Alča003 Alča003 komentáře u knih

☰ menu

Hobit (alebo Cesta tam a späť) Hobit (alebo Cesta tam a späť) J. R. R. Tolkien

Přestože je Hobit spíše pohádka, zaujal mně Tolkienův styl psaní. Pro mně je to dobrá odpočinková kniha s nenáročným dějem, která ale rozhodně stojí za přečtení.

05.03.2018 4 z 5


Krverůž Krverůž A.G. Howard (p)

Série šepotání mně okamžitě vtáhla do děje a tak jsem se těšila na další knihy této autorky. Nečekala jsem od knihy tolik, jako od šepotání, ale i tak mně zklamala. Přišlo mi, že se toho v první polovině moc nedělo a celý děj mně moc nezaujal.

14.02.2018 2 z 5


Učedník a válečný mág Učedník a válečný mág Taran Matharu

Na poslední díl jsem se obzvlášť těšila, ale myslím, že první dva díly byly o něco lepší.

14.02.2018 4 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Kniha mně rychle vtáhla do děje a četla se skoro sama. Ale přijde mi, že některé méně podstatné části byli příliš zdlouhavé. Četla jsem první tři díly a nemůžu se dočkat až si přečtu ty ostatní.

24.07.2017 4 z 5


Šepotání Šepotání A.G. Howard (p)

Kniha mně zaujala už na první pohled a nezklamala mně už jenom proto, že jsem velkou fanynkou Alenky v říši divů. Většinou mi vadí když se přepisuje nebo upravuje již napsaný příběh ale tady s tím nemám problém. Tahle kniha mě po dlouhé době zase donutila číst. přečetla jsem hodně knih ale tahle, spolu z dalšími třemi v této sérii se řadí mezi ty nejlepší.

24.07.2017 5 z 5


Stínová královna Stínová královna C. J. Redwine

Za mně super kniha, ale u konce jsem se v tom trochu ztrácela. Nedokázala jsem si moc představit jak probíhal ten souboj mezi Irinou a Lorelei ale jinak nemám co vytknout.

24.07.2017 5 z 5