AliceTief AliceTief komentáře u knih

☰ menu

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Čím dál lepší, čím dál lepší, je to úžasný příběh užívám si každou chvíli a doslova to hltám =)

21.03.2024 5 z 5


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Strašně depresivní čtení pro fanouška seriálu přátele a hlavně fanouška Chandlera, navíc s ohlednutím jak vlastně umřel. Je to velice smutný pohled na jeho život. Jednak se dozvíte spoustu věcí ohledně toho kolik toho vlastně bral, druhá věc je, že se na seriál Přátele už asi nikdy nepodívám stejně.....

04.02.2024 4 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Miluju tuhle autorku, opravdu se těším na další strhující příběh. Kniha krásně napsaná, série dobře rozjetá. Jsem zvědavá jestli se mi bude líbit víc než dvory =)

04.02.2024 5 z 5


Svědek v pokušení Svědek v pokušení Jennifer L. Armentrout

Tak na tuhle sérii se opravdu těším. Kdo je zvyklý u této autorky na krásné dlouhé čtivé příběhy, tak tady asi zažije trochu zklamání. Je to opravdu krátká jednohubka, ale za to se krásně četla. Hvězdičku ubírám za rychlý příběh, dalo by se s toho dostat víc. Každopádně se určitě těším na dalšího z bratrů.

04.02.2024 4 z 5


Nezkrotná říše Nezkrotná říše Stacey Marie Brown

No myslím, že se na tom všichni shodneme, že se nám to pěkně zamotává. Doufám, že se nám to nezamotá až moc, třeba že by našla ještě matku a otce...Každopádně je to skvělý neokoukaný příběh. Už se těším na pokračování.

09.12.2023 5 z 5


Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Twisted Hate: Nenávist na ostří nože Ana Huang

I když jsem tenhle pár moc v oblibě neměla, už z předchozích dílů, musím přiznat, že se mi velice líbí styl autorčina psaní. Vtáhne vás do děje a nepustí, nejvíce se ale určitě těším na poslední díl =)

09.12.2023 5 z 5


Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

Miluju knihy s mafiánskou tématikou a tenhle příběh je opravdu hodně dobře napsaný. Kniha se mi líbila a musím přiznat, že to bylo zas něco nového, určitě jsem zvědavá na další díly.

09.12.2023 5 z 5


Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška K. A. Tucker

Tak tohle se opravdu krásně četlo. Líbí se mi autorčin styl psaní a tato knížka obvzlášť, bulela jsem jako krokodýl. Moc krásný příběh.

09.12.2023 5 z 5


Dvojitý zásah Dvojitý zásah Mariana Zapata

No myslím, že s této knihy bude fanoušků zklamaných o něco víc. Zaca jsme si oblíbily všichni z předchozího dílu Zeď Winnipegu (U nás Srdcem proti zdi), kde ho opravdu nešlo nemilovat. Tady je za mě prostě strašně nevýrazný, mdlý. Všechny ostatní její knihy jsou plné vtipu a sarkasmu, tady opravdu ne. Chvílemi jsem se nudila. Často se mi stává, že si její knihu jen tak z nudy přečtu znovu, protože mě opravdu baví, ale tady se k tomu nechystám

09.12.2023 3 z 5


Čas pro Avu Čas pro Avu Melanie Moreland

Tuhle sérii prostě miluju, jsem fanouškem už od BAM a doufám, že jsme s ABC ještě neskončily, je to silně odpočinkové čtení, kdy můžete úplně vypustit a jen se tetelit radostí nad jednoduchostí knihy

01.11.2023 5 z 5


Quaid Quaid Jay Crownover

Mám ráda tuhle sérii, i když mi přijde, že hlavní party se týkalo cca prvních 5-6 knih, teď už to jsou jen takové jakoby bonusové kapitoly. Jsem ráda, že to pro Avett dobře dopadlo, ale další díly vůbec netřeba =)

01.11.2023 4 z 5


Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Tak tahle kniha měla opravdu energii, čte se prakticky sama, autorka opravdu umí člověka vtáhnou do děje =) hned se hrnu na další díl..

01.11.2023 5 z 5


Princezna a hráč Princezna a hráč Ilsa Madden-Mills

Možná se mi 2 díl líbil o něco víc než ten první, jinak se mi velice líbí styl autorčina psaní. Prima oddechovka

24.09.2023 4 z 5


Tetování za trest Tetování za trest M. K. Hardy

Určitě povedený díl, srovnatelní s 1 dílem, ta dvojka se moc nepovedla, ale Henry a Yumi jsou opravdu dobrá dvojka, čtení mě moc bavilo.

18.09.2023 5 z 5


Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Myslím, že kvalita příběhu nám trochu pokulhává. Jednak se mi zdá, že autorka se snaží natáhnout příběh co nejdéle a proto jsou v knize mnohdy podle mě, úplně zbytečná místa. Dále se s toho stává spíše červená knihovna, na rozdíl od předchozích dílů a dále teda by mě zajímalo co je vlastně zač, protože mi příjde, že se o tom jen všichni dohadují...prvotní, bohyně, božstvo....těžko říct

01.09.2023 4 z 5


Zrádci krve Zrádci krve Lynette Noni

Tady už mi Kiva vadila trochu víc, příběh postupoval, pořád se něco dělo, žádné hluché místo. To mě na této sérii bavilo nejvíc. Opravdu jsem zklamaná, že jsem dočetla=D. I když věřím, že by se dalo v sérii trošku pokračovat =)

01.09.2023 5 z 5


Zlatá klec Zlatá klec Lynette Noni

Opravdu druhý díl překvapil, jak byl dobrý. Většinou bývají další díly zklamání, ale tady teda ne. Strašně mě kniha bavila, i když si trošku říkám, jaká jen je ta Kiva trubka.

01.09.2023 5 z 5


Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

Tahle autorka mě stále baví, je to jednoduchá oddechovka mezi vážnými tématy. Opravdu pobavilo a určitě si od ní přečtu další díl.

23.08.2023 5 z 5


Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Pustila jsem se do prvního dílu na doporučení a velice pozitivního hodnocení a už po první knize jsem si tuhle sérii zamilovala. Konečně originální prostředí, v příběhu se pořád něco děje a ten zvrat na konci....za mě TOP kniha po dlouhé době.

23.08.2023 5 z 5


Sparrow Sparrow L. J. Shen

No musím přiznat, že jsem od autorky čekala trošku něco jiného. Né že bych byla zklamaná, autorka píše čtivě, ale čekala jsem víc

07.07.2023 4 z 5