bezzink bezzink komentáře u knih

☰ menu

Léto divokých květin Léto divokých květin Kathryn Taylor

Popravde bych mela dat max 4 hvezdy, ale pribeh se odehraval v mem milovanem Cornwallu! A ten je pro me absolutni srdcova zalezitost a strasne rada jsem se tam vratila aspon pomoci radku.
Kazdopadne pribeh je to miloucky, ke konci ukrutne sladky, ale jednoznacne velice ctivy. Od autorky je to ma druha kniha a vim tedy kam priste sahnout, pokud budu chtit neco prijemneho, nezne romatickeho, velmi spisovneho, bez vulgarnich vyrazu nebo vyrazne erotiky.
Jedine, co mi vazne vadilo bylo neprelozeni osloveni postav. Z jakeho duvodu? Pusobilo to dost rusive.

18.04.2024 5 z 5


Nejtemnější úsvit Nejtemnější úsvit Aly Martinez

Clovek by se mel skoro dle anotace bat, ze to bude moc niterne a srdcervouci, ale neni tomu uplne tak. Urcite autorka pise hodne ctive, ale stejne to na me nema takovy dopad, jaky je asi zamyslen. Nijak extremne me to netrizni a to ja jsem na breceni u knih fakt expert. :)) Pochopila jsem uz u knihy Z popela, ze se autorka snazi sokovat, ale je to celkem pruhledne. Kazdopadne nechci spoilerovat. Jinak mi to dost pripomina film Ztraceni v mori.

15.04.2024 4 z 5


Ever: Když se mě dotkneš Ever: Když se mě dotkneš Nikola Hotel

Uzasna zalezitost! Bylo to neuveritelne ctive. Za dva vecery hotovo. Tenhle skvost muzu popsat jednim slovem: INTENZIVNI. Vsechny jejich doteky, pocity, myslenky, ciny byly neskutecne intenzivni a skoro hmatatelne, proste na dosah. Vsechno jsem to prozivala a citila s nimi. Strasne jsem to hltala, fakt knizni slast. :)) Hodne cenim velke mnozstvi kapitol z pohledu Davida. Vetsinou je zensky pohled v presile, ale tady to bylo dost vyrovnane. No nic, musim sehnat dalsi dil, a to rychle.

13.04.2024 5 z 5


Tanec vášní Tanec vášní Sabrina Jeffries

Dalsi pekny pribeh. Male bezvyznamne plus ma u me Clara, ktera zvladala muzskou anatomii o dost lepe, nez jeji predchudkyne v serii.

07.04.2024 4 z 5


Nevydařená pomsta Nevydařená pomsta Sabrina Jeffries

Takovy pekny prumer. Oproti predchozim dilum musim hvezdu ubrat. Chvilemi to bylo skutecne hloupe a detinske. Co ocenuji je velky prostor pro Rosalindu a Griffa. :)) Konec teda opet hloupoucky, ale tak i mistr tesar se nekdy utne.

04.04.2024 3 z 5


Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou K. A. Tucker

Pro me zatim nejslabsi ze serie. Charlie mi byla nesympaticka a nedalo se mi s ni soucitit. Taky ten vek mi k jejimu chovani vubec nesedel. Cain jako pravy superman vse vyresil lusknutim prstu.

31.03.2024 3 z 5


Příběh srdce Příběh srdce Kathryn Taylor

Velmi mily a ctivy pribeh. Neuskodil by ovsem propracovanejsi dej, kdyz se jedna dokonce o dva pary. Bylo to hodne, hodne oddechove, takove na povrchu, bez hloubky. Trefne to tu nekdo popsal, jako nemecky romanticky film. S cimz tedy souhlasim. Kazdopadne ale na to, ze mam rada v romantarnach humor a slovni prestrelky, tak tady mi to vubec nechybelo. Takze to ve vysledku muzu doporucit.

25.03.2024 4 z 5


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Pohodova, vtipna, mila a ohromne ctiva romantika, kterou jsem sfoukla za dnesek. Kdyz to srovnam s jinou knizkou s tematem zenske bodyguardky, tak je to nebe a dudy, aspon z meho pohledu. Tady jsem dostala presne to, co mi u te druhe knihy chybelo. Vrele doporucuji.

21.03.2024 5 z 5


Formulista Formulista Michaela Schmiedlová

Pardon, bohuzel nadseni nesdilim. Anthony mi byl nesympaticky. Odtazite chovani nebo rovnou ignor, nemluveni, to mi fakt vadi. Nelibilo se mi, ze Vanessa vlastne musela porad cekat, jakou ze to naladu Tony bude mit a podle toho se zaridit. Prisla mi proste v nevyhode a moc na nem visela. On ji zadnou lasku ani naklonnost neprojevoval vlastne az do prvniho sexu. Proste ten jeho poker face byl moc za hranou. Zadnou chemii jsem necitila, dokonce ani po jejich sblizeni ne. Kniha mi neprisla ani treba vtipna a taky kdyz uz tam probihal nejaky dialog mezi Tonym a Vanessou, bylo to odbito jen v par vetach.
Jinak formulistu jsem si predstavovala jako Zaca Efrona. :))
Jo a miluju Susan Elizabeth Phillips, kdo neznate jeji tvorbu, okamzite se s ni seznamte! Hlavne Polibek andela.

21.03.2024 3 z 5


Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

mmmmm mnami! Mne se to teda libilo. Jo byla tam ruzna klise a nepravdepodobne nahody, ale to se tak proste v tehle knihach stava, ze. Kdyz si chci precist romantarnu, ktera je realisticka, vim kam sahnout. Zrovna tak, kdyz si chci precist nejakou zhavou blaznivinu, jako treba tuhle. :)) Navic ja mam linku hate to love nejradsi.

18.03.2024 4 z 5


Darebákova sázka Darebákova sázka Christi Caldwell

Nebylo to moc ctive. Helena se porad dokola v myslenkach opakovala. A ano, vime jak zeny byly znevyhodnene oproti muzum, ale resit to na kazde strance bylo uz docela unavne. Jo a jsem rada, ze nejsem jedina co si vsimla ty skandalni sceny, kdy Helena davi a pak se libaji. (Smajlik s vykulenymi oci). Jako chapu, ze v te dobe to s hygienou bylo na stiru, ale teda toto je moc.

16.03.2024 3 z 5


Z popela Z popela Aly Martinez

Hodne zajimava kniha. Moje prvni od autorky a urcite vyzkousim i dalsi. Musim souhlasit s Ketfl, po precteni anotace jsem se bala, co to udela s mymi emocemi. Ale je to vazne napsane tak, ze to cloveka uplne nezdime. Ve 3/4 knihy je to teda na muj vkus az prilis presladene, proste dokonalost a clovek uz jen ceka na ten bod zlomu. Zaver pomerne prekombinovany, ale jsem prekvapena, ze se toho nechytl zadny scenarista. Pribeh mi prijde jako typicky adept na zfilmovani.

13.03.2024 4 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Prvni dil jsem nedocetla. Duvod je v mem hodnoceni. Po dvou letech jsem si ale rekla, ze dam autorce znovu sanci. A udelala jsem tak velice spravne. :)) Byla to neuveritelne zabavna knizka. Pribeh byl tedy dost trivialni, ale vsemozne vtipne prestrelky a sarkasticke poznamky stacily k tomu, aby to bylo super ctive. A navnadilo me to na dalsi dila autorky.

11.03.2024 4 z 5


Experiment s láskou Experiment s láskou Christina Lauren

(SPOILER) Za me tedy ano, ano a ano. Je to jednoducha romanticka jednohubka. S nejakou realitou to nema mnoho spolecneho. Ale no a co? Nekdo tady psal, ze bylo od zacatku jasne, jak to cele dopadne. No tak to je snad jasne pokazde ne? :)) Je nam vsem prece zrejme, ze Connora do te souteze nejak zatahnou, aby to melo happyend, ale jednoduse nas bavi sledovat tu cestu. Je to proste oddechovka, pohadka o lasce. A za me dvojka lepsi nez prvni dil.

07.03.2024 4 z 5


Taková, jaká jsi Taková, jaká jsi Beth Moran

Bylo to bajecne cteni. Komu nevadi srdecne prostredi s originalnimi postavami a nezny pribeh o hledani sebe sama se spetkou romantiky, muze jit smele do toho. Ovsem necekejte zadne buseni srdce, jiskry, zhavost a velkolepy pribeh o ni a o nem. Ne, o to se v teto knizce skutecne nejedna. Jde hlavne o mezilidske vztahy, sousedske vztahy, pristupy k zivotu a ac se to muze zdat nekomu nudne, mne se to moc libilo. Bylo to o zivote, zadne umele vyvolavane zapletky, proste plynuly vyvoj s tim, co zivot muze prinest.

05.03.2024 4 z 5


Lovec Lovec L. J. Shen

Ja to mam se Shen tak pul na pul. Nektere knihy jsou TOP a jine uplny opak. Tahle byla takovy horsi prumer. Jako ctive to je, ale kazdopadne ten pribeh na me pusobil jako blabol. A klasicke klise, kdy on je bozsky samec a ona osklive kacatko uz me celkem moc nebavi. Z cele knizky mam pocit, ze kdyby Hunter nebyl donucen, pravdepodobne by si o Sailor ani kolo neoprel. Chemie byla takova, ze vlastne zadna nebyla. Mam kazdopadne radsi o neco starsi postavy, co se dokazi chovat dospele. Takze na Cilliana se tesim.

03.03.2024 3 z 5


Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

Tahleta Abby, to je teda neco. Nekde kolem 30te stranky jsem si rekla: “Boze, tohle bude skvely. A pratele, taky ze bylo!
Abby umi psat neuveritelne ctive a predevsim realisticky. Mam moc rada takove ty prastene, pohadkove romantarny, kde je klise vedle klise, ale je to stale jen pohadka.
Zato tyhle v podstate opravdicke pribehy ze zivota, to zboznuju, to je za me absolutni TOP.

Zatracene, dalsi kniha az v cervnu? A 13 lidi z databaze uz to cetlo. Zivot je nefer. :))

01.03.2024 5 z 5


Jedna malá lež Jedna malá lež K. A. Tucker

Dalsi emocni smrst, sice ne tak velka jako u jednicky, ale i tak dost vyznamna. V urcite rovine i pomerne osobni. Kazdopadne jednoznacne to bylo na muj vkus dost divci, vicemene YA cetba oproti Kacey, kde to vyznivalo o moc vic dospele. No a doktor Stayner, to je vlastne uz trochu i fantasy zanr no ne? :)) Takze od vseho trochu.
Uvidime, cim prekvapi Cain.

29.02.2024 4 z 5


Pán temnot Pán temnot Elizabeth Hoyt

Krasne to bylo, jako vzdy!
Nechtela jsem ani docist, protoze jsem se bohuzel dozvedela, ze Baronet neplanuje vydani dalsich dilu! :((
Elizabeth napsala dalsich 7 dilu serie Maiden Lane.
O Maximusovi a Artemis, jejim bratru Apollovi, Asovi anebo o kapitanu Trevillionovi a Pheobe nebo Alfe a dalsich.
Achjo holky, takze leda zkusit v anglictine.

28.02.2024 4 z 5


Zloděj stínů Zloděj stínů Elizabeth Hoyt

(SPOILER) Bavi me to moc. A vsimly jste si, ze skoro vsechny zeny v teto serii byly zkusene vdovy? Nemusime byt svedky ostychavosti, stydlivosti a hlavne nevedomosti vsemoznych panen. A kdyz uz autorka udela z nekoho nezkuseneho, pak z muze a to mi prijde jako unikat. A vazne to bylo dost sexy. :))
No a jinak ctivost je zase extremni. To asi ani v tehle serii nikoho neprekvapi.
Jen skoda te obalky, to je otres.

26.02.2024 5 z 5