Barou Barou komentáře u knih

☰ menu

Bábi Jarka aneb Já se mám, že tě mám Bábi Jarka aneb Já se mám, že tě mám Anna Divišová

Opravdu se tenhle příběh stal? Je vážně možné mít se svojí babičkou tak silné pouto, které vás k ní bude naprosto přirozeně táhnout, skoro každou volnou chvíli? Je možné, si svoje místo v životě najít na vesnickém statku, obklopení rodinou a dobrým domácím jídlem? Vskutku je a dokonce to dává obrovský smysl, bohužel jak už to bývá, život umí být i hořkosladký...

20.02.2024 5 z 5


Návrat krále Návrat krále J. R. R. Tolkien

Tolkien je maly buh! Jeho svet fantasy a promyslene Stredozeme se nemuze rovnat jen tak necemu (promin G. Martine).

08.09.2015 5 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

To byla zase jizda! Pokracuju ihned ve tretim dilu. Bravo Kalle Blomkvisti.

07.08.2015 5 z 5


Kostičas Kostičas Samantha Shannon

Jo? Kniha sama o sobe fakt zajimava a propadla jsem ji hned od zacatku, jen me na zacatku desily sama cizi slova (slovnicku jsem si samozrejme vsimla az na konci knihy!). Moje poteseni cekat na dalsi dil a na to jak to dopadne se strazcem a Paige.

30.05.2015 5 z 5


Příběhy z olivového ostrova aneb Když na Korfu kvetou mandloně Příběhy z olivového ostrova aneb Když na Korfu kvetou mandloně Pavla Smetanová

Bez nadsázky můžu říct, že příběhy (potažmo blok) pro mě byly průvodce, když jsem začala žít na jednom z Řeckých ostrovů. Tisíceré díky paní Pavlo, za úsměvné vyprávění a možnost pochopení řecké mentality, ikdyž jsem ji vlastně ještě pořádně neznala.

22.04.2015 5 z 5


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Na začátku knihy jsem neměla ponětí, do čeho se to vlastně pouštím. Kniha přečtená za 4 dny v nekonečném úžasu - jak jen ten Terry Hayes mohl napsat něco tak úžasně propracovaného? Tolik příběhů, tolik skoků z místa na místo a k tomu tajný svět zpravodajských služeb. Plus dávám popisům východního světa a západní kultury. Celý, navíc velice aktuální příběh Saracéna a Modrého jezdce mě od začátku až do konce bezmezně nadchnul.

06.02.2015 5 z 5