Alencka Alencka komentáře u knih

☰ menu

První První Kiera Cass

Co k tomu říct ⭐⭐⭐⭐⭐
Škoda že nemá o pár desítek stránek víc, neměla bych tak rychle přečteno.

07.01.2016 5 z 5


Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Po předchozích třech dílech je pro mě Nenasytná velkým zklamáním. Gideonův pohled na věc byl sice osvěžující, ale neutáhl jinak naprosto prázdný děj. Celá kniha se mi zdála jen jakousi udržovací vsuvkou pro čtenáře, aby na autorku nezapomněli. Doufám, že příští díl bude o tolik lepší, aby vynahradil i tento zbytečný díl. Snad autorka nebude v této tendenci pokračovat, to by si Eva s Gideonem opravdu nezasloužili. :-(

16.07.2015 2 z 5


Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Celá série byla super, třetí díl trošku slabší ve srovnání s Infernem prostě cukrová vata. Po všech titulech podobného žánru, kde je sex upřednostňován před dějem, je pro mne Gabrielova trilogie příjemnou změnou. Ze zajímavého námětu a prostředí se dalo vytěžit ještě mnohem více, ale i tak velká spokojenost.

23.04.2015 4 z 5


Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Zařazuji mezi lepší tituly tohoto žánru. Moc příjemná změna nepřeskakovat po dvou stánkách děje tři stránky sexuálních scén. Uvidíme zda tato tendence vydrží i v dalších dílech i když logicky asi ne :-)
Naprostá spokojenost a za mne doporučuji.

13.04.2015 4 z 5


Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

Celá série se mi vlastně nakonec hodně líbila. I když první díl jsem dočetla až na třetí pokus, začala jsem číst hned po Padesátce, takže jsem se neubránila srovnávání. Zatím mi nevadí, že konec série je v nedohlednu je fajn se těšit na další díly a hlavně zůstala ještě spousta otázek .

24.03.2015 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Další příběh o novodobé Popelce. Jednoduchý a předvídatelný děj. Fakt nechápu čím mě tak uchvátila, že jsem si okamžitě objednala další díl. Kouzelná knížka s kouzelnou obálkou.

24.03.2015 4 z 5


Hotel v Paříži: Pokoj č. 1 Hotel v Paříži: Pokoj č. 1 Emma Mars

... takže přečteno .....
1. Trošku hůře se mi četla, asi proto, že angličtina je mi mnohem bližší než fránina a malinko jsem si nerozuměla se stylem psaní autorky, celou dobu jsem měla pocit jako kdyby se snažila svůj román povznést záplavou odborných termínů a historických postav na špičku Barletovy věže, kde se jí u kotníků jako odpad válí ostatní erotické romány, které si bohatě vystačí s několika stejnými frázemi. To se jí bohužel dle mého názoru moc nepovedlo ....
2.V půlce knihy jsem zjistila že je to taková maličká výpůjčka z Andělské tváře .... ale neurazilo mě to. S hlavní dějovou linkou týkající se bratrů Barletových jsem byla naprosto spokojená.
3. Ve všech ohledech mě opravdu hodně štvala hlavní hrdinka Elle. Naprosto jsem nepochopila wo co jí jako gou ať v sexu tak i v osobním životě.
4. Možná přečtu i zbytek abych se dozvěděla jak to dopadne s Barletovými bratry (třeba budu mít štěstí a na začátku příštího dílu skočí Elle ze skály stejně jako její předchůdkyně).
Za mě průměr, ale určitě ne průšvih :-)

14.03.2015 3 z 5


Twilight sága (box) Twilight sága (box) Stephenie Meyer

Někdo tuhle ságu nenávidí, někdo miluje. Já jí miluju a pokud nemám co číst tak se k ní pokaždé ráda vracím.

16.12.2014 4 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Nejdříve jsem viděla film a potom začala číst stejně tak jako u Hunger games. S tím rozdílem že trilogii Divergence už mám dávno celou přečtenou a u Hunger games mi chybí druhá polovina posledního dílu už rok.
Celá trilogie je super a zdá se mi, že neztrácí v cíli dech jako Hunger games. Kdo chce znát souvislosti, doporučuji přečíst všechny knihy.
Určitě se k ní občas vrátím a těším se na další tituly autorky.

16.12.2014 5 z 5


Tento muž Tento muž Jodi Ellen Malpas

Tak nějak nevím ... jsem za půlkou knížky a nějak jsem jí zatím vůbec nepřišla na chuť. Pro mě je to naprosto okatá nepovedená napodobenina padesátky, ze které si bohužel autorka vybrala jen to nejhorší. Absolutně postrádám, alespoň náznak nějaké zajímavé dějové linky, která by mě donutila knihu dočíst. Uvidím zda se mi jí za dlouhé vánoční večery podaří dolouskat nebo ji odložím nedočtenou :-(
Hustej samec Jesse, kterej by pořád souložil a komandoval naivku Avu, to už tady několikrát bylo a bez příběhu co by se za nehet vešlo je to opravdu strašně málo :-(

16.12.2014 1 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Návod na použití ... vypnout mozek, nechat se unášet dějem (spíš se ho pevně držet), občas přeskočit nekonečný popis milostného aktu ať už "vanilkového" nebo lehce BDSM a hlavně nenechat se zdeptat "vnitřní bohyní", natvrdlou Annou a neustále se opakujícími několika frázemi.
Pokud si člověk přečte pár recenzí jak kladných tak záporných na tento titul (na téhle knize se kritici mohli obzvláště vyřádit) a i přesto se ho rozhodne číst tak nemůže být zklamaný. Protože naprostou pravdu mají obě strany, je to fakt dobrej brak, kterej mě hodně bavil :-)

16.12.2014 4 z 5