BFJ BFJ komentáře u knih

☰ menu

Lazar Lazar Lars Kepler

Mám hodně ráda serii s Joonou, a severské detektivky obecně, ale tahle kniha mě hodně zklamala. Zbytečně mnoho násilí, nadlidský superpadouch a vlastně i absence zajímavého příběhu. Asi jsem vyměkla, ale tahle kniha mě prostě vůbec nebavila právě i díky- řekla bych až přílišné -brutalitě... dočetla jsem ji jen z povinnosti. Škoda.

27.12.2018 1 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Příjemná, pohodová četba. Příběh je celkem zajímavý a není zcela průhledný,až do konce jsem si nebyla jistá jak to dopadne.

27.12.2018 3 z 5


Spiaci obri Spiaci obri Sylvain Neuvel

Skvělá kniha. Nejprve mne odrazovala forma zpracování(rozhovory, zprávy atd...), ale moc dobře se četla a bavila mne. Po dlouhé době kniha přečtená téměř na posezení.

12.07.2018 4 z 5


Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Zábavně, napínavé, dobře a rychle se čte. Rozhodně doporučuji zkusit.

29.02.2016 5 z 5


Nekonečné moře Nekonečné moře Rick Yancey

Pátá vlna byla dobrá, rychle se četla, dokázala udržet pozornost. V této knize už to nebylo tak dobré, dějově to víceméně stojí na místě. Pořád je to celkem čtivé, ale už to přešlo do těch klasických nelidsko-lidských romantických příběhů.... škoda. Ale třeba třetí díl překvapí....

26.12.2015 3 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Čtivé a zábavné, akorát mi to prostě až moc připomíná Forest Gumpa. Lepší je část ze "součastnosti" ta je originálnější.

21.07.2015 3 z 5


Stahovač Stahovač Neal Asher

Moje nejoblíbenější kniha od Ashera, díky téhle jsem přečetla i všechny ostatní, které jsou dobré, ale na Stahovače nemá žádná. Důkladně promyšlený svět, zábavné postavy. Přečteno několikrát dokola, až se mi začala rozpadat obálka. Doporučuji všem milovníkům pořádné sci-fi. Něco takového jen tak nenajdete.

21.07.2015 5 z 5