Anett525 Anett525 komentáře u knih

☰ menu

Píseň sirény Píseň sirény Alexandra Christo

Moc se mi to líbilo. Piráti, mořské příšery, to je pro mě vždy radost číst. Příběh byl napínavý, neotřelý a bylo zajímavé sledovat,co se stane,když se potkají dva znepřátelené světy. Ke všemu sarkasmus, což já taky můžu a knížka jako pro mě dělaná je na světě. Super.

03.05.2023 5 z 5


Dědictví krve Dědictví krve Amélie Wen Zhao

Knížku jsem si moc užila. Nabité akcí od začátku do konce. Žádná hluchá místa... Dějové zvraty, které mě nechávaly bez dechu. Super, super, super.

03.04.2023 5 z 5


Proroctví Proroctví Rick Riordan

I když už jsem na takové knihy stará,tak jsem se u tohoto dobrodružství nasmála, jako malá holka. Leo je skvělý a když se k výpravě přidal Hedge , tak celý příběh dostal tu pravou šťávu. Rick prostě umí a nezklame.

08.02.2023 5 z 5


Temná kněžka Temná kněžka Margaret Rogerson

Po dlouhé době příjemná, čtivá fantasy bez romantické linky. Postavy sympatické, především přízrak jsem si hned oblíbila. Svět plný temnoty a duchů byl pro mě taky velké plus. Moc se těším,až vyjdou další díly,které si nemůžu nechat ujít.

11.01.2023 5 z 5


Půl krále Půl krále Joe Abercrombie

Mám ráda putovní fantasy: plavba na moři, cestování, snaha přežít, sympatická parta... Nepřátelé ze kterých se stanou přátelé... To vše jsem v této knize dostala a naprosto jsem si to užila. Takže ano,za mě tato knížka stojí za přečtení a určitě se vrhnu i na další díly.
"Smrt čeká na všechny."

18.09.2022 5 z 5


Supernova Supernova Marissa Meyer

Wau, tak to byla teda jízda.

Od půlky jsem nechápala kolik se toho na pár stranách stalo a jak to celé dopadlo. Četla jsem se zatajeným dechem a kroutila hlavou. ( V dobrém slova smyslu.) Bylo to fenomenální zakončení série a musím říct, že poslední díl byl vymazlený.

Je pravda,že mi nějaké zvraty byly jasné už před odhalením, ale to nic neubralo na kouzlu, které série skrývá.

Doporučuji každému milovníkovi tohoto žánru. :)

02.08.2022 5 z 5


Protivníci Protivníci Marissa Meyer

Tahle série mě opravdu chytla. Mám ráda oba hlavní hrdiny. Jsem zvědavá na další díl,ale nevím,jestli mám číst rovnou dál,nebo si poslední knihu ze série šetřit. :D Sice mi přišlo, že tento díl nebyl moc nabitý akcí, ale i tak mě to nutilo číst, protože mě zajímalo, jak bude děj pokračovat. Moc hezky napsané a závěr fenomenální.

09.07.2022 5 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Moc se mi to líbilo. Skvělá zápletka, vtipná, oddechová kniha. Cestování časem a historický Londýn je snad ta nejlepší kombinace, co může být.

06.05.2022 5 z 5


Most duší Most duší Victoria Schwab

Skvělé, úžasné a okouzlující jako dvě předešlé knihy. Milý, tajemný a napínavý příběh,který nezklame. Moc jsem si čtení užila. Miluju tuhle duchařskou bandu. :)

24.04.2022 5 z 5


Jiskra v popelu Jiskra v popelu Sabaa Tahir

Tak to byla jízda... Užila jsem si každou stránku. Propracované postavy, které nejsou přímočaře dobré nebo zlé. Napínavý příběh od kterého se člověk nemůže odtrhnout. Bylo to skvělé a jsem zvědavá,jak to bude dál.

08.01.2022 5 z 5


Přízraky noci Přízraky noci Kateřina Ševčíková

Mně se autorka trefila na 100% do vkusu. Sice bych brala,aby byla kniha delší,ale jen proto,že se mi nechtělo přestat číst. :)

Za mě skvělé postavy, úžasný svět, nadpřirozené bytosti a ještě se Slovanskými kořeny,prostě se v knížce objevilo vše,co mám ráda,takže dávám plný počet a budu doufat,že toto není poslední autorčin počin, čte se moc hezky. :)

03.01.2022 5 z 5


Bohové a monstra Bohové a monstra Shelby Mahurin

Za mě musím říct, že to bylo skvělé zakončení této série. Kniha mě bavila od začátku do konce a i když autorka děj protahovala, knížku jsem si natolik užívala,že mi to absolutně nevadilo. :D Hlavně mi udělalo radost,že se ke Claudovi a jeho "lidem" přidaly do děje další nadpřirozené bytosti a to já vždy ocením. :D
Občas se v knize objevila chyba, ale za to autorka nemůže,jak byl proveden český překlad.
Takže já jsem nadmíru spokojená a těžko se mi svět Lou a Reida opouštěl.

12.12.2021 5 z 5


Zrádcova dýka Zrádcova dýka Kevin Sands

Christopher a jeho parta opět nezklamali. Skvělá série, síla přátelství. Další oblíbenec Květinka.

Už ať vyjde další díl, protože ten konec... Jsem zvědavá,jak to celé s Havranem dopadne.

04.12.2021 5 z 5


Amari a Noční bratři Amari a Noční bratři B. B. Alston

Skvělé. Svět magie a nadpřirozených bytostí, napínavý příběh, super postavy. Nemám co vytknout. Přesně taková knížka,jakou mám ráda.

19.11.2021 5 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Nesouhlasím s názory,že je tato kniha vykrádačka. Víly a jejich svět mají nejaké charakteristické rysy, takže podobnost v tomto ohledu mi absolutně nevadila. Ubírám jednu hvězdu za to,jaká je Brie nadržená samice :D, to mi lezlo na nervy. Jinak se mi příběh líbil a ráda si přečtu další díly. :)

12.11.2021 4 z 5


Dcera zimy Dcera zimy Vladimíra Šebová

Tak to bylo krásné čtení. Úplně koukám, že se jedná o fantasy z pera Slovenské autorky,protože by se od ní mohl kdejaký zahraniční autor učit. Opravdu úžasné, temné tak akorát, nevtíravé, propojování minulosti a současnosti a postupné odhalování zápletky. Skvěle, skvělé, skvělé a už se těším,až od autorky vyjde další kniha,protože určitě nebude moct chybět v mojí knihovně.

27.10.2021 5 z 5


Alchymistova šifra Alchymistova šifra Kevin Sands

Tak to bylo něco... Knížka pěkná od začátku do konce. Nebylo v ní jediné místo,které by mě nudilo nebo nebavilo. Skvělý neotřelý příběh, napínavý děj...Úžasné, sympatické, inteligentní hlavní postavy. Skvost mezi knihami.

09.10.2021 5 z 5


Pravidla pro holky Pravidla pro holky Candace Bushnell

Nooo,jako když se vezme v potaz,že jsem na takové knížky stará, tak to nebylo špatný. Jen teda ta Marin, to bylo dílo...Četlo se to samo, přečetla jsem za jeden den,ale vím,že jednou a stačilo.

01.10.2021 3 z 5


Zjizvený král Zjizvený král Leigh Bardugo

Konečně jsem se pustila do této krásky, návrat do grishaverse byl úžasný, užila jsem si to na plné čáře, především i díky tomu,že v knize měla hodně prostoru jedna z mých nejoblíbenějších a to Nina (a setkání s Trasselem bylo prostě top strop :D. ) Miluju to a už se těším na Vládu vlků.

28.09.2021 5 z 5


Sběratelka sirotků Sběratelka sirotků Ellen Marie Wiseman

Druhá kniha od této autorky,kterou jsem četla a opět pecka. Napínavý příběh, neotřelé téma. Skvěle.

22.09.2021 5 z 5