alfina alfina komentáře u knih

☰ menu

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Tak za mě ne a ne. Začátek celkem ušel, i ten prostředek se dal, ale potom.....katastrofa. To i některé pohádky pro děti jsou děsivější :). Takhle zpackaný konec jsem dlouho nečetla. Ale jednu výhodu to mělo. S kolegyní v práci jsme se tomu hodně nasmály a tak jedna hvězdička bude za prodloužení života.

31.07.2019 1 z 5


Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Jak už tu bylo napsáno, kniha láká obalem a fotografiemi. I já sedla na pozlátkový lep a za svou marnivost byla potrestána pro mě nezáživným popisem příběhu, i když ze začátku to tak vůbec nevypadalo.
Nemohla jsem se pořádně začíst. Pořád jsem to zkoušela a dávala jí šanci, ale prostě ne a ne. Zhruba v polovině jsem to trápení ukončila. Zřejmě nejsem až takový fajnšmekr, nebo nemám cit pro tento žánr, ale ani já už další díly nechci číst.

23.01.2016 2 z 5


Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Opět vynikající kniha od mé oblíbené Tess. Napínavé od začátku do konce, nechtělo se mi dělat vůbec nic jiného než jen číst a číst. A i když jsem byla zvědavá na konec knihy, tak mi přitom bylo moc líto, že už příběh končí. Rozhodně doporučuji, ostatně jako všechny knihy od této autorky.

23.01.2016 5 z 5