v každej chlapčenskej skupine je jeden sukničkár. Gigi sa ho hneď spýtala, že kto bol u nich a Dean hneď z fleku, že Tucker, rozhodne Tucker, veď mal ako prvý dieťa. Dean, Dean, Dean toto sa robí????
Celý čas bolo veľmi zaujímavé sledovať ako sa všetci z predošlých sérii zmenila, až na Deana, ten zostal rovnaký.Síce sa všetci neobjavili v príbehu ale rozhodne tam boli spomenutý. A keď Gigi priniesla Rydera prvýkrát domov a ešte k tomu na Vianoce, Hannah úplne milá mamina a Garrett ako správny otec ho musel spolu s Gigiiným Bratom Waytom grilovať.
Taktiež bolo veľmi zaujímavé sledovať ako sa vyvíjal vzťah medzi Gigi a Ryderom. Najskôr dohoda, že si pomôžu navzájom a potom príde tá moja milovaná veta od Rydera.
,,Využi mňa.”
Bože milujem. A potom to ako sa začali viacej spoznávať a to ako Ryder nikdy za nič Gigi nesúdil. Keď už sa dali konečne dokopy tak bolo ešte zaujímavé ako sa Ryder musel učiť ako fungujú vzťahy, keďže toto bol jeho prvý. Taký panic vo vzťahoch.
Rozhodne odporúčam tuto knižku všetkým milovníkom hokejovej romantiky.
Začalo to jedným omylom na letisku. Autum a Donovan si nechtiac zobrali batožinu toho druhého. Dohodli sa na stretnutí kde si batožiny vymenili naspäť. Prežili spolu krásny večer a nakoniec aj cely víkend. Keď sa však po víkende Donovan zobudil tak po Rachel nebolo ani stopy.
O desať mesiacov neskôr, Donovanovi jeho šéf dá pro bono prípad. I keď sa mu do toho nechcelo, zobral to kvôli tomu, že chcel aby ho povýšili. Ukázalo sa však, že to bolo dobré rozhodnutie, lebo stretom znova Autumn.
Nehovorím, že kniha je zlá, no mňa až tak nebavila. Ale tak sto ľudí, sto chutí. Autumn ma svojim správaním časťami aj vytáčala. Načo je vo vzťahu, v ktorom nie je láska? Lebo je to ľahšie? Za mňa trochu divný dôvod byt vo vzťahu s niekým.
Na rozdiel od Autumn, Donovana som milovala. Na to akú mal minulosť sa vedel vyšplhať vo svojom živote dosť vysoko. Taktiež je aj úplne zlatíčko. To ako jej vypral všetko zatiaľ čo spala aby mala čisté oblečenie bolo veľmi zlaté.
To že to nesadlo mne neznamená že to nesadne aj vám. Určite si ju prečítajte a dajte jej šancu. Vi Keeland píše úžasne príbehy no žiaľ táto nebola môj šálok kávy.
Všetko to začalo čistením žalúdka jedného sviniara. Rachel sa rozhodla vyčistiť žalúdok mužovi v momente ako ho videla. Začal si s jej kamarátkou, no zabudol zmieniť, že je ženatý. To nemôže nechať len tak. Žiaľ po dlhom hučaní a jeho nechápavých pohľadoch zistila, že zhučala toho nesprávneho. Rachel bola sa tak hanbila, že odtiaľ hneď ušla.
Na ďalší deň sa ponáhľala na hodinu kde je asistentkou nového profesora. Po ceste sa jej však pokazilo auto a tak meškala. Keď dorazila tak zistila, že muža, ktorého deň predtým zhučala je jej šéf, Caine West, ktorý nemá vôbec rád meškania. Vyzerá to tak, že prvý dobrý dojem nespravila ani náhodou a má veľa čo vysvetľovať.
Rachel aj Caina som si veľmi zamilovala. Milujem to ich prvé stretnutie a aj tie konverzácie ktoré medzi sebou majú. Proste top. Veľmi som sa pri týchto dvoch nasmiala a zatiaľ od Vi Keeland je to moja druha najobľúbenejšia kniha od nej.
Taktiež sa mi aj páčili flashbacky do minulosti Caina. Za mňa mi to viacej pomohlo pochopiť ho.
Tuto knižku odporúčam všetkými desiatimi. Milujem ju a teším sa na ďalšiu od autorky.
Všetci vieme, že rande naslepo z veľkej pravdepodobnosti nekončí zrovna najlepšie. Pre Georgiu sa zdalo, že zažila niečo nepredstaviteľné, úžasné rande naslepo s úžasným chlapom. Aspoň to si myslela, až do chvíle kedy sa objavil chlap, s ktorým mala mat to rande a z jej doterajšieho spoločníka sa vyklube známy hokejista Max.
Príbeh Maxa a Georgi je pútavý a nedá sa od neho odtrhnúť. Síce poväčšine cca vieš čo sa stane, tak je to krásny oddychový príbeh na jedno zhltnutie. Taká malá chuťovka. Postavu Maxa úplne milujem. Je vtipný, milý a užíva si život. Gergia zas na druhu stranu som až tak nemusela. Prišlo mi, aspoň mne osobne, že bola tak trochu naivná trúbka. Čakať na chlapa, ktorý si odíde na pár rokov za prácou inam a povie že si dávajú kvôli tomu pauzu alebo skôr otvorený vzťah, a že keď sa vráti vráti sa aj k nej je za mňa dosť naivné a hlúpe.
Tento príbeh nie je tradičnou hokejovou romantickou z vysokoškolského prostredia, no aj tak sa mi veľmi páčil a odporúčam ju každému kto má rad oddychovky s hokejom.
Táto knižka je krásny ilustrovaný príbeh z pohľadu Cardana, kráľa Elfhamu. Sú tam príbehy malého Cardana, Cardana keď už poznal Jude a aj čo sa stalo po Kráľovnej ničoho. Za mňa je to krásne zakončenie príbehu Cardana a Jude a ich láske.
Ak sa vám páčil príbeh Cardana a Jude, tak si to určite prečítajte a máte sa na čo tešiť, hlavne na krásne ilustrácie.
Železný plameň som začala čítať v angličtine hneď po prečítaní prvého diela a keďže v blízkej dobe vyšla dvojka v sk tak som ju Dočítala v slovenčine i keď som väčšinu knihy mala už prečítanú v aj. Tak má táto séria chytila, že som ju vôbec nevedela pustiť z ruky. Milujem príbeh Xadena a Violet.
Príbeh začal tam kde aj skončil. Brennan žije a s ním aj cela Aretia! Po tomto zistení spolu so zistením, že Venini naozaj existujú, Violet skoro vôbec nedôverovala Xadenovi, alebo skôr nevedela čomu má veriť. V tomto diely si Xaden s Violet prejdú veľa problémami, odhaleniami,… Kniha je rozdelená na dve časti. 1. sa nachádza na škole Basgiath a 2. sa nachádza v Aretii. Taktiež nepoviem kde presne ale v knižke sa nachádza Xadenové vyznanie lásky Violet a pri tomto som mala na krajíčku, dokonca zakaždým keď si prečítam toto vyznanie mám na krajíčku, proste je to krásne napísane a zakaždým má to dojme. Čo má najviac prekvapilo tak je práve koniec tohto dielu. Skončil neuveriteľne napínavo a vôbec si neviem predstaviť ako zrovna toto chcú vyriešiť.
Knižku odporúčam každému komu sa páčila jednotka. Ja sa neviem dočkať na trojku, ktorá má vyjsť v aj začiatkom budúceho roka a keďže nevydržím dokým vyjde u nás preklad tak plánujem čítať v aj.
Túto knižku som poznala ešte predtým ako vyšla u nás a to vďaka bookstagramu. Veľmi som sa na ňu tešila, no žiaľ dostala som sa k nej až teraz cez leto. Štvrté krídlo som mala ako spoločne čítanie s kamarátkou a jej recenziu na tuto knižku už môžete očakávať skoro na jej profile.
No späť ku knihe. Violet som zbožňovala už od začiatku, nebola zrovna typický kadet v jazdeckom kvadrante. Ešte predtým ako však Violet vstúpila, nie zrovna dobrovoľne, do jazdeckého kvadrantu jej jej sestra Mira povedala, aby sa držala co najďalej od Xadena Riorsona, lebo hneď ako zisti kto je tak ju bude chcieť zabiť. Od tej chvíle som vedela, že Xadena budem ľúbiť a to sa tam ani nemusel ešte objaviť. Medzi Xadenom a Violet je cítiť obrovská chémia po celý čas a to ako sa navzájom doberali alebo zakaždým keď mu Violet odporovala som sa musela smiať. Z vedľajších postáv som si najviac zamilovala Liama a Rhiannon a najviac má cely čas vytáčal práve Dain, kamarát Violet z detstva. Stále sa staral do Violet a robil ju úplne neschopnou. Hovoril jej čo má robiť a ako stále dodržiaval pravidla? Reálne, zakaždým keď som tam zjavil som ho chcela prefackať. Dobre nie úplne zakaždým, zo začiatku sa to ešte dalo, no potom všetko preháňal.
O ďalších postavách, ktoré má nahnevali vám nepoviem, keďže nechcem spoilerovať, no poviem vám jediné, kniha končí napínavo a hneď budete chcieť siahnuť po pokračovaní. Knihy odporúčam, je naozaj úžasne, nebola by celosvetovým hitom keby nebola naozaj super.
Budem úprimná, po prečítaní dvojky som nevydržala a prečítala som si pokračovanie v angličtine a milujem to. Celá séria je úžasne, až mi je ľúto, že nie je ďalšie pokračovanie kde by sme mohli vidieť, ako sa Evangeline a Jacksovi žije ďalej. Stále však môžeme dúfať, v novelu kde by sme sa mohli dočítať o ich životoch po Kliatbe o láske až za hrob.
No späť ku knihe. Potom ako Apollo, na konci dvojky, vymazal Evangeline pamäť, tak som bola mega vytočená. Ako to mohol spraviť, keď hovorí, že ju miluje? Proste ahhhh. Na začiatku serie Apollo vyzeral tak nevinne a nakoniec som ho mala chuť zabiť čoraz viacej vždy keď sa v trojke objavil. Vôbec má nehnevá ako skončil, práve naopak, priala som mu to. Čo sa týka Evangeline a Jacksa, tak úplne milujem. A ten koniec . Od začiatku do konca boli obi dvaja úžasný a zakaždým som ich spolu milovala. Veľmi sa mi páčilo ako Jacks stále chodil za Evangeline i keď si ho nepamätala a aj tým veľa riskoval. No potom čo chcel spraviť, keď si myslel že o ňu prišiel? Mala som chuť nejak sa vopchať do príbehu a poriadne ho prefackať nech sa spamätá, no našťastie dostal rozum.
Ak ste nečítali ešte posledný diel serie Bolo raz jedno zlomené srdce tak odporúčam všetkými desiatimi a prečítajte si ho a ak ste nečítali ešte ani jeden diel tak šup do toho nebudete ľutovať.
Nečakala som, že dvojka bude lepšia ako jednotka, no stalo sa. Dvojka obsahuje viacej tajomstiev, vzrušenia a tie zvraty vám vyrazia dych. Milujem toto prostredie a keby som mala možnosť ísť do ich sveta, šla by som bez rozmýšľania..
Tak ako som spomínala v recenzií na jednotku, postavy Jacksa a Evangeline milujem. Po Jacksovej zrade v jednotke, som trochu o ňom pochybovala, no netrvalo to dlho. To ako si od začiatku pomáhali kvôli kliatbe, ktorá bola uvrhnutá na Evangeline a Apolla, sa mi páčilo a v príbehu je vidno ako to Jacksonom a Evangeline veľmi ladí.
Najviac sa mi však páčilo, ako kvôli jednej veci (nejdem spoilerovať) Jacks rýchlo odniesol Evangeline do jednej chaty a ako sa o ňu staral bolo awww. V tej chatke boli na seba zlatí . Toto je moja najobľúbenejšia časť v knihe.
Príbeh milujem a odporúčam vám si ho prečítať. Aj jednotku aj dvojku.
Keď vyšiel slovenský preklad tejto knižky, nekúpila som si ju hneď. Dlho som nad ňou otálala, nebola som si vôbec istá či ju chcem. Viackrát som v kníhkupectve okolo nej prejšla s tým, že som sa pri nej zastavila, zobrala ju do ruky, no zakaždým som ju vrátila späť. Knižku som si nakoniec kúpila v deň keď som šla so spolužiakmi na dozvuky. Bolo to spontánne, bez rozmýšľania a vôbec to neľutujem. Do knižky som sa zamilovala a hneď ako vyšla dvojka, tak som utekala do najbližšieho kníhkupectva pre ňu, a to som ešte nemala dočítanú ani jednotku.
Príbeh Evangelin a Jacksa milujem tak ako aj postavy. Evangelin je veľmi milé dievča, čo sa nebojí bojovať pre lásku a nový začiatok. Jacks je možno manipulatívny, slizký sviniar, no aj tak sa ho nedá nemilovať. Príbeh je veľmi zaujímavé, už hneď na začiatku knihy sa deju zvraty a počas čítania sa odkrývajú nové a nové tajomstvá či komplikácie. Evangelin bude musieť spolupracovať s Jacksom aj keď sa jej to nepáči, no tá chémia medzi nimi je hmatateľná a nedá sa ju nevnímať.
Príbeh odporúčam všetkými desiatimi, i keď prvá kapitola môže byt trochu zvláštna, no príbeh sa rozbieha rýchlo a vtiahne vás do deja.
Nikdy som moc nemusela milostné trojuholníky a tak som sa trochu obávala toho sa do knihy pustiť, no vôbec toho neľutujem a podľa mna by to nebolo ono kebyže tam ten milostný trojuholník nie je. Na začiatku knihy sme sa hneď zoznámili s mnohými postavami čo bolo trosku mätúce, no postupne som už vedela o koho ide. Hlavne postavy Noaha a Ariannu som si ihneď obľúbila, tie chvíle ako spolu varili som zbožňovala, keďže ja sama neviem moc variť. Ak mám byt úprimná Chasea som už od začiatku moc nemusela. Počas čítania tejto knižky som sa cítila ako na emočnej horskej drahé. Chvíľu som bola šťastná za hlavne postavy a v tu ďalšiu som ronila slzy.
Meagan Brandy vôbec nesklamala. Kniha bola úžasná a celú som ju rýchlo zhltla a zatiaľ tato kniha je aj jediná, ktorá má donútila plakať. Príbeh vás len tak nepustí a budete chcieť vedieť ako to dopadne, hlavne v poslednej tretine knihy. Tato kniha tiež nádherne opisuje skutočne priateľstvo a súrodenecký vzťah.
Knižku hodnotím veľmi pozitívne a odporúčam ju každému kto má rad romantiku. Odporúčam ju aj tým, ktorý nemajú radi milostné trojuholníky, pretože to v tej knižke ani necítite i keď tak je.
Celú sériu texting zbožňujem a ako aj predošlé knihy tak aj tato posledná je humorná, pikantná a plná lásky. Denver a Sheparda sme už mohli zaregistrovať v predošlých knihách. I keď Sheparda asi väčšina z vás nenávidí kvôli jeho činom v prvom diely, tak tu si ho zamilujete. Už od začiatku som sa veľmi bavila na tom ako sa títo dvaja dávali dokopy. V tejto časti sa môžeme vo forme správ vrátiť v nejakých kapitolách do minulosti, kde sa dozvieme ako to celé začalo a čo sa stalo a čo sa pokazilo. Taktiež milujem Capitána a Buckyho. Tie prezývky sú úžasne.
Verím, že príbeh Denver a Shepa si zamilujete rovnako ako som si ho zamilovala aj ja. Veľmi som sa nasmiala počas čítania tohto príbehu a viem že sa na ich humore a sarkazme tiež veľmi nasmejete. Škoda že tato séria konči, no keď niečo končí, niečo nové začína.
Do príbehu Monty a Robbieho som sa zaľúbila. Monty mi vo veľa veciach pripomínala mňa a nie len správaním ale aj činmi. Dokonca tento celý príbeh mi trochu pripomínal aj to ako som sa dala dokopy so svojim priateľom a tiež sa to začalo stretnutím (no nie takým aký mali Monty a Robbie), naše stretnutie bolo na Malte a potom iba spoznávaním sa cez správy. Volal má von a ja som ho stále odmietala. Boli sme najlepší kamaráti do doby kým sme sa nedali dokopy. I keď sa tento príbeh trochu podobal mojej realite tak som sa veľmi nasmiala na tom ako Robbie sa rozprával o Monty so Zachom a úplne som sa zamilovala aj do malého Xaviera. Bol taký roztomilý a milý. Najviac má však asi pobavila veta, ktorou Robbie na začiatku knihy dostal Monty. “Ahoj Monty! Chceš vidieť môjho pytóna?” Milujem tuto vetu, je úžasná a ešte viacej som sa na nej nasmiala keď v knihe vysvitlo ako je myslená jedna časť tejto vety. Taktiež sa mi na tejto knihe páčilo to ako sa tu častejšie objavovali aj predošlé postavy ako napríklad Delia a Zach.
Príbeh Monty a Robieho vám odporúčam všetkými desiatimi a verím, že si ho zamilujete tak ako aj ja. Dej vôbec nie je nudný, práve naopak veľa sa pri ňom nasmejete. Ani sa nenazdáte a budete čítať poslednú stránku tejto knižky.
Hlavne postavy Zoe a Caleba poznáme už z predošlej knihy “Láska cez Správy”, kde ale stvárňovali vedľajšie postavy. Príbeh sa začína hľadaním spolubývajúceho pre Zoe keďže aa Delia sťahuje k Zachovi. Ozve sa však, nikto iný ako Caleb, ktorý ale je aj bývalým Zoinej kamarátky. Tak ako aj jednotka aj tento príbeh začína s dopisovaním a tie dialógy boli milé a veľmi zábavné. Už od začiatku bola medzi nimi cítiť obrovská chémia. Najviac sa mi však páčili chvíle keď spolu varili, pretože som sa v týchto chvíľach veľmi videla v Zoe, keďže ani ja neviem variť, ale piecť áno. Keď Zoe dokázala pokaziť omáčku potom ako na chvíľu Caleb odišiel, som sa doslova chytala za brucho. Tak veľmi som sa smiala a tak veľmi mi to pripomínalo mna samu. Keď sa na konci odhalilo Calebovo tajomstvo tak mi to prišlo trochu urýchlené a myslím si že by to bolo lepšie keby tam bolo o pár stránok viacej.
Teagan Hunter ani pri tejto knižke vôbec nesklamala a ak sa vám páčila jednotka určite siahnite aj po dvojke. I keď mne osobne jednotka prišla zábavnejšia tak aj pri tejto sa dosť nasmejete.
Knižka bola úžasná a hodnotím ju veľmi pozitívne. Zatiaľ z tejto serie Texting odporúčam obe knihy, jednotku aj dvojku, každému kto má rad romantiku.
Normálne sa neznáme číslo ignoruje, no Delia naňho odpíše s tým, že to môže byt jej brat. Vysvitlo však z toho, že to bol len omyl, nesprávne číslo, no aj po tomto zistení si Delia aj naďalej písala s neznámym Zachom. Obidvaja si veľmi rozumeli a tak sa začali aj stretávať. Delia aj Zach sú úžasný. To čo stvarali bolo veľmi vtipne a určite by ste si mali prečítať ich príbeh. Najviac milujem tú časť, keď sa Delia chcela ospravedlniť Zachovi, že mu neverila a nespraví to normálnym spôsobom, ze povie prepáč. Nie, ona mu musí ukradnúť kozu. Delia a jej najlepšia kamarátka Zoe to celé naplánovali, no potom im nakoniec aj pomohol Zachov najlepší kamarát. Bože milujem tuto partu a najviac Zacha a Deliu. Obi dvaja sú extrémne šialený a to na nich milujem.
Kniha je veľmi zábavná a rýchlo sa číta, aj kvôli tomu, že do deja sa rýchlo dostáva a aj to, že veľa strán je vo forme správ. Knihu hodnotím veľmi kladne a som zvedavá či sa bude páčiť aj vám.
Peklo pre veľa ľudí je miesto zatratenie, no pre Emiliu je to miesto plne informácii, vďaka ktorým sa priblíži blízke ku nájdeniu svojej sestry. Dobrovoľne uzatvorenie krvavej dohody s Prideom, jej umožní vstúpiť do podsvetia, kde žiadne tajomstvo nie je v bezpečí, dokonca ani to Diablovo. Wrath a Emília sa viacej spoznávajú a tá chémia medzi nimi? O tom niet slova, bola úžasná. Wrath je úplne zlatíčko, to ako bol pozorný a ako sa vždy musel uistiť, že je v poriadku bolo od neho veľmi zlate. Milujem to.
Tak ako jednotka aj tato kniha je veľmi pútava a zábavná. Odporúčam ju každému komu sa páčila jednotka a tým čo sa nepáčila, dajte tomu ešte šancu. Veľmi som si užila čítanie tejto knihy a už sa neviem dočkať na pokračovanie. Prosím rýchlo sem s ním.
Budem úprimná. Preferujem viacej takú tú klasickú romantiku, no toto bolo, páni. Nemám slov. Povedzme si úprimne, koho by neuviedol pekelný princ? Wrath a Emília sú spolu taký rozkošný a milujem ako sa na začiatku nenávideli, a postupne to prerástlo do niečoho romantického. Tato kniha je dôkazom toho že hranica medzi láskou a nenávisťou je naozaj veľmi tenká. Emília nikdy netušila, že pátranie po vrahovi jej sestry sa kvôli nešťastnej chybe pri vyvolávaní démona tak skomplikuje. Zapletie sa s hriešnymi, s tými najnebezpečnejšími tvormi celého sveta.
Prvých asi 20 strán je takých nudnejších, no po smrti Vitorie sa to veľmi rozbehne. Kniha je pútavá, zábavná a medzi Emiliou a Wrathom je veľmi cítiť sexuálne napätie. Dej je napísaný úžasne a knihu som nepustila z ruky skôr ako som ju dočítala. Už sa neviem dočkať kedy sa pustím do pokračovania a odporúčam tuto knihu každému, aj tým čo moc fantasy nemusíš, pretože verím, že po tejto knihe budete fantasy milovať.
Twisted games je pokračovanie prvej knihy Twisted Love. Tento diel sa nedá ani porovnať s predchádzajúcim. Bridget, korunná princezná, a Rhys, jej osobný bodyguard, sú spolu tak zlatí. Tá chémia medzi nimi je počas príbehu veľmi hmatateľná, úplne sa k sebe hodia a len blázon by hovoril opak. Potom ako sa Bridgetin brat vzdal koruny, kvôli láske, sa z Bridget stane následníčka trónu a so sebou privedie rôzne komplikácie.
Bridget mi prirástla k srdcu už v prvom diely, zatiaľ čo Rhys sa tam nijak zvlášť neprejavoval, čiže som úplne nevedela čo si mám o ňom myslieť, no v tomto diely som si ho hneď obľúbila, keď som ho začínala spoznávať cez jeho pohľady. Láska medzi Princeznou a bodyguardom zakázaná, tak ako sa popasujú s ich narastajúcimi citmi?
Knihu Twisted Games odporúčam všetkými desiatimi pre každého kto má rad romantiku. Viem, že láska medzi princeznou a bodyguardom môže byť klišé, no tato knižka naozaj stojí za prečítanie. Príbeh je napísaný veľmi pútavo, nemá hluché miesta a do postáv sa zamilujete hneď na začiatku.