Amymal Amymal komentáře u knih

☰ menu

Sophiina voľba Sophiina voľba William Styron

Nechutne perverzni, tohle se v roce 2020 cist neda.

07.12.2020 2 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Tak tohle ne, pateticka (lec ctiva) cervena knihovna. Neuveritelne stupidni a vykonstruovany dialogy, logiku pozbyajici kostra pribehu a plottwist na konci uz jenom pobavi. Meh

11.03.2020 2 z 5


Ku-klux-klan: Tady bydlí láska Ku-klux-klan: Tady bydlí láska Katarzyna Surmiak-Domańska

Ja myslim, ze knizka je napsana skvele. Umne prolina popis udalosti ze srazu KKK (ktereho se autorka ucastni) s historickymi udalostmi a pribehy KKK obeti. Libi se mi, jak autorka vtipne vykreslovala absurditu samotnyho hnuti.

08.01.2020 5 z 5


Devadesátky! Devadesátky! Johana Fundová

Ten jazyk se neda cist, obraty jak z knizky pro deti, vsechny odstavce jako by byly uplne prazdny, jenom nevzhledna “potouchla” kase. Krom toho sledovani Instagramu knihy vam v podstate odkryje veskerej obsah a knizka je potom vlastne uplne zbytecna koupe. Meh

02.01.2020 2 z 5


Paprika Paprika Jasutaka Cucui

Skoda ze namet s takovym potencialem nedostal zpracovani jaky by zaslouzil. A beztak se urcite tvurci a Inception inspirovali presne touhle knizkou.

22.11.2016 3 z 5


Axolotl Roadkill Axolotl Roadkill Helene Hegemann

Necitelny, autorka se snazi tak moc svym stylem vymezit, ze prestrelila uplne.

06.09.2016 odpad!


Christiane F. – Můj druhý život Christiane F. – Můj druhý život Christiane Vera Felscherinow

Forma asi pro spoustu lidí neskousnutelná, souhlas, ale neztotožnim se s názorem, že je to snůška sebelítosti a sebeobhajob. Nemyslim si ani, že by se chtěla pochlubit tou spoustou celebrit, kterou díky svý pochybně "vydobytý" slávě získala, naopak si myslim, že spíš chtěla popsat to absurdno, jak se člověk jen díky zpovědi ze svý závislosti dostane do tryskáče s Davidem Bowiem. Ale hodnotim hodně subjektivně, moje posedlost Berlínem se možná za jednu hvězdu navíc přimluvila.

08.06.2016 4 z 5


Sběratel kůží Sběratel kůží Jeffery Deaver

Neurazí, ale o to míň nadchne. Detektivky patřej severu. A z těch logickejch chyb se mi chtělo brečet. Tři hvězdy jen za to, že jsem měla tejden co číst.

13.03.2016 3 z 5


Kyselinovej test Kyselinovej test Tom Wolfe

Bible beat generation aneb dokumentace toho nejšílenějšího road tripu jakej kdy Amerika zažila.

10.04.2014 5 z 5