andrea0310 andrea0310 komentáře u knih

☰ menu

Adora Adora Bertrice Small

Ani ten sex obsah knihy nezachránil.

17.03.2018 2 z 5


Ďábelská kráska Ďábelská kráska Bertrice Small

Autorka začala zajímavě a sexuální scény také zvládla, ale znovu už si knihu určitě nepřečtu.

17.03.2018 odpad!


Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Oproti božské sérii mi tato kniha začínající sérii vášnivců moc neučarovala. Parádní sex, to se nezapře, ale nemělo to to kouzlo (asi mi chybělo schodiště, střecha domu nebo pokoj v domě rodičů, co dodat :D). Děj mne nevtáhl a nechápala jsem, proč si ti dva spolu prostě normálně nepromluví. Ale ten konec byl fajn. Knihu jsem si sehnala v Pdf formátu, ale třeba se mi po ní jednou zasteskne a koupím si ji. Uvidím, co přinese další díl (sprosťák) :).

16.02.2016 3 z 5


Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

Nabíječ byl originální, duchaplný, parádní. U roštěnky už jsem však moc nadšená nebyla. Příliš mnoho depresivních výlevů a sklonů ke zveličování problémů. Ohledně Cliva jsem skutečně cítila trnutí (láska ke zvířatům se nezapře), ale jinak mě to moc nenadchlo. Kdybych si knihu koupila, už bych ji prodávala. Pouhé 3 hvězdičky. Snad bude hřebec v lepší formě :).

16.02.2016 3 z 5


Město nebeského ohně Město nebeského ohně Cassandra Clare (p)

Uspokojivé zakončení, u Simonovy části jsem brečela jako želva. Celé to napětí, čekání na nějaký ten sex - škoda, že po tolika žhavých scénách nás autorka tak trochu vypekla. Ale jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo, i když jsem osobně moc nepřilnula k řešení lovců stínů. Znají svoji historii, znají historii "civilů" a přes všechna varování dělají ty samé chyby pořád dokola. Na druhou stranu, já bych královnu víl hnala pod gilotinu, i když to už je věc jiná :D. Co mě nejvíce mrzelo, byly části, kterými si autorka dělala návaznost na další sérii. Je to důležité pro další sérii, ale tady to bylo takové utahané, vždy jsem u toho knihu odkládala, měla jsem nutkání tyto pasáže přeskočit. Ani se na další sérii, kdy se dívka bude rozhodovat mezi láskou a poutem parabátai, budou u toho démoni a spousta dospívajících hormonů, netěším. Ale i přes to dávám 4 hvězdičky (nejnižší hodnocení knihy z celé série).

16.02.2016 4 z 5


Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

3 hvězdičky jen za ten sex v motelu. Na českou autorku to ušlo tak na 2 hvězdičky (a to je u mě poklona, protože nevím proč, ale české spisovatelky prostě nemají ten šmrnc). Co mi ale skutečně kazilo celou knihu, tak to byly všechny české obraty - malý Jarda, jako slepice po flusu... To tam nemělo co dělat...

12.11.2015 3 z 5