Athelstan Athelstan komentáře u knih

☰ menu

Dům mrtvých Dům mrtvých Steven Erikson (p)

Stevene, Stevene, vy jste mi teda dal....chvílemi jsem přemýšlel, že už nebudu pokračovat dál, protože jsem už na to neměl sílu, ale vy jste si mě vždycky získal zpět a já četl a četl. Snad nikdy jsem se nesetkal s tak složitým obsahem. Jsem rád, že existují internetové stránky, kde jsem se mohl ujistit, kdo je kdo a s kým je, protože přehršel postav s šílenými jmény mi dával zabrat asi nejvíc (byl jsem líný a jelikož jsem to četl ze čtečky, neměl jsem chuť pořád přeskakovat na rejstřík), ale i tak se těším na třetí díl a musím dát plnou, protože umíte psát a dokážete člověka zaujmout, pobavit, rozesmát, ale i dojmout a za ten skvělý konec musím dát plnou :)

07.03.2016 5 z 5


Plná slávy Plná slávy Bruce Marshall

Vtipná, vážná...krásný katolický humor. Jedna z nejlepších knih, co jsem četl...

21.06.2015 5 z 5


Měsíční zahrady Měsíční zahrady Steven Erikson (p)

Erikson má velmi zajímavý styl psaní...po prvním nahlédnutí (zhruba po 100 stránkách) jsem knihu odložil, ztrácel jsem se v postavách a čtenář hned od začátku byl vržen do dění. Nakonec jsem se ke knize vrátil po delší době a musím říct, že mě na podruhé nadchla. Perfektní popisy. Erikson dokáže čtenáře dějem pohltit. Rozhodně doporučuji. Důležitou pomůckou v knize je rejstřík postav a použitelná mapa.

29.01.2015 5 z 5


Svět ledu a ohně Svět ledu a ohně George R. R. Martin

Když jsem viděl počet stran a poté tu cenu, docela jsem se toho lekl (neznal jsem rozměry knihy). Jakákoliv nerozhodnost ohledně koupě padla ve chvíli, kdy jsem knihu vzal do ruky a prolistoval. Jelikož jsem fanda knižní série a i seriálu, tak tohle v mé knihovně rozhodně chybět nesmí. Nádherné ilustrace, spousta informací...doporučuji

29.01.2015 5 z 5